עבור לתוכן

והמזג אוויר להיום - חם ומגניב!

Featured Replies

פורסם

אצלנו הפסיק להיות קר בטירוף, ופתאום שמתי לב שאני יכול להרשות לעצמי לזוז מהבית בלי לקחת איתי סווטצ'ר... אני אישית תמיד אהבתי את הקיץ, מכיוון שבחורף קר וזה מקשה על התזוזה (העובדה שקר גורמת להתכווץ וזה מקשה עלי להגיע הביתה איפה שחם...), לעומת הקיץ שחם וזה מעודד תזוזה מהירה (ואני מגיע בשניה הביתה, איפה שיש טמפרטורה מאוזנת משהו). היומולדת שלי אומנם בחורף, אבל אני מעדיף את הקיץ ;D

פורסם

הייתי בים באיזה 3 והיה כפור אימים, רוח קרה מעפנה כזאת ומים קפואים ... נכנסתי עד הבטן עד שממש לא יכלתי ויצאתי :-X, אבל סה"כ סבבה נמאס מהחורף המסריח הזה ואני כבר מכין את הסנדלים :D

פורסם

החום המעפן הזה יצא לי בול על השבוע קליעה[שבאופן כללי הוא בסדר חוץ מהקטע של לישון בשטח] וככה יצא מצב מעצבן של חום אימים ביום[->אי אפשר לתפקד] וקור מעצבן בלילה[->שמירה מהנה לכולם....]

פורסם

הגזמתם, לא כזההה חם.

נראה לי ששכחתם מה זה קיץ.

וד"א, זו ממש לא פעם ראשונה שיש כאלו טמפ' במרץ. זה דיי רגיל האמת. :nixweiss:

בדר"כ נהיה חם ואחרי זה הקור חוזר קצת.

פורסם

אינעל ראבק החום הזה, ואיתו גם אינעל ראבק הקיץ.

סגרתי את כל התריסים והחלונות בבית בשביל שלא יתחמם, ולמזלי הבית שלי שומר טוב טוב את הקור.

לרגע חשבתי לצאת החוצה להביא חבילה כלשהי מהדואר (11 בבוקר)

ברגע שפתחתי את הדלת ויתרתי על המקום.

צריך עוד חורף |:

פורסם

אם בגלל החום הזה אתה לא יוצא, מה תעשה ביוני->סמפטמבר?

אחחחחח

דקרון וזיעה. :jump:

אאחל לך סבל מינימלי. :P:)

פורסם

התחממות גלובלית כבר מזמן לא פיקציה! זיהום כדור הארץ גורם לשינויים במזג האוויר בכל רחבי העולם.

החורף הנוכחי היה פשוט בדיחה :( טיפטוף קל פה ושם, מעלות סבירות, ולפני שהספקנו להנות ממנו הוא נגמר.

הקיץ מתארך משנה לשנה, הבן אדם שאמר 30 שנה הוזה! תוך 5 שנים נהפוך למדינת שרב עד.

פורסם

אךך קיץ.... :yelclap:

פורסם

סעמקקק החורף נגמר מהר מדי אני שונא את הקיץ.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2008 בשעה 11:31:53

אצלנו הפסיק להיות קר בטירוף, ופתאום שמתי לב שאני יכול להרשות לעצמי לזוז מהבית בלי לקחת איתי סווטצ'ר... אני אישית תמיד אהבתי את הקיץ, מכיוון שבחורף קר וזה מקשה על התזוזה (העובדה שקר גורמת להתכווץ וזה מקשה עלי להגיע הביתה איפה שחם...), לעומת הקיץ שחם וזה מעודד תזוזה מהירה (ואני מגיע בשניה הביתה, איפה שיש טמפרטורה מאוזנת משהו). היומולדת שלי אומנם בחורף, אבל אני מעדיף את הקיץ ;D

ההיפך כשחם זזים לאט יותר ומרגישים עייפים יותר והקור ממריץ מאוד

פורסם

כשקר לך, אתה מתכווץ מקור בשביל לשמור על הגוף חם, וכמובן רועד.

פורסם

נכון אבל אם תנסה לעשות כל פעילות שדורשת מאמץ פיזי ריצה שחיה וכו' אתה תראה שהתוצאות יהיו יותר טובות בטמפרטורה נמוכה מאשר בטמפרטורה גבוהה כי החום פשוט מעייף ואתה מאבד אנרגיה ונוזלים לעומת מזג אוויר קר שרק ממריץ את הגוף

פורסם
  • מחבר

התחממות גלובלית כבר מזמן לא פיקציה! זיהום כדור הארץ גורם לשינויים במזג האוויר בכל רחבי העולם.

החורף הנוכחי היה פשוט בדיחה :( טיפטוף קל פה ושם, מעלות סבירות, ולפני שהספקנו להנות ממנו הוא נגמר.

הקיץ מתארך משנה לשנה, הבן אדם שאמר 30 שנה הוזה! תוך 5 שנים נהפוך למדינת שרב עד.

אני לא מבין משהו אחד -

אבא שלי ודודים שלי אמרו לי שכשהם היו קטנים, בקיץ היה יותר חם. גם החורף היה פחות קר.

פורסם

כי כל קשר בין ההתחממות הגלובלית לעובדה שהקיץ הגיע מוקדם השנה מקרי/דמיוני לגמרי.

למרות שלא היו הרבה משקעים השנה, החורף היה הקר ביותר במספר השנים האחרונות.

חוץ מזה שהשפעת האדם על תהליך ההתחממות הגלובלית- מזערית. מדובר בתהליך טבעי שיקרה בין אם נעשה משהו ובין אם לא, שאחריו, בצורה טבעית, בא גם עידן קרח.

אם בגלל החום הזה אתה לא יוצא, מה תעשה ביוני->סמפטמבר?

אחחחחח

דקרון וזיעה. :jump:

אאחל לך סבל מינימלי. :P:)

בשנים הקודמות, רבצתי בבריכה/ים/כל מקור מים קרים שאני יכול להגיע אליו.

השנה, בתקופה היותר מוקדמת שציינת אני אהיה בפינלנד, שם קריר ונעים, ואחרי זה בצבא, שם לא בדיוק יהיה איכפת לי כבר -__-

פורסם
  • מחבר

כן רק שאנחנו גורמים לעידן הקרח לבוא מוקדם יותר.

איפה שהו קראתי שאנחנו מקדימים אותו בכמה אלפי שנים.... לא יודע עד כמה זה להאמין למקור הזה, אבל זה שאנחנו מקדימים אותו נשמע הגיוני לגמרי.

פורסם

ההשערה היא שעידן הקרח הקודם הסתיים לפני 10,000 שנים, בכל מקרה הגיע הזמן לעוד אחד.

גם אם אנחנו מקדמים אותו, אני בספק שזה "בכמה אלפי שנים", ותהיה בטוח- שיגיע עוד עידן קרח, אני אהיה הראשון לקבל את פניו בידיים פתוחות :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים