עבור לתוכן

נשיא פולין: נשיב אזרחות ליהודים שגורשו.

Featured Replies

פורסם

מעולה חח :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מסכים עם זה. האנשים שחיים היום הם לא אלה שחיו לפני 60 שנה.

אי אפשר לחיות בעבר.

נכון שזה לא ישנה את מה שקרה ותמיד צריך לזכור את זה, אבל זה לא אומר שצריך להתעלם ממה שקורה באיזור היום (לטוב ולרע).

בכל מקרה, זה לא ממש משנה את זה שזו סתם שטות. כל הניצולים כבר קשישים. קשה לי להאמין שהם בכלל רוצים את האזרחות הזו.

כל ה"מחוות" האלה של המדינות שהשתתפו בזוועה הזאת הן חסרות טעם בסופו של דבר.

אני אישית מוצא את המחוות הפתטיות האלה כמעליבות אפילו (תדחפו את האזרחות המסריחה שלכם לתחת...), אבל אני לא ניצול שואה, אז אני מניח שאני לא ממש מייצג את ה... "קהל" הנכון.

פורסם

האיש שכתב את התגובה ה4 צריך לתת לעצמו בעיטה...

דיי לחיות בעבר ולחשוב שכל מה שגרמניה/פולין עושות זה בשביל לקבל סליחה מה6 מיליון שמתו

פורסם

שידחפו את האזרחות שלהם לתחת. פולנים עד היום איכרים אנטישמים. הגרמנים בחיים לא היו מצליחים לרצוח 3 מיליון יהודי פולין ללא עזרה של הפולנים.

פורסם

סבא שלי רוצה ורצה את האזרחות הזאת הרבה זמן ונלחם הרבה בשביל לקבל אותה ובכל זאת לא הצליח

אולי עכשיו הוא יוכל לקבל

פורסם

טוב, טוב לדעת שיש כמה אנשים שזה כן עוזר להם.

פורסם

אזרחות אישית הוא יכל לקבל כבר מזמן...הקטע שהוא רצה שזה יהיה גם לילדים והנכדים

הבקשה שלו נמצאת שם בתהליכים בבג"צ של פולין או איך שלא יקראו לזה אז אולי עכשיו זה יבוא לטובתו

פורסם

אני לא מבין מה יש לחפש במקום כמו פולין, רק שלג, זכרונות רעים ושליש אוכלוסיה של נאו-אנצים.

לא עדיף להלחם בשביל אזרחות באיי הפולינזים או הוואי (אמריקאית) או משהו?? חחח

פורסם

מולדת.

פורסם

אני בספק כמה אנשים מחשיבים את פולין כמולדתם.

פורסם

אני בספק כמה אנשים מחשיבים את פולין כמולדתם.

זאת המילה הנרדפת לדרכון ארופאי..

פורסם

קודם כל, זכותו של כל אדם להחליט בשביל עצמו. זה לא מענייננו.

שנית... כן, גם זה משהו (דרכון אירופאי).

:nixweiss::lol:

פורסם

שידחפו את האזרחות שלהם לתחת. פולנים עד היום איכרים אנטישמים. הגרמנים בחיים לא היו מצליחים לרצוח 3 מיליון יהודי פולין ללא עזרה של הפולנים.

:goodposting:

הפולנים הם עד היום אנטישמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים