עבור לתוכן

בתי קולנוע בארץ - גנבים מקצועיים ומורשים?

Featured Replies

פורסם

אתמול יצאתי אחרי כחצי שנה לקולנוע עם כמה חברים, ונדהמתי מהמחירים שוב!

פעם אחרונה שהייתי המחיר היה 31 שקל, ובימינו 33. אני עוד זוכר את הימים שבהם כרטיס עלה 25 שקל!

טוב, אם כבר הגענו עד לפה נשלם ונכנס... מה יש לעשות. אחרי שנכנסים, סרטים רעים עם המחירים של השתיה/חטיפים, 6 שקל לבקבוק מים, 11 שקל לבקושי רבע ליטר כוס קולה. WTF?! מי מת?! לכבוד מה המחירים האלה?! ולמה אי אפשר לקנות פחית/בקבוק נורמאלי?!

אוקי... היינו צמאים משו עצבני אז קנינו קולה "גדולה"... חצי חצי. נכנסים לאולם, מה רואים? פרסומות! עשר דקות שלמות של פרסומות!!! לא מספיק שגונבים בממוצא 50 שקל מאנשים שרוצים הכל (סרט-פופקורן-שתייה) אז גם מראים לי פרסומות?? אם הייתי רוצה לראות פרסומות הייתי נשאר בבית לראות טלויזיה!!

למה FFS למה מרשים לזה במדינה הזאת? אני לא מבין.. אני בא להנות מסרט ולא מפרסומות!

זה לא שהתעוררתי רק היום, זה שרק היום התחלתי לשים לב טוב טוב לכל פרט קטן במדינה הזאת... למה לעזעל זה קורה פה?!

לא יודע מה איתכם, אני בעד להקים עצומה ענקית שתדרוש להוריד את מחירי הכרטיסים והלעיף את הפרסומות האלה. עצומה שתלווה בחרם על הקולנוע.

אתם חושבים שזה יעבוד?

• תגובות 59
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

no

פורסם

no

פורסם

גנבים גנבים!!

אני זוכר שפעם (כשהייתי קטן :P ) הלכתי לקולנוע וזה עלה 20 ש"ח (או 18, לא זוכר אם היה עודף...) אבל גם אז הפופקורן היה יקר!!

והפרסומות זה טוב דווקא

תחשוב שאתה צריך להשתין או לחרבן פתאום........ ::)

פורסם

כל כך קשה לקפוץ למכולת ולקנות בקבוק חצי ליטר של קולה ב 4 ש"ח ?

פורסם
  • מחבר

כל כך קשה לקפוץ למכולת ולקנות בקבוק חצי ליטר של קולה ב 4 ש"ח ?

לרוב המכולות האלה סגורות בימי שישי בערב.

פורסם
אסור להכניס אוכל ושתיה לבית הקולוע
פורסם

תיראה....

כמה דברים:

1. המחיר של "פעם" כמו שאני זוכר אותו הוא 21 שקלים......

2. העליה של המחירים היא כתוצאה מעליה בשער הדולר מ3.6 של פעם ל4.5 של היום - למרות שזה עדין לא מצדיק את המחיר.

3. הפירסומות זה לפעמים דבר טוב - כי אני מאלה שתמיד מגיעים 10 דקות אחרי הזמן ואני נכנס ורואה פירסומות - אז נירגע...

והדבר המעצבן באמת הוא המחיר של השתייה הפופקורן והשטויות האלו... ואין מה לעשות.. בכל מקום בעולם ברגע שאתה מונופול

אתה יכול להגיד שפופקורן עולה 40 שקל, ואתה תיהיה חייב לקנות כי אין לך מקום אחר....

בגלל כל הסיבות האלו סרטים שהם לא משהו מיוחד (סרטים שהם לא כמו המטריקס RELOADED ומהסוג...) אני דואג

להו**ד מהWEB, להדביק תרגום ולראות בסלון.... אם פופקורן של המיקרו וקולה חופשי! ;D

פורסם

The Mini is right

והאמת בקריון אפשר להכניס גם מקדונלד לקולנוע (כאילו שהם לא גנבים עם כוס קולה מהול ב7 ש"ח)

עצומה ממש לא תצליח. בתי הקולנוע הם גופים פרטיים, מרד צרכנים יצליח רק עם מודעות ענקית שבשבילה צריך כסף

פורסם

תיראה....

כמה דברים:

1. המחיר של "פעם" כמו שאני זוכר אותו הוא 21 שקלים......

2. העליה של המחירים היא כתוצאה מעליה בשער הדולר מ3.6 של פעם ל4.5 של היום - למרות שזה עדין לא מצדיק את המחיר.

3. הפירסומות זה לפעמים דבר טוב - כי אני מאלה שתמיד מגיעים 10 דקות אחרי הזמן ואני נכנס ורואה פירסומות - אז נירגע...

והדבר המעצבן באמת הוא המחיר של השתייה הפופקורן והשטויות האלו... ואין מה לעשות.. בכל מקום בעולם ברגע שאתה מונופול

אתה יכול להגיד שפופקורן עולה 40 שקל, ואתה תיהיה חייב לקנות כי אין לך מקום אחר....

בגלל כל הסיבות האלו סרטים שהם לא משהו מיוחד (סרטים שהם לא כמו המטריקס RELOADED ומהסוג...) אני דואג

להו**ד מהWEB, להדביק תרגום ולראות בסלון.... אם פופקורן של המיקרו וקולה חופשי! ;D

יש משהו בדברייך!

אני מוזמן לסלונך?

פורסם
  • מחבר

אני לאומתך רוצה לפעמים לעזור לתעשיית הסרטים.

פורסם

אני לאומתך רוצה לפעמים לעזור לתעשיית הסרטים.

איך סוטה!

פורסם

תגיד תודה שלא הופיע הסמל הזה:under15.jpg

פורסם

וגם אם כן זה לא משנה הרבה. כבר קנינו פעם כרטיסים ל"איזה מין שוטרת" ונכנסו ל"אסקימו לימון" החדש

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים