עבור לתוכן

בקשר לתארים של "מדעי המחשב" ו "הנדסת תוכנה"

Featured Replies

פורסם

ואיפה בדיוק אמרנו את זה בתרד הזה ? ::)

פורסם

אך כמובן שההבדל בינהם הוא ממש לא מקביל להבדל בין הנדסאי למהנדס.

פורסם

אך כמובן שההבדל בינהם הוא ממש לא מקביל להבדל בין הנדסאי למהנדס.

הוא כן...

פורסם

ממש לא , אחי הגדול בוגר BA מדעי המחשב מאוניברסיטת חיפה (סיים לפני כ 8 שמונה שנים את התואר )

ותאמין לי שאין הנדסאים בארץ שמרוויחים כמוהו . ואם כן 1: 3000

פורסם

אני מאמין שהוא התכוון לכך שBA שונה מBsc

ברמה שהנדסאי שונה ממהנדס [בקיצור - שזה שונה מאוד]

פורסם

גם אני חושב ככה..

אני לא יכול לדבר על כל האוניברסיטאות אבל אני יודע שבעברית ההנדסה זה פשוט מדעי המחשב +, ככה שתמיד מהנדס יהיה עדיף על בוגר מדעי המחשב..

עכשיו, יש מקומות עבודה שזה משנה להם, יש שלא.. והרבא מעדיפים לגמור את התואר ב-3 שנים ולנצל את השנה הרביעית לנסיון במקום לקבל תואר שנחשב יותר, זו כבר שאלה של גישה.. בכל מקרה יש תחומי התחמות שאתה יכולה להגיע בהם לרמה יפה מאוד בתור מהנדס אבל לא בתור אי מדעי המחשב (כמו בינה מלאכותית, למידה, עיבוד תמונה וראייה ממוחשבת, שאת כולם יכול ללמוד מי שלומד מדעי המחשב אבל מהנדס, בגלל העוד 50 נקודות שהוא עושה יגיע יותר רחוק בלימודים של התחומים האלה ולכן יהיה עדיף בשוק)

פורסם

ממש לא , אחי הגדול בוגר BA מדעי המחשב מאוניברסיטת חיפה (סיים לפני כ 8 שמונה שנים את התואר )

ותאמין לי שאין הנדסאים בארץ שמרוויחים כמוהו . ואם כן 1: 3000

יופי, 8 שנים, יחי ההבדל הקטן.

אל תשווה תואר שלומדים בו כלכלה ושטויות ומתמטיקה ברמה של 5 יחל' לBSC...

פורסם

אני חושב שאתה מגזים.

ו BA זה בכל זאת תואר אקדמי. הנדסאי- לא.

פורסם

ואיפה בדיוק אמרנו את זה בתרד הזה ? ::)

מישהו בתחילת התרד זרק את הפצצה הזאת..

מבחינת עבודה אפשר להגיע רחוק גם בלי תואר, וגם עם תואר אפשר להיתקע. לבחור תואר ע"פ העבודה ומשכורת זה טפשי.

פורסם

רק שיהיה ברור אין מחלוקת ש BSC עדיף מ BA

בגלל זה כל המוסדות כמעט עברו ל BSC

פורסם

יש הבה מכללות שמציעות לימודי מחשבים לתואר BA או BTech, הם לא קוראים לזה "מדעי המחשב" (כי אסור לקרוא לזה כך), אלא בכל מיני שמות אחרים. אלו למעשה מסלולי לימוד שכוללים תיכנות, רשתות, מערכות הפעלה וגם קצת כלכלה וכו' בלי להתעסק יותר מדי במתמטיקה (חדו"א, אלגברה, בדידה, סיבוכיות, מבני נתונים וכו').

המכון הטכלולוגי חולון מציע BA במדעי המחשב.

פורסם

חחח איזה קטע מטומטם...

תמשיך לעשות השוואות למי יש יותר גדול, תסיים כעוד סתם מתכנת

מתכנתים יש כמו זבל, זה לא משנה מאיפה באת או איזה אותיות יש על הנייר

מה שנקרא - HYPE

אצלנו עושים BSc, בת'כלס - האפסים במשכורת שלך יקבעו לפי הניסיון והאופי, למרות שעוד 5-10 שנים זה גם לא ישנה הרבה

עשה לך ולשוק טובה - אל תבחר מסלול לפי מס' האפסים שבו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים