עבור לתוכן

כמה בעיות באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

איך אתה יודע שזה התזמונים ?

לגבי הבעייה של השגיאה אני לא יודע...

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רשום באתר היצרן..ועל הזכרונות..

פורסם

בדקת שהם מקבלים את המתח הרצוי

פורסם
  • מחבר

אמרו לי לעלות מתח מ- 1.8V ל- 2.2V וזה מה שעשיתי

פורסם

אה.. אחלה , אז מה שנשאר זה לגבי הבעיה של התוכנה HOT CPU נקווה שמישהו יפתור את זה

ד"א: אם הטמפרטורה שלך במאמץ זה 60 בערך אז זה מצויין

פורסם
  • מחבר

אכן....

מה לגבי הבעיה שיש לי ב-HD אף אחד מהמומחים לא יודע ????

לגבי התקיעות אחרי הבדיקה בפריים מישהו יודע??? אולי חסר מתח או מתח בגשר הצפוני

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לעזור???

פורסם

אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לפתור את זה בכל אופן מפה אני כבר לא יודע

פורסם
  • מחבר

שאלתי את אחד החברה מהבסיס שלי שבמקרה הוא מהנדס מחשבים...הוא אמר שיתכן שזו בעיה שנוצרת עקב כך שיש לי מערך RAID במחשב.. ומה שקורה זה שהמחשב רואה 2 הארדיסקיים (מה שבעצם RAID0 עושה למי שלא יודע זה מחבר שני כוננים יחדיו והתוצאה זה שיפור במעבר נתונים כאילו יש הארדיסק אחד...ואז המחשב שומר חצי חומר בראשון וחצי בשני דבר המזרז תהליכים במחשב)

פורסם

דבר ראשון תוריד מתח לזיכרון ל 2.1 .........תעשה בדיקות כמו PRIME 4 ליבות ,ו MEMTEST ,ניסיתה לעלות את המחשב באותה מתח בתיזמונים הללו ???בטח לא עלה .

2- התמונה של חוסר ליבה ב PRIME ממש מוזר לי חחח כאילו חסרה ליבה .

3-תציין בבקשה מפרט כו קירור מעבד מארז תוספות ,תבדוק טמפ ציפסט גם כן ,אני אישית צריך 1.4 לעושת 3.6 יציב -מאמץ -60-62 מעלות

פורסם
  • מחבר

ראה מפרט בצד ימין...אז ככה החנות שמה לי את המתח לזכרונות - 2.2 הוראות יצרן של SUPER TALENT לגבי החוסר ליבה היה חסר מתח כנראה כי אחרי שהוספתי מתח ועשיתי שמירה בביוס ושוב הרצתי מבחנים אז זה רץ לי בארבע ליבות..משהו מוזר..חח

קרור ZALMAN 9700 שאני ממש מרוצה אתה יכול לראות במאמץ של אוברקלוק ל- 3.3 MHZ לא עובר את ה- 60 מעולות

המארז שלי לא סובל מאוורור ;D אז ככה יש לי מאוורר קידמי שמכניס 14 CM, צד שמכניס 25 CM , שתיים אחוריים בגודל 80 של AC ועוד אחד בחלק העליון של המארז 12 C של ZALMAN...

רציתי לשאול גם...כאשר עהגעתי לאוברקלוק של 3.2 עד ל- 3.3 במתח שפחות בארבע קפיצות המחשב יצא לי למסך כחול..זה נורמלי נכון?? לאחר שקפצתי שני קפיצות במתח זה שוב הופיע לי ממש אחרי רבע שעה של בדיקה..ולאחר שהעלתי בעוד שתי קפיצות הפריים עובד חלק בלי בעיות במשך 8 שעות..

עוד דבר רציתי לשאול - בביוס אצלי חוץ מהמתח של הזכרונות ושל המעבד שאני משחק איתם אני חושב שצריך לעלות גם בגשר הצפוני ובעוד מקומות אני טועה?? יש אצלי כל מיני שמות של רכיבים שהסיומת הינה VOLTAGE איך שלא כותבים את זה אבל אני לא מכיר את השמות של הרכיבים...מה אני מעלה ומה לא אם בכלל

[attachment deleted by admin]

פורסם

בביוס של הלוח שלי (GIGABYTE X38 DS4) אין אפשרות לשנות את ה- FSB STRAP TO NORTHE BRIDGE יכול להיות שהאופציה באה בצורה שונה??

לגבי הזכרונות יש לי אופצייה כזאת (2.00) אבל יש לה תתי בחירה..אחד 2.00A שהוא אומר שהזכרונות 533 MHZ..נוסף- 2.00 B שאומר 667 וכו ' אז מה לעשות?עשיתי בדיקה... בביוס יש לי שלוש אופציות תחת הכותרת 2.00 אחד 2.00A שני 2.00B שלישי 2.00D

האותיות מייצגות את FSB STRAP TO NORTHE BRIDGE אצלך.

FSB STRAP יותר גבוה יאפשר OC יותר רחוק - אך יוריד את התיזמונים של הלוח העצמו.

FSB STRAP יותר נמוך\ יותר הדוק יתן ביצועים טובים יותר - LATENCY יותר נמוך של הלוח - אבל הוא יגביל יותר את ה OC הסופי שלך, בנוסף FSB STRAP נמוך יותר לעיתים קרובות מחייב להעלות את המתח לגשר הצפוני ע"מ לקבל יציבות.

שינוי האותיות\FSB STRAP יתבטא במבחני ביצועים (תוכל לבדוק MEMORY BANDWIDTH ולראות) וגם תיראה שינוי ב PERFORMANCE LVL ב MEMESET.

פורסם
  • מחבר

אני יסביר לך בדיוק בביוס יש לי משהו כמו 5 דברים שונים שמשנים את ה- VOLTAGE חוץ מההספק של המעבד ששם אני משנה בשביל אוברקלוק.

אין לי שמץ של מושג מה הם משנים עוד מעט אני יבדוק בביוס מה רשום שם בדיוק ואני הרשום פה מקווה שתוכלו לעזור.

בזכרונות שמתי מה שאמרו לי 2.00 שיוצר יחס 1:1.

אבל יש לי שלוש אופציות שליד כל אחת רשום FSB שונה , לדוגמא: 2.00A - ה- A מייצג 266 MHZ ה- B מייצג 333 MHZ וה- D מייצג 400 MHZ אז מה אני בוחר??? מישהו יכול להסביר בדיוק למה הכוונה שאני בוחר 2.00 ולא 2.40 או 2.66 מה זה משנה חוץ מהיחס 1:1

בקיצור אני אשמח להסבר

צירפתי תמונה של הבדיקה האחרונה ממה נובעת הבעיה ב- CORE ה- 4???

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אם משהו יכול לעזור אני אשמח הגעתי ל- 3.4 מתח 1.385 V החום מגיע ל- 67 במאמץ עם קרור ZALMAN 9700 לא מוגזם בטמפרטורה??

יכול להיות שאני צריך להוריד את ה- FSB בזכרונות במקום -333 ל- 266????

או שמה אני צריך לעלות מתח בגשרים ובעוד מוקדים בבקשה עזרה

זו הרשימה של הביוס של הרכיבים / הספקים אין לי מושג מה אומר מה ואת מה צריך לשנות ואת מה לא...

system voltage control-manual

ddr 2- overvoltage control-(+0.40) הוראות היצרן של הזכרונות אמרו להוסיף הספק לזכרונות.

pci e overvoltage - normal

fsb overvoltage control - normal -צריך להוסיף הספק ואם כן אז כמה...???

(g) mch overvoltage control - normal צריך לשנות משהו/ להוסיף מתח??

mch reference voltage control - normal כנ"ל...

ddr reference voltage control - normal כנ"ל..

ddr termination voltage control - normal כנ"ל..

loading calibration - auto חוץ ממצב אוטומטי יש מצב - ENABLED/ DISABLED צריך לשנות למשהו אחר??

cpu voltage control ( 1.375)

normal cpu vcore - 1.26250

מקווה שתוכלו לעזור

המון המון תודה

צרפתי תמונה של הבדיקה האחרונה שעשיתי שבה נמצאה בעיה ב- CORE

מה שמוזר זה שהפריים מוצא תקלות ובתוכנה SUPER PI הוא נתקע לי לפעמים ב- 16 מגה / 32 ולאחר שאני מפעיל שוב הוא מריץ את כל הבדיקה בלי שום בעיה מישהו יודע אם הבעיה נובעת מאוברקלוק לא יציב . אבל בתוכנת S&M המעבד עובר את הבדיקה בצורה חלקה..מישהו יודע להגיד לי מה לעשות??

פורסם
  • מחבר

אני ממש תקוע באוברקלוק... אין אף אחד שיכול לעזור?? חשבתי כולם פה תותחים איפה העזרה נעלמה אנשים???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים