פורסם 2008 במרץ 1017 שנים היייתי אצל אייבורי ונתנו לי את ההצעה הזאת אחרי הנחה 3900שקללוח אם- GA-P35-DS3Lמעבד- QUAD Q6600דיסק קשיח - WD 320צורב- X20 ASUS כ.מסך- DDR3 8800GTזיכרון- CEON 2 GB DDR2מאוורר למעבד שקט- 775 HEATPIPEמארז- 101 SOPRANORSהאים המחשב מושלם למחיר שלו 3900שקל
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים ובבקשה ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום שמופיעים בסטיקי, חבל שינעלו :-\שמע בכללי זה טוב..זכרון קח של חברה מוכרתמארז CM690..ספק איזה שמו לך?ועוד משו אל תקנה מאיבורי בחיים שלך! ראה הוזהרת
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים ובבקשה ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום שמופיעים בסטיקי, חבל שינעלו :-\בנוסף תיקח כרטיס מסך של חברה מוכרת, כלומר תבדוק מה רוצים לדחוף לך שםוגם מאוורר למעבד, תקח משהו נורמלי, ולא מה שידחפו לך שםובכל מקרה, תבקש קופסאות של כל החלקים שמרכיבים לך במחשב(תצטרך לבקש אותם במעמד ההזמנה, אחרת לא תקבל אותם)ואז תוכל לבדוק מספרים סריאלים, לראות שבאמת הרכיבו לך את המחשב מחלקים מקוריים, ואז תפתור בעיה אחת מיני רבות בהמשךובהצלחה בהימור!
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר דפקה הייתי בפריבל בטירת הכרמל והם רצו 4000 על אותו מחשב רק שהזיכרון עים 600mgוהם לא מביאים מאוורר למעבד ומארז מעפן וארדיסק של היטאצי בקיצור איבורי רוצים יותר זול על דברים יוןתר טובים
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים עדכן תקציב בכותרת + העדפות/שימושים בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0אני מבקש להעביר את הדיונים לגבי איבורי לפורום "כללי" - אני חושב שהמסר היה ברור דיו!ההודעות הלא רלוונטיות נמחקו.כלל המפרט לא רע אבל גם לא אופטימלי - שים דגש על מארז ובעיקר ספק איכותי למפרט ולא זבל גנרי "750W אמיתיים" עלאק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.