עבור לתוכן

אוברקלוקר מתחיל!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה..

לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון???

ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק..

אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיב בבקשה אני ממש רוצה להתחיל ואני לא רוצה לעשות טעויות...

פורסם

ב- FSB אתה מעלה כל פעם ב-5 ומחשב את זה כפול 9.

זאת אומרת אם יש לי 450 FSB אני יעשה 450*9 מה שיוצא זה מהירות המעבד שלך.

לגביי המתח,תתחיל עם מתח מקור תתן בדיקות מאמץ רצויי שירוצו כמה שעות טובות,ברגע שהמחשב נופל אתה מעלה מתח ב-2 קפיצות.

מקווה שהבנת,בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ב- FSB אתה מעלה כל פעם ב-5 ומחשב את זה כפול 9.

זאת אומרת אם יש לי 450 FSB אני יעשה 450*9 מה שיוצא זה מהירות המעבד שלך.

לגביי המתח,תתחיל עם מתח מקור תתן בדיקות מאמץ רצויי שירוצו כמה שעות טובות,ברגע שהמחשב נופל אתה מעלה מתח ב-2 קפיצות.

מקווה שהבנת,בהצלחה.

לא הבנתי ....מה עם ה- BUS אותו אמרו שמעלים?..עלה לפורום הזה לפני שבועיים לערך שאלה לגבי אוברקלוק, ושם נאמר לעלות את הבאס ואת המתח לא הוזכר הFSB לכן אני כבר לא יודע מה צריך לעשות...מישהו יכול לעלות לפורום איזה תמונות שמסבירות את התהליך ?? מה בדיוק עושים ומתי..

לגבי המתח עם המתח העכשווי הוא למשל 1.60 לכמה אני מעלה בכל פעם שחסר מתח?? ל-1.62 ואחרי זה 1.64 וכו'??

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור

תודה רבה מראש

פורסם

1. תבטל את ה-EIST וגם C1E במידה ואתה לא מוצא את זה, אז שתהיה במסך הראשי של הביוס תלחץ CTRL +F1 ואז זה אמור להופיע נדמה לי ב- ADVANCED (2)

2. תעלה באס כל פעם 5 mhz

3. תנעל את PCI EXPRESS על 100

4. תשנה את DRAM מה- AUTO ל 1:1 כלומר תבחר באפשרות שכתוב 2.0

5. תוודא שב- PERFORMANCE ENHANCE זה נמצא על STANDARD

6.לגבי הזיכרונות אתה יכול לשנות אותם אבל אתה לא חייב לשנות אותם (במידה ואתה מתכנן OC רציני אז זה משהו אחר)

7. לאחר מכן תרד למטה עד הסוף שמה אתה תראה את הוואט המקורי של המעבד, בדיוק אחד מעליו אתה קובע ידנית את הוואט של המעבד בתור התחלה שים אותו על הוואט המקורי שלו

8. אחרי שכיוונת הכל אז אפשר להתחיל בבדיקות תריץ בדיקה של BLEND דרך התוכנה orthos בערך ל-8 דקות אם יציב לא היו שגיאות והמחשב לא עשה לך מסך כחול (אם זה לפני הווינדוס או בתוכו) אז אתה יכול לעלות עוד 5 בבאס אם הוא עושה מסך כחול או שגיאות תעלה 2 קפיצות בוואט של המעבד כלומר תלחץ במקלדת בכפתור שמצוייר עליו חץ כלפי מעלה פעמיים זה נקרא 2 קפיצות

9. אם אתה מתכוון להגיע ב- OC לדוגמא ל- 3.0GHZ אז אחרי שעבר בהצלחה 8 דקות ללא שגיאות וכו' אז תשאיר אותו למשך 10 שעות אם היה שגיאות וכו' אז 2 קפיצות במתח של המעבד

10. אזהרה: מתח גבוה מדי יכול להזיק לרכיבים שבמחשב לכן תנהג בזהירות לאט לאט

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

1. תבטל את ה-EIST וגם C1E במידה ואתה לא מוצא את זה, אז שתהיה במסך הראשי של הביוס תלחץ CTRL +F1 ואז זה אמור להופיע נדמה לי ב- ADVANCED (2)

2. תעלה באס כל פעם 5 mhz

3. תנעל את PCI EXPRESS על 100

4. תשנה את DRAM מה- AUTO ל 1:1 כלומר תבחר באפשרות שכתוב 2.0

5. תוודא שב- PERFORMANCE ENHANCE זה נמצא על STANDARD

6.לגבי הזיכרונות אתה יכול לשנות אותם אבל אתה לא חייב לשנות אותם (במידה ואתה מתכנן OC רציני אז זה משהו אחר)

7. לאחר מכן תרד למטה עד הסוף שמה אתה תראה את הוואט המקורי של המעבד, בדיוק אחד מעליו אתה קובע ידנית את הוואט של המעבד בתור התחלה שים אותו על הוואט המקורי שלו

8. אחרי שכיוונת הכל אז אפשר להתחיל בבדיקות תריץ בדיקה של BLEND דרך התוכנה orthos בערך ל-8 דקות אם יציב לא היו שגיאות והמחשב לא עשה לך מסך כחול (אם זה לפני הווינדוס או בתוכו) אז אתה יכול לעלות עוד 5 בבאס אם הוא עושה מסך כחול או שגיאות תעלה 2 קפיצות בוואט של המעבד כלומר תלחץ במקלדת בכפתור שמצוייר עליו חץ כלפי מעלה פעמיים זה נקרא 2 קפיצות

9. אם אתה מתכוון להגיע ב- OC לדוגמא ל- 3.0GHZ אז אחרי שעבר בהצלחה 8 דקות ללא שגיאות וכו' אז תשאיר אותו למשך 10 שעות אם היה שגיאות וכו' אז 2 קפיצות במתח של המעבד

10. אזהרה: מתח גבוה מדי יכול להזיק לרכיבים שבמחשב לכן תנהג בזהירות לאט לאט

בהצלחה..

לגבי סעיף 1 ברגע שאני מבטל זה מה שגורם למעבד לעבוד על המקסימום נכון?

או שרק ה- EIST גורם לזה...

מה ה- C1E עושה??

ומה לגבי התוכנת בדיקה...?? הPRIME לא טובה לביצוע היציבות?? אפשר לעשות את אותה בדיקה בפריים? ל- 8 דקות??

פורסם

1. ישנה אפשרות שתגביל אותנו בתהליך ה- OC לכן צריך לבטל את ה- EIST וה-C1E

2. אני ממליץ אישית לבדוק דרך התוכנה orthos (גם מניסיון) 8דקות כמו שהסברתי לעיל

אם אתה רוצה להצליח תעשה כמו שאמרתי בהתחלה,

זאת הדרך להצלחה (ושוב מנסיון אני אומר לך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים