פורסם 2008 במרץ 1117 שנים המפרט המלא שלי הוא:Q6600+ac7ABIT IP35-EG.SKIILL 2GB 800MHZ3870X2NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי?קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר בבקשה תענו לי זה חשוב לי תמיד היה לי מחשב חרא עד שסוף סוף יש לי מחשב טוב אני רוצה לסחוט ביצועיים טיפה יותר טובים
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים שומע אחי... אני בבסיס היום מחר אני חוזר הביתה יש לי במחשב קישור לאתר בעברית ממש מובן שיש בו הסבר ממש מפורט צעד אחר צעד על איך עושים פירמוט אז אני אשלח לך מחר
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אחי מה הקשר פירמוט אני צריך מדריך צעד צעד לOC בעיקרון אני יודע מה עושים מה שאני לא יודע בכלל זה הזיכרונות את היחס שלהם ואת המהירות שלהם וגם איזה אפשוריות צריל לבטל בBIOS עוד לפני תחילת הOC[br]פורסם בתאריך: 11.03.2008 בשעה 11:55:15מצאתי משהו שיכול לעזור הרבה http://www.abit.com.tw/banner/bios-guide/index.htmזה המדריך של הביוס אבל הקטע שאני לא ממש מבין אותו מישהו יכול דרכו להסביר לי מה בדיוק עושים בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.