עבור לתוכן

בתי קולנוע בארץ - גנבים מקצועיים ומורשים?

Featured Replies

פורסם

פעם אחרונה שהלכתי לקולנוע בשביל סרט טוב הייתה מזמן, אני רואה סרטים במחשב וטוב לי באמת שכן. אני עובד עם רמקולים של 30 ש"ח ותאמינו לי שאני לא מבדיל בינהם לבין רמקולים של 700 שקל, אני לא צריך יותר ממה שיש לי בבית

• תגובות 59
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זו היתה שאלה? שאני אבין 30 ש"ח זה כמעט שעתיים!!!! עבודה בשכר מינימום (מה שמרוויחים רובנו היום...) . ובגלל זה לא ראיתי סרט בקולנוע משהו כמו חצי שנה... אל תשכחו להנוסיף למחיר את הפופקורן ואת השתייה ותגיעו מהר מאד ל-100 ש"ח לזוג... עדיף לאכול במסעדה טובה או סתם לבזבז את הכסף.. :P

פורסם

אבל אתה מקבל תמורה. הקולנוע כאן פשוט על הפנים.

תלוי איפה, יש מקומות ששווים את הכסף כמו הקולנוע ברחובות, או בתי קולנוע מגיעילים פחד כמו הקולנוע ב ירושלים (אני לא אשכח את הסיוט הזה) או הרב-חן בדיזינגוף.

פורסם
מה זו היתה שאלה? שאני אבין 30 ש"ח זה כמעט שעתיים!!!! עבודה בשכר מינימום (מה שמרוויחים רובנו היום...) . ובגלל זה לא ראיתי סרט בקולנוע משהו כמו חצי שנה... אל תשכחו להנוסיף למחיר את הפופקורן ואת השתייה ותגיעו מהר מאד ל-100 ש"ח לזוג... עדיף לאכול במסעדה טובה או סתם לבזבז את הכסף..

א. למה אתה כועס?

ב. קודם אמרו כאן שזה יותר כיף בקולנוע כל מה שאמרתי שזה לא שווה את הכסף של הקולנוע ואני מסתדר מצוין עם מה שיש לי בבית, את הדוגמא לרמקולים הבאתי ע"מ להמחיש שלי לא משנה כמעט איכות הסאונד וגם רמקולים פשוטים מאוד מספקים אותי בהחלט זה הכל אין סיבה לכעוס כולנו חברים :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

אתם מתלוננים על בתי הקולנוע אבל זה הסטנדרט בעולם

ככה זה בכל מקום ההבדל הוא שרמת החיים בשאר העולם גבוהה יותר

והמחירים של הקולנוע בהתאם

אתם יכולים להתלוננן כמה שאתם רוצים

אבל עד שרמת החיים בארהב תהיה של עולם שלישי לא ירדו המחירים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעניין לדעת אם בגלל ההוזלה הזאת הם יעלו את מחירי הפופקורן והשתייה

נראה לי שכן :nono:

פורסם
  • מחבר

חבל מאוד שהסניף רב חן הכי קרוב אליי הוא בכרמיאל.

פורסם

רב חן יש בלב המפרץ

זה טוב מאד יש הרבה סרטים טובים שם

נ.ב. זה רק לקיץ

פורסם

בהן ;)

סתם לידע כללי כמה {בערך} עולה כרטיס {לקולנוע} בארה"ב?

יאיר

זה היה 5$ דולר בשנה שעברה.

(היתי שם בשנה שעברה)

עכשיו זה כבר בסביבות 7-10$

פורסם

ישראלים...

פורסם

לפיראטיות יש הרבה מה לתרום למצב הזה שתדע לך...אתה יודע כמה אנשים צופים בסרטים פיראטיים?

ובישראל זה בכלל הפך לנחלת הכלל.

פורסם

לא חושב שסרט TS בלי תרגום שאתה מוריד מהנט יכול להחליף את הקולנוע , לא חושב שזה איך שהוא במימדים גדולים משפיעה על הרווחים

אנשים עדיין הולכים לסרטים כשבא להם וסרט מהאינטרנט זה אף פעם לא תחליף כי לרוב האנשים אין גישה לסרטים שקודדו באיכויות גבוהות יותר ובכלל אנשים אוהבים סאונד טוב ותמונה חלקה

אני למשל ;D

פורסם

יש מספיק סרטי DVD פירטיים שמסתובבים בשווקים, בדיוק כמו אלבומי מוזיקה. ובאמת שאין בעיה למצוא

פורסם

המחיר באמת מוגזם , בגלל זה אני הולך פחות לקולנוע , אבל לסרטים עם אפקטים , או שהם פשוט חובה ( מטריקס וכו... ) אני רואה בקולנוע , לדוגמא , בזמן שהלכתי לשר הטבעות שתי הצריחים הייתה לי בהורדה גירסאת הsvcd שלו , שבה צפיתי בdvd .

אבל לסרטים חביבים , אני רואה ב dvd ולא בקולנוע , כי זה עולה משהו כמו 60 ש"ח .

לגבי הידיעה על רב חן , אני מרוצה , אני גר בטירת הכרמל ויש סניף ליד קניון חיפה ושם לרוב יש את star wars , lodt וכו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים