עבור לתוכן

בתי קולנוע בארץ - גנבים מקצועיים ומורשים?

Featured Replies

פורסם

מישה אני דווקא חושב שהעצומה שלך דווקא תצליח, מחירי הכרטיסים באמת מוגזמים הרבה אנשים נמצאים במצוקה כלכלית וללכת לבית קולנוע נהפך למותרות, אני לא משוגע מספיק בשביל שאני אלך לקולנוע ולשלם 50+ ש"ח בשביל כרטיס מסכן משקאות וחטיפים עם מחיר מוגזם וגם לשבת ליד ילדים קטנים שלא מפסיקים לצרוח בכל פעם שיש אפקט יפה לא עושה את החוויה ליותר טובה, אני מעדיף להשאר בבית עם הרד בול הזול שלי ולהסתכל על סרט שהורדתי מקאזה במסך המחשב לי ;D .

• תגובות 59
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מעדיף להשאר בבית עם הרד בול הזול שלי ולהסתכל על סרט שהורדתי מקאזה במסך המחשב לי ;D .

איפה אתה קונה רד בול זול? :P

פורסם

מישה בקיצור אני מסכים איתך 100%, ואני בטוח שעוד 6 חודשים (כן אני בטוח שלא תחזור לקולנוע אחרי שבוע או חודש) המחיר יגיע ל-53 ש"ח. בחישוב קצר נוכל בקלות להגדיר סדרה חשבונית (או הנדסית, אולי מגיפת הסארס עוד תשפיע על הכלכלה העולמית, אבל זה כבר קשור לת'רד אחר).

אבל לצערי אין ברירה. ברירת המחדל ליציאה עם בחורה תמיד זה סרט (אני גר בבאר שבע , אין דברים אחרים לעשות כאן).

למזלי המפלט היחידי שיש לי הוא האוניברסיטה וסרטי הסינימטיס.

פורסם

קוראים לזה RED BAT

פורסם

איפה אתה קונה רד בול זול? :P

ממגה! חבילה של 6 פחיות ב36 ש"ח ;D .

פורסם

הרווח של בתי הקולנוע מגיע בעיקר מפרסומות ומהמזנון. מחירי הסרטים עולים יחד עם שער הדולר (כמובן וכמובן שאין הצדקה למחיר של 33 ש"ח לסרט וגם אם זה היה 25 לא היתה לזה הצדקה), אבל את כל הפופקורן שקולנוע מוכר בערב (בעלויות של 10-20 ש"ח לגביע) הוא קונה בבערך 10 שקלים. הקולה מהולה בסודה ביחס של 66%:33%, כך שכשאתם קונים קולה רגילה היא למעשה חצי דיאט... וכמובן שכוס קטנה עולה כמו שני בקבוקי ליטר וחצי בכל מקום. כל מיני חטיפים שמחירם בשוק נע בין 2-4 ש"ח נמכרים בקולנוע ב-6-10 ש"ח. רווחים של מאות עד אלפי אחוזים על מה שמוכרים במזנון הם הרווחים האמיתיים של הקולנוע. אגב, בסרט שראיתי אתמול היו בדיוק 15 דקות של פרסומות.

מה עושים? אין מה לעשות בקשר לזה. אנחנו נמשיך ללכת לקולנוע כמו ישראלים טובים. אנחנו עם שלא יודע לעשות חרם צרכנים כמו שצריך. זה לא עבד אף פעם, וזה לא יעבוד גם פה, במיוחד כשבתי הקולנוע יכולים להסתדר טוב מאוד עם קצת פחות מבקרים למשך כמה שבועות וכשכל הזמן זורמים סרטים חדשים - אף אחד במדינה הזאת לא יוותר על סרט האפקטים דל- העלילה החדש בשביל שיורידו את המחירים. ואל תשכח את כל אלה שלוקחים כסף מההורים (בערך חצי מהאנשים שהולכים לקולנוע הם ילדים) - את רובם זה פשוט לא מעניין כמה הם משלמים בכניסה.

נקודה מעניינת: בתי הקולנוע הם לא מונופול. יש כמה רשתות והן מתחרות ביניהן. סרטים שמגיעים לאחת בדרך כלל לא מגיעים לאחרת. יש לנו פוטנציאל אדיר בלעשות חרם אפילו חלקי על בתי הקולנוע, אבל זה לעולם לא ילך כאן.

פורסם

זה בדיוק כמו עם דיסקים מקוריים - הם העלו מחירים מתוך מחשבה שאנחנו - מחוסר ברירה נשלם

אנחנו אמרנו - לא - ופשוט צרבנו - הם התחילו להפסיד והעלו עם מחירים ואנחנו - כרגיל

המשכנו להוריד -

ככה גם עם הסרטים - זו בעיה שלהם ולא שלנו ...

אני לא מוכן לשלם מחירים כאילו - במיוחד שאתה עוד בסוף צריך לשלם :

33 שח סרט - טוב זה חייבים

10-20 שח צופרים (שתיה פופ וכו') - סרט רואים בכיף

20-30 שח חנייה !!! - כי הסרט ארוך והרכב היה בחניה איזה 2-3 או יותר !!!

אז מה 100 שח ??!!!

זה כמעט חודש אנטרנט מהיר !!!

מי שגונב - שלא יצפה שאנחנו נהיה פריארים

פורסם

האמת כרטיס יוצא כמו בארה"ב (7 דולר ,בימים מפוצצים) , פשוט שם אנשים מקבלים משכורות אחרות ורמת חיים אחרים ... אבל לא משנה .

ובקשר לפרסומות , אני לא מתלונן ... אני דווקא אוהב לצפות בהם בקולנוע .

פורסם

סליחה שאני לא רואה את כרטיסי הקולנוע מתנודדים לפי שער הדולאר

מה שאני רואה זה שהם מתנודדים בעליה מתמדת לפי הgreed של whoever that earn it

היום לקחת משפחה שלמה לסרט זה פשיטת רגל ותגידו מה שתגידו .. על מחירי ההפקעות של השתיה והפופקורן זה כבר הגניבה הישראלית שנמאס לי לדבר על זה רק מלחשוב על זה

ולכן ואי לכך לא הולכים היום קבוצות משפחתיות אלא הולכים לבלוק בסטר או אחת מחנויות ההשכרה .. משלמים 20 ש"ח מקסימום ונהנים גם כן

העניין הזה קולנוע בארץ מתחיל כבר להיות מותרות

אבל אני לא אומר משהו רע על בודדים .. כאדם בודד או עם חברה זה עוד סביל

פורסם

האמת כרטיס יוצא כמו בארה"ב (7 דולר ,בימים מפוצצים) , פשוט שם אנשים מקבלים משכורות אחרות ורמת חיים אחרים ... אבל לא משנה .

ובקשר לפרסומות , אני לא מתלונן ... אני דווקא אוהב לצפות בהם בקולנוע .

בהן ;)

סתם לידע כללי כמה {בערך} עולה כרטיס {לקולנוע} בארה"ב?

יאיר

פורסם

זה תלוי ברשת ובקולנוע שאתה הולך לשם, אבל בעיקרון המחיר הוא כמו שנאמר 7 דולאר למרות שישנם מקומות עם מחיר נמוך או גבוה מזה.

פורסם

רשמתי .... זה הולך משהו בין 4 ל 7 דולר ... תלוי בבית הקולנוע ובזמן ההצגה .

פורסם

אחד הסימנים שהעסק רווחי הוא סינמה סיטי

22 אולמות במכה

פורסם

קודם כל המחיר של הכרטיסים לא צמוד לשער הדולר, מפני ששער הדולר נמצא ברמה של 4.5 +\- למעלה משנתיים ופני שנתיים הכרטיסים עוד נמכרו במחיר סביר של 25 שקלים. המחיר של כרטיסים בעולם הוא בסביבות ה3-5 דולר: אני עוד לא שמעתי על 7 דולר, גם לא בערב בכורה של סטארווס.

חרם צרכנים יכול להיות מעולה אם תהיה דרך טובה להעלות את זה לתודעת הציבור, לרוב מישקי הבית היום בישראל יש מכשיר DVD או וידיאו טוב- וללמעלה מ-80% יש כבלים(לווין), לפי דעתי זה מספיק בשביל להסתדר חודש חודשיים בלי קולנוע.

למי שיש מחשב ומערכת קולנוע בייתית יש לי רק דבר אחד להגיד לו- פשוט תורידו סרטים. כמו שנאמר: הגונב מגנב פטור :P :P :P

פורסם

נגיד שהדולר 4.6 אז 7*4.6=32~

אז הכרטיס עצמו לא יקר אבל השתיה ושאר הדברים יקרים מאוד.

וגם לא כל האולמות בארץ יפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים