עבור לתוכן

יש פה אנשים שמבינים באקווריום ?

Featured Replies

פורסם

דגים זה לא כזה יקר..

פשוט במקום דגי זהב קח גופים שהם יותר יפים ועולים אותו דבר (2-3 דקל לדג)

אל תעיז לשים מים מהברז או בריטה או מינראלים זה יהרוג את הדגים.. רק אנטי כלור או סינון רציני...

לגבי החימום והפילטר עניתי לך כבר אטמן יהיה מצוין.. פילטר קח פילטר פנימי של כה 500-800 ליטר לשעה...

מד חום גם כן צריך לקנות בשביל לא לטגן את הדגים.. הטמפ' שאתה צריך (רק במידה ואתה לא לוקח דגי זהב) זה 24-26 מעלות..

תאורה תהיה תוספת נחמדה.. תקנה את התאורה הכי פשוטה.. רק תשים לב שתהיה מוגנת ממים שלא יעשה בעיות בחשמל (חשמל ומים לא טוב בכלל..)

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי מים מינרלים אני לא יודע אבל מים מבריטה לא יהרגו לו את הדגים.

יש לי ניסיון של 9-10 שנים עם דגים בהם גידלתי גם דיסקוסים ומעולם לא השתמשתי באנטי כלור.

פשוט נתתי לו להתאדות והפילטר עשה את השאר.

פורסם

מים מינראלים לא יהרגו את הדגים על המקום אלה יתנו להם להתבשל ואז יהרגו..

מים "מאודים" אותו דבר.. כיום מקורות העלו את כמויות הכלור ויותר חשוב הכלראמין במים..

אני אישית לא ממליץ להסתכן..

אני שמעתי על מגדל דיסקוסים שגם כן פעל בשיטה הזאת עד שמקורות הקפיצו את רמות הכלור במים וזה הרג לו כמה אקוריומים עם הרבה מאוד דגים...

ד"א איפה אתה גר? יש אזורים שיש בהם הרבה פחות כלור במים.. אבל עדיין אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון...

פורסם
  • מחבר

אני ברעננה

אבל המים פה זבל ואני שותה רק מינרלים אז חשבתי למלות במינרלים

אבל אם אתם אומרים שזה לא טוב אז אני יקנה אנטי כלור

פורסם

קח את הליבריטי 400W (יש לך אפילו פרמוסת אליו למעלה)

אתה צריך כמה מאוורררי 120MM

וכדי לשמור על חום טוב תיקח איזה AC FREEZER AQUARIUM PRO

פורסם
:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:
פורסם

איש אל תשים מים מינרלים זה מים קשים יותר ממי ברז ובסיסים מאוד! ... ועם סידן וכל מיני חרא שלא טובים כל כך לדגים.... למי עדן יש PH 7.8 שזה מים בסיסים ודגי הזהב שלך יעדיפו מים נטרלים עם PH של 7.0... בדיוק כמו מסטיק של אורביט!

אם אתה רוצה להיפטר מכלור פשוט שים אנטי כלור ....או תשתמש בסנני פחם... אוסמוזה הפוכה או מה שיש לך בבית מתחת לכיור.

והכי חשוב אל תפציץ בדגים! 40 ס"מ זה אקוריום קטן מאוד לדג זהב שהוא בעצם קרפיון דוחה! כמה זבל הדג הזה עושה אל תשאל והוא גודל לגדלים של חצי מטר משהו כזה..

יש אנשים טמבלים שמים 1000 דגים באוקוריום קטן והדגים מתים מהשתן של עצמם.. והם לא מבינים מה הם כבר עשו שדגים שוחים הפוך.

ואל תסמוך על מוכרי דגים הם בדיוק הטכנאי השכונתי של המחשבים!!!!! עשווים מאותו חומר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכניס הרבה דגים

בהתחלה יהיו רק 2-3 דגים

+עוד איזה 2 מנקים קטנים שאני יקנה

פורסם

אחי המנקים האלה יעשו יותר ליכלוך מאשר "ניקוי" בעצם איזה דג ראית שאוכל חרא בתור מזון !

מה שהדגים האלה אוכלים זה אצות ... בתור מזון משני.. הם תמיד יעדיפו אוכל של דגים מאשר לאכול את האצות בזכוכית שבאקוריום... אל תשים את האקוריום מול השמש אל תדליק את האור הרבה זמן ולא יהיה לך אצות ולא תצטרך דגים מנקים.

אולי אתה רוצה מנקים סתם לגידול הם דגים יפים ומענינים.. אם ככה סבבה, אבל אם אתה מצפה שהם יעשו פעולה של ניקוי.. אז אין סיכוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים