פורסם 2008 במרץ 917 שנים אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA :master of puppets , where i may roam ,etcevanescence : all albumsככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 917 שנים יש לIRON את התקופה הישנה אם הרבה שירים טובים fear of the dark זה גם השם של התקליט ולא רק שם של שיר אם הרבה שירים טובים ויש עוד תקליטים כמו -The Number of the BeastSeventh Son of a Seventh Sonאת החדשים יותר אני לא אוהב רק את התקליטים הישנים
פורסם 2008 במרץ 917 שנים כל אלבום POWER SLAVE כל אלבום LIVE AFTER DEATH כל אלבום NUMBER OF THE BEAST ויש עוד כמה אני ממהר .....
פורסם 2008 במרץ 917 שנים לאחד האלבומים היה גם דיסק בונוס אני חושב אבל לא בטוח שזה NUMBER OF THE BEAST ובדיסק הבונוס היו 2 שירים טובים
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אני מעדיף אותם בהופעות...את Live after death אתה חייב לשמוע (במיוחד את the rime of the ancient mariner)חוץ מזה, לדעתי כל האלבומים (שוב, העיקר הופעות לדעתי) חוץ מהתקופה של בלייז ביילי (x faxtor ו virtual xi) שלא אהבתי, טובים מאוד.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים יש את המופע שברוס מחזיק גיטריסט על הכתפיים ושר 666 דנמבר אוף דביסט אני לא יודע מה השם של המופע אבל זה מופע טוב את החדשות אני לא אוהב הלהקה הזדקנה כבר
פורסם 2008 במרץ 917 שנים יש אלבום קוברים מאוד מגניב לשירים ידועים שלהם בגרסאות אלקטרו 8)Powerslaves: An Elektro Tribute To Iron Maidenhttp://www.discogs.com/release/211159
פורסם 2008 במרץ 917 שנים יש את המופע שברוס מחזיק גיטריסט על הכתפיים ושר 666 דנמבר אוף דביסט אני לא יודע מה השם של המופע אבל זה מופע טוב את החדשות אני לא אוהב הלהקה הזדקנה כבר אני לא בטוח שהוא עשה את זה רק בהופעה אחת אבל נדמה לי שאתה מתכוון לmaiden england והאלבום האחרון לדעתי מעולה! הוא גם קיבל ביקורות מאוד טובות
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים לא הזכירו פה את - Piece of mind מבחינתי האלבום הזה ראשון, אחריו SEVENTH SON ולאחריו SOMEWHERE IN TIME דרך אגב אם אתה מחפש מוזיקה טובה - אחד הדברים היותר טובים ששמעתי בזמן האחרון היתה ההופעה של הסקורפיונס עם הפילהרמונית של ברלין אוכל את S&M בלי מלח לגבי השיר הכי אהוב עלי - זו התלבטות... אבל אני יכול בהחלט להגיד ש-Infinite Dreams בחמישיה הפותחת בהצלחה, גבריאל
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים לדעתי זה אחד מהטובים ביותר שלהם -http://www.youtube.com/watch?v=SwB9zg7Tbx8
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים לדעתי האלבום הראשון שלהם מעולה, קוראים לו פשוט Iron Maiden. ויש בו את אחד השירים האהובים עלי Phantom of the Opera. Wrathchild מהאלבום Killers גם חזק מאד. The Trooper אחד הכי מפורסמים שלהם מ- Piece of Mind. Brave New World כולו אלבום מעולה, זה האלבום הראשון אחרי החזקה של דיקנסון, הסולן המקורי שלהם, להרכב (אחרי שני אלבומי הX הבינוניים). אם אתה מחפש אלבום לייב מעולה גם Rock in Rio הוא ענק. אבל עזוב אותך שטויות, מיידן זה לזקנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.