פורסם 2008 במרץ 717 שנים כן גם אני נתקעתי בזה אני לוחץ על הירוק ואז אני שוע כל מיני תיקתוקים זה קוד מורס... באנגלית זה אומר [מה שצריך לכתוב] IDIOTשלב שמונה בהתחלה' date=' פרוזן של אוזן? לחוץ על הירוק? מה אני עושה שם?[/quote']אחרי שהפרוזן אוזן נעלם פשוט תלחץ במקום שהוא היה.מישהו יכול לעזור לי בשלב 8 עם התמונה של המונה ליזה? =\ לא הבנתי מה בדיוק הם רוצים.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים טוב נתקעתי במונה ליזה אין לי עצבים...ניסיתי אורךXרוחב [סקרין שוט ואז לחתוך ולראות כמה זה]יוצי 323X218אבל זה לא נכון... מישהו עבר?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מה זה הדבר הזה ב8 עם המספרים בצד ויש מסך אפור מה עושים??מזא"ת? תשים תמונה...טוב נתקעתי במונה ליזה אין לי עצבים...ניסיתי אורךXרוחב [סקרין שוט ואז לחתוך ולראות כמה זה]יוצי 323X218אבל זה לא נכון... מישהו עבר?אני גם תקוע שם.אם תמצא פתרון ספר לי [=
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אני תקוע במונה ליזה, ניסתי הכל, גודל מקורי (77X53), גודל בפיקסלים(323X218) גודל במציאות על המסך (8.5*5.5)אין שום דבר לא נכון....
פורסם 2008 במרץ 717 שנים גם אני תקוע במונה ליזה..אבל יש איזה משהו עם ה-2D שעל התמונה בטוח..אני לא מוצא אבל מה..
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אני מניח ש-2D משמעותו 2 Dimensions ואז זה בדיוק מה שחיפשנו לרשום בתיבות למטה.ניסיתי גם אינצ'ים, 31 על 21 עם הסימן של " פעם אחת מצד ימין של המספר ופעם אחרת מצד שמאל ולא הלך.אגב- שמתי לב שתמיד כשהייתה תיבת טקסט היא הספיקה בדיוק לכמות טקטס של התשובה, כך שהתשובה חייבת להיות מורכבת מ-3 אותיות כפול 3 אותיות.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אני מניח ש-2D משמעותו 2 Dimensions ואז זה בדיוק מה שחיפשנו לרשום בתיבות למטה.ניסיתי גם אינצ'ים, 31 על 21 עם הסימן של " פעם אחת מצד ימין של המספר ופעם אחרת מצד שמאל ולא הלך.אגב- שמתי לב שתמיד כשהייתה תיבת טקסט היא הספיקה בדיוק לכמות טקטס של התשובה, כך שהתשובה חייבת להיות מורכבת מ-3 אותיות כפול 3 אותיות.כן, שמתי לב.זאת שאלה קשה =\
פורסם 2008 במרץ 717 שנים ומה אם בעצם השאלה הזו לא קשה? הרי זה מבחן טימטום- אולי אנחנו צריכים לחשוב כמו מטומטמים והתשובה היא ממש פשוטה וטיפשית... :
פורסם 2008 במרץ 717 שנים משחק מטופש, לפחות ההתחלה, אני אמור לנחש על מה ללחוץ ? אני בשלב הראשון בקטע של העוגיות.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים כנראה שזה לא המשחק מטופש, אלא אתה ;Dרשום לך בפירוש בקטע עם העוגיות כמה פעמים ללחוץ על כל אחת (לאחר הלחיצה הראשונה הטקסט נעלם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.