פורסם 2008 במרץ 817 שנים בעבר הוא היה על 60 במנוחה, איך זה קרה? לא עשיתי OC ולא שמתי קירור מיוחד. שיחקתי במשחק של אבודים והוא הגיע ל100 מעלות - הדרייבר הקפיץ הודעה שהכרטיס חם מידי ויצאתי מהמשחק. (ניסיתי על רזולוציה גבוהה, אח"כ החזרתי לנמוכ היותר). גם לפעמים שאני רואה וידאו באיכות HD הוידאו נתקע קצת. קיצר מה עושים?
פורסם 2008 במרץ 817 שנים בודקים האם המאוורר פועל ובודקים האם יש אבק אם כן אז מנקיםאם לא עוזר פונים לחנות
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר איך לבדוק אם הוא פועל? אני לא מצליח לראות אותו הוא מתחת כזה..אגב התוכנה EVERST מזהה רק את המאוור של המעבד[br]פורסם בתאריך: 8.03.2008 בשעה 13:39:33אוקיי בדקתי שוב ואני חושב שהמאוורר של הכרטיס בכלל לא מסתובבמה עושים? איך לסדר?
פורסם 2008 במרץ 817 שנים איך לבדוק אם הוא פועל? אני לא מצליח לראות אותו הוא מתחת כזה..אגב התוכנה EVERST מזהה רק את המאוור של המעבד[br]פורסם בתאריך: 8.03.2008 בשעה 13:39:33אוקיי בדקתי שוב ואני חושב שהמאוורר של הכרטיס בכלל לא מסתובבמה עושים? איך לסדר?בדוק שהחיבור שלו לכרטיס מסך מחובר היטב, ואם הוא עדיין לא מתחיל להסתובב פנה לחנות ותנסה לממש אחריות (אם עוד יש)
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אגבת סוף שבוע האחרון בגלל השרב ראיתי עליה של כמה מעלות בכל הרכיבים. היה כנראה ממש חם.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר אוקיי פירקתי את הכרטיס ובדקתי את זה,המאוורר לא הסתובב בכלל מרוב אבקניקיתי שם ועכשיו המאורר מרעיש מאוד.אני חושב שהוא פשוט נדפק... יש רעיונות מיוחדים או פשוט להחליף?כמה כסף זה מאורר חדש לכרטיס? אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי..תודה
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אוקיי פירקתי את הכרטיס ובדקתי את זה,המאוורר לא הסתובב בכלל מרוב אבקניקיתי שם ועכשיו המאורר מרעיש מאוד.אני חושב שהוא פשוט נדפק... יש רעיונות מיוחדים או פשוט להחליף?כמה כסף זה מאורר חדש לכרטיס? אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי..תודהתשתמש באחריות אם היא תקפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.