עבור לתוכן

מפרט לגיימר,ל-overclock קיצוני ב-6000

Featured Replies

פורסם

מסכים עם JOE ב2 הנקודות

לי תמיד היה נסיון טוב עם TMS ואני לא מאמין שהם יהרסו את השם שלהם בשביל עלות משלוח ללקוח, גם ככה מחשבים טובים בד"כ לא מתקלקלים - תמיד יש את היוצאים מן הכלל, אבל בגדול זה ככה

לצערי אני גם נאלץ להסכים עם הטבע הישראלי של לנסות לסחוט ולנצל כל דבר שאפשר ולכן יכול להיות שעסקים שואלים שאלות ומנסים לגשש לפני שמאשרים שירות שעולה להם כסף, אני מכיר את זה אישית מתקלה שהיתה לי בטלוויזיה שלי LG 42LCD יש לי שירות VIP של ח.י, הם שאלו כמה וכמה וכמה שאלות בטלפון, ניסו לגשש ולמצוא פיתרון ורק אחרי שהיו חייבים שלחו טכנאי, אבל שהוא הגיע - תקתק עבודה וקיבלתי את כל השירות.

לגבי המשלוחים - תמיד אם אפשר לבדוק לפני שחותמים זה מומלץ או לפחות לבדוק את האריזה מבחינת נזק פיזי ושמות של המוצרים שזה מה שהזמנת.

פורסם
  • מחבר

ממש אין לי שום דבר רע להגיד על tms

להפך ,אם היה להם סניף משלהם בתל-אביב הייתי קונה מהם אתמול.

הצבעתי על המנטאליות הכללית של המוכרים בארץ שכבר נתקלתי בה לא פעם ולא פעמיים .

(גם בחנויות טובות נתקלתי באנשי מכירות קומבינאטורים וזבלים )

רק החשדנות שלי הצילה אותי מנפילות כואבות .

חייתי תקופות ארוכות בחו"ל במקומות שונים וגם שם יש חארות ,אבל רק בארץ נתקלתי בגישה שיטתית ושלטת של הרבה עסקים שדוגלת ב:

"לדפוק ולתחמן את הלקוח ולדחוף לו מוצרים שתקועים על המדף במלאי \מוצרים שאבד עליהם הכלח \מוצרים שהוא לא צריך \מוצרים אחרים ,נחותים ממה שהוא הזמין\ מוצרים יד שנייה שנמכרים כחדשים \מוצרים חצי מקולקלים שנמכרים כתקינים

או סתם להתנער מאחריות שנייה אחת אחרי שהכסף עבר ידיים.

לא פלא ששונאים אותנו בכל העולם ......

בארץ 80 אחוז מניאקים ,20 אחוז בני אדם.

בחו"ל בדיוק הפוך ,80 אחוז בני אדם ,20 אחוז חארות.

פורסם

מה אכפת לך מה המוכר אומר לך ?

אתה מגיע עם מפרט מוכן וחנות שאתה יודע שיש לה את הרכיבים ואומר אני רוצה את זה!

נקודה בלי משחקים בלי כלום,

אם הוא מציע לך משהו אחר וזה לא משהו שאתה מכיר או שאתה לא סומך עליו אתה אומר לו אחד מ2 הדברים הבאים

1 - אני לא רוצה, תשאיר מה שביקשתי

2 - אני אבדוק עם אנשים שמבינים ואחזור אליך

במקרה של 2 אתה מפרסם את מה שהציעו לך בדיון פה ואנשים יגידו לך עם ההצעה היא לגיטימית או שמישהו מנסה לסבן אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים