עבור לתוכן

בתי קולנוע בארץ - גנבים מקצועיים ומורשים?

Featured Replies

פורסם

תעשה מה שכולם עושים

תוריד את הסרט שאתה רוצה מתוכנת P2P תוציא דרך הtv out לטלויזיה תארגן חברים שב בסבבה ותראה את הסרט בנוחות של הבית שלך! ותחסוך הרבה כסף!

אני יודע שזה לא חוקי אבל אני לא מוכן לשלם 33 שקל לסרט! מי שמוכן לשלם ומתנגד לזה! שישלם 33 שקל רק על הסרט ואחר כך המחשבה שלו משתנה!

• תגובות 59
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן לשלם 35 שקל למשהו איכותי, אבל סרט אחרון שראיתי בקולנוע, תקעו אותי באולם עם סאונד דפוק ומסך לא all that.

שילמדו להשקיע בי, ואני אשקיע בהם. את מטריקס אלך לראות בסינמה סיטי, ועל השאר אני יכול לוותר/לראות ב17" היפה שלי.

פורסם

מטריקס יהיה בסינמה סיטי ?

וכמה עולה שם כרטיס ?

פורסם

I have no problem with the price of the ticket nor with the commertials (as long as they are before the time of the movie not after it), but the prices of the food and drinks is nothing short of insane. and whether a boycut will help? as I said before, no.

פורסם

מישה בקיצור אני מסכים איתך 100%, ואני בטוח שעוד 6 חודשים (כן אני בטוח שלא תחזור לקולנוע אחרי שבוע או חודש) המחיר יגיע ל-53 ש"ח. בחישוב קצר נוכל בקלות להגדיר סדרה חשבונית (או הנדסית, אולי מגיפת הסארס עוד תשפיע על הכלכלה העולמית, אבל זה כבר קשור לת'רד אחר).

אבל לצערי אין ברירה. ברירת המחדל ליציאה עם בחורה תמיד זה סרט (אני גר בבאר שבע , אין דברים אחרים לעשות כאן).

בדיוק אותו דבר פה, אין גם ככה הרבה מה לעשות וקולנוע זה אחת מהאופציות הבודדות, רק שעם מחיר כזה אז נתקעים בד"כ בבית (או מסתובבים או משהו, אבל לא קולנוע).

הרווח של בתי הקולנוע מגיע בעיקר מפרסומות ומהמזנון. מחירי הסרטים עולים יחד עם שער הדולר (כמובן וכמובן שאין הצדקה למחיר של 33 ש"ח לסרט וגם אם זה היה 25 לא היתה לזה הצדקה), אבל את כל הפופקורן שקולנוע מוכר בערב (בעלויות של 10-20 ש"ח לגביע) הוא קונה בבערך 10 שקלים. הקולה מהולה בסודה ביחס של 66%:33%, כך שכשאתם קונים קולה רגילה היא למעשה חצי דיאט... וכמובן שכוס קטנה עולה כמו שני בקבוקי ליטר וחצי בכל מקום. כל מיני חטיפים שמחירם בשוק נע בין 2-4 ש"ח נמכרים בקולנוע ב-6-10 ש"ח. רווחים של מאות עד אלפי אחוזים על מה שמוכרים במזנון הם הרווחים האמיתיים של הקולנוע. אגב, בסרט שראיתי אתמול היו בדיוק 15 דקות של פרסומות.

מה עושים? אין מה לעשות בקשר לזה. אנחנו נמשיך ללכת לקולנוע כמו ישראלים טובים. אנחנו עם שלא יודע לעשות חרם צרכנים כמו שצריך. זה לא עבד אף פעם, וזה לא יעבוד גם פה, במיוחד כשבתי הקולנוע יכולים להסתדר טוב מאוד עם קצת פחות מבקרים למשך כמה שבועות וכשכל הזמן זורמים סרטים חדשים - אף אחד במדינה הזאת לא יוותר על סרט האפקטים דל- העלילה החדש בשביל שיורידו את המחירים. ואל תשכח את כל אלה שלוקחים כסף מההורים (בערך חצי מהאנשים שהולכים לקולנוע הם ילדים) - את רובם זה פשוט לא מעניין כמה הם משלמים בכניסה.

נקודה מעניינת: בתי הקולנוע הם לא מונופול. יש כמה רשתות והן מתחרות ביניהן. סרטים שמגיעים לאחת בדרך כלל לא מגיעים לאחרת. יש לנו פוטנציאל אדיר בלעשות חרם אפילו חלקי על בתי הקולנוע, אבל זה לעולם לא ילך כאן.

לגבי חרם, אתה צודק בצורך, אבל אני למשל גם ככה הולך פעם בהמון זמן לקולנוע אז אם כבר יהיה סרט שאני רוצה לראות, אחרי המון זמן שלא ראיתי בקולנוע, אתה מנחש לאן אפשר לדחוף את החרם (to a place where the sun don't shine ;D).

פורסם

מערכת הקולנוע ברוב אולמות ארץ הקודש היא סתם חזקה אבל בהחלט לא איכותית

פורסם

למרות שיש לי הנחה של חיילים של 50% לכרטיס אני עדיין לא הולך לקולנוע... בסופי שבוע לוקח מקרן מהצבא... ורואים סרטים עם חברים בבית... עם הרבה הרבה בירה :beerchug:

פורסם

זה ממש זול בארץ אני לא מבין מה אתם מתלוננים!

בארה"ב כרטיס לשעה 10 עולה 8 דולר מינמום

פופקורן ושתיה עולה עוד איזה 5-6 דולר (לקטנים)

סך הכל 12-13 דולר שזה 55 שקל!

להם זה זול אולי אבל זה לא אשמת בתי הקולנוע

פורסם

אבל אתה מקבל תמורה. הקולנוע כאן פשוט על הפנים.

פורסם

זה ממש זול בארץ אני לא מבין מה אתם מתלוננים!

בארה"ב כרטיס לשעה 10 עולה 8 דולר מינמום

פופקורן ושתיה עולה עוד איזה 5-6 דולר (לקטנים)

סך הכל 12-13 דולר שזה 55 שקל!

להם זה זול אולי אבל זה לא אשמת בתי הקולנוע

כשמשכורת ממוצעת בארץ תהיה 3000-4000 דולר, אני אהיה מוכן להתפשר על 13 דולר עבור יציאה לסרט.

פורסם

המאריקאים גם מרוויחים הרבה, דודה שלי שהיא מורה מרוויחה 4000 דולר בחודש.... אז זה כמו 5000-6000 אצלנו...

פורסם

בקשר לזה שהמחירים עלו- אל תשכחו שהכול עולה "לפי המדד". יש סיכוי טוב שגם המשכורות של ההורים שלכם עלו בזמן שהמחירים של הסרטים עלו (במיוחד אם הם עובדי קולנוע :jump:). נכון ש 33 שקלים זה לא זול, ולא הכי כיף לשלם את זה. אבל זה מחיר סביר והגיוני. חוץ מזה המחיר הזה כבר קבוע דיי הרבה זמן. בסדר, פעם כרטיס לקולנוע עלה גם 10 גרוש..... ::) ::)

בקשר לאיכות האולמות- זה נכון שיש אולמות שהם לא משהו. אבל עקרונית רוב האולמות כן נותנים חווית צפייה טובה מאוד, הרבה יותר טובה מכל מערכת קולנוע ביתי שראיתי (ויש לי חבר שיש לו אחת טובה).

אני אישית נהנה הרבה יותר מסרטים בקולנוע. כי בבית... זה הבית. אני אוהב לראות סרטים בטלווזיה או במחשב, אבל בכל זאת, בקולנוע יש אווירה יותר טובה.

בקשר לזה שיש ילדים קטנים שמפריעים- זה כבר דיי נדיר. אני כמעט ולא נתקל בזה. בסדר, נכון שתמיד יהיה את האחד שיפריע לך, אבל זה נכון לגבי כל תחום ודבר שקיים בחיים.

תיקון קטן- בסינמה סיטי יש 21 אולמות.

בנוגע למחירים של האוכל בקולנוע- בזה אני כן מסכים לגמרי שהמחיר מופקע. אבל אני לא חושב שאפשר להאשים את "בתי הקולנוע בארץ", בהשוואה לאחרים. בכל מקום בעולם מתי שיש למישהו מונופול הוא מרשה לעצמו לגבות מחירים מופקעים, וזה ממש לא בלעדי לבתי קולנוע. הפתרון שלי- לא לאכול בקולנוע. אם אני ממש צמא אני קונה מים. בדרך כלל אני פשוט קונה לפני או אחרי הסרט שתיה (6 שקל לפחית....גם לא זול, אבל אלו החיים).

וחוץ מזה, תפסיקו להשוות הכל לארה"ב. בסדר, אז בארה"ב יותר זול, נכון. עכשיו, תשוו לאנגליה, לאיטליה לעוד מדינות באירופה..... ותראו שהמצב לא כל כך רע.

ובקשר למי שאמר שהמחירים של המשחקים בארץ יקרים- רק שתדע שבארץ יש מחירים דיי זולים. אתה מוזמן להשוות ולבדוק.

פורסם

בקשר לזה שהמחירים עלו- אל תשכחו שהכול עולה "לפי המדד". יש סיכוי טוב שגם המשכורות של ההורים שלכם עלו בזמן שהמחירים של הסרטים עלו (במיוחד אם הם עובדי קולנוע :jump:). נכון ש 33 שקלים זה לא זול, ולא הכי כיף לשלם את זה. אבל זה מחיר סביר והגיוני. חוץ מזה המחיר הזה כבר קבוע דיי הרבה זמן. בסדר, פעם כרטיס לקולנוע עלה גם 10 גרוש..... ::) ::)

בקשר לאיכות האולמות- זה נכון שיש אולמות שהם לא משהו. אבל עקרונית רוב האולמות כן נותנים חווית צפייה טובה מאוד, הרבה יותר טובה מכל מערכת קולנוע ביתי שראיתי (ויש לי חבר שיש לו אחת טובה).

אני אישית נהנה הרבה יותר מסרטים בקולנוע. כי בבית... זה הבית. אני אוהב לראות סרטים בטלווזיה או במחשב, אבל בכל זאת, בקולנוע יש אווירה יותר טובה.

בקשר לזה שיש ילדים קטנים שמפריעים- זה כבר דיי נדיר. אני כמעט ולא נתקל בזה. בסדר, נכון שתמיד יהיה את האחד שיפריע לך, אבל זה נכון לגבי כל תחום ודבר שקיים בחיים.

תיקון קטן- בסינמה סיטי יש 21 אולמות.

בנוגע למחירים של האוכל בקולנוע- בזה אני כן מסכים לגמרי שהמחיר מופקע. אבל אני לא חושב שאפשר להאשים את "בתי הקולנוע בארץ", בהשוואה לאחרים. בכל מקום בעולם מתי שיש למישהו מונופול הוא מרשה לעצמו לגבות מחירים מופקעים, וזה ממש לא בלעדי לבתי קולנוע. הפתרון שלי- לא לאכול בקולנוע. אם אני ממש צמא אני קונה מים. בדרך כלל אני פשוט קונה לפני או אחרי הסרט שתיה (6 שקל לפחית....גם לא זול, אבל אלו החיים).

וחוץ מזה, תפסיקו להשוות הכל לארה"ב. בסדר, אז בארה"ב יותר זול, נכון. עכשיו, תשוו לאנגליה, לאיטליה לעוד מדינות באירופה..... ותראו שהמצב לא כל כך רע.

ובקשר למי שאמר שהמחירים של המשחקים בארץ יקרים- רק שתדע שבארץ יש מחירים דיי זולים. אתה מוזמן להשוות ולבדוק.

כמה הורים שלך מרוויחים?

פורסם

רוצה שאני אשלח לך את התלוש משכורת שלהם? ::)>:(

בוא נגיד שאמא שלי מורה, אז תחשוב לבד....

אבא שלי תכשיטן/צורף בעל עסק פרטי (כלומר אין לו משכורת קבועה). אני יכול להגיד לך שהשוק לא במצב משהו...

למה אתה שואל?

פורסם

תנו קצת פרטים : איפה זה הסינמה סיטי וכמה יעלה שם כרטיס למאטריקס(אני מבין שזה יוצא world wide ב15 למאי) :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים