פורסם 2008 במרץ 817 שנים יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ, עם 1GB זיכון(200MHZ). ספק 500W של GYROאני רוצה לבצע OC למעבד אבל אני צריך לדעת אם הוא לא יישרף או משהו כזה ושהוא ישאר קריר.הייתי רוצה לבצע OC גם לכרטיס מסך שלי- 5200FX (אל תצחקו) עם 128MB אבל המעבד בעדיפות ראשונה.בEVEREST כתוב שהטמ"פ ככה:הטמ"פ של הלוח אם: 40-50הטמ"פ של המעבד: 15-30פרטים על הכרטיס מסך:GPU Clock: 250 MHzMemory Clock: 133 MHzמעבד:CPU Clock: 3006.8 MHzMemory Bus: 200.4 MHzL2 Cache: 1MB On-Die, ECC, ATC, Full-Speedלוח אם:Motherboard Chipset: SiS 661FXתגידו מה אני צריך עוד לרשום ואיך להתחיל ב-OC.תודה מראש, גיל
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אני לא כ"כ מבין ב - OC, אני רק יודע שכנראה הלוח אם שלך די חם ואיך אתה שומר על המעבד שלך כל כך קר?קנית מערכת קירור חדשה או משהו? לי המעבד נמצא מ 60 עד 70 מעלות!!אז איך שלך נשאר כ"כ קריר?וגם 5200FX זה כבר ממש מיושן ואני לא בטוח אם OC יגרום לו להפעיל משחקים כמו שצריך..
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר אני לא כ"כ מבין ב - OC, אני רק יודע שכנראה הלוח אם שלך די חם קנית מערכת קירור חדשה או משהו? אז איך שלך נשאר כ"כ קריר? כנראה שהמעבד שלי לא מתאמץ כל כך או שהקירור שלו יחסית טוב. או שניהם
פורסם 2008 במרץ 917 שנים חבל על המאמץ שלך אחי...אתה לא תראה הבדלים כי בכל מקרה שום משחק לא עובד במערכת כזאת ואם כן אז ממש לאט בכל מקרה אני לפחות לא הייתי מתאמץ עדיף כבר לרכוש חדש
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר חבל על המאמץ שלך אחי...אתה לא תראה הבדלים כי בכל מקרה שום משחק לא עובד במערכת כזאת ואם כן אז ממש לאט בכל מקרה אני לפחות לא הייתי מתאמץ עדיף כבר לרכוש חדשאני לא רוצה לעשות OC כדי להריץ משחקים.אני רוצה שהמערכת תרוץ יותר מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.