פורסם 2008 במרץ 617 שנים שלום לכולם!עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטוןלפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואלאז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4.לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה.אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה.זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגהמישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים הנושא נטחן, זה בגלל שאתה משתמש בחלונות 32 ביט במקום 64 ביט, אין מה לעשות חוץ מ:לא לנצל את הגיגה הנוסף או לעבור למערכת הפעלה 64 ביט.תחפש לפני שאתה כותב מגילות, כי מיליון איש לפניך כבר שאלו על זה.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה, דבר שני קראתי דווקא וראיתי שלעוד כמה אנשים היתה הבעיה הזאת אבל לא הבנתי ממש אם העבודה עם ה 64 ביט וינדוס זה הדבר היחידי שאפשר לעשות.חוץ מלהחליף ווינדוס אין לי שום פיתרון? גם לעדכן ביוס לא יעזור?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני לא יכול לחכות לזה שאנשים יתקינו כבר SP3 ל XP ו SP1 ל VISTA ויפתרו את העולם מהשאלות המעצבנות האלו (העדכון לא יפתור את הבעיה, אבל הוא יעלים אותה לפחות).
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר אני מצטער אם השאלה לא הייתה במקום , פשוט חשבתי שאם הלוח שקניתי ב 1100 ש"ח תומך בעד 8 גיגה זיכרון אז יש איזושהי אפשרות להשתמש בזה.ואם לא ב 8 גיגה אז לפחות ב 4 גיגה. זה נראה לי טיפשי לאללה שאי אפשר לנצל יותר מ 3.08 גיגה.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים יש לך כנראה בעיה עם הבנת הנקראה..כתבו לך שמדובר בהגבלה של מערכת הפעלה ולא לוח אם.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אני מצטער אם השאלה לא הייתה במקום , פשוט חשבתי שאם הלוח שקניתי ב 1100 ש"ח תומך בעד 8 גיגה זיכרון אז יש איזושהי אפשרות להשתמש בזה.ואם לא ב 8 גיגה אז לפחות ב 4 גיגה. זה נראה לי טיפשי לאללה שאי אפשר לנצל יותר מ 3.08 גיגה.אפשר לנצל ויש אפשרות, כבר כתבתי אותה. אם השקעת בכמות זיכרון כזו (שכנראה אתה בכלל לא צריך אותה) לפחות תבין מה המשמעות.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר כנראה התכוונת להבנת הנקרא.אני הבנתי שזה מגבלה של ווינדוס ולא של הלוח, אבל מה הטעם לעשות לוח עם 20 גיגה זיכרון אם ווינדוס יכול להשתמש רק ב 3 גיגה.לא משנה תודה על העזרה בכל אופן אני יחכה לויסטה sp2.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בקריאת כמות הזיכרון?איך אצלו זה קורא 3.07 גיגה ואצלי זה מראה 2.93 גיגה?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים כנראה התכוונת להבנת הנקרא.אני הבנתי שזה מגבלה של ווינדוס ולא של הלוח, אבל מה הטעם לעשות לוח עם 20 גיגה זיכרון אם ווינדוס יכול להשתמש רק ב 3 גיגה.לא משנה תודה על העזרה בכל אופן אני יחכה לויסטה sp2.הווינדוס יכול לנצל 4 גיגה ויותר אבל לווינדוס יש שתי גירסאות 32 ו 64 ביטהיגרסא הראשונה שהיא 32 ביט שהיא לא יכולה לנצל 4 גיגה בייטוהגירסא השנייה שהיא 64 ביט שהיא יכולה לנצל 4 ג'יגהכלומר windows xp 64 bit windows xp 32 bitvista 32 bitvista 64 bitהבנתה?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים כנראה התכוונת להבנת הנקרא.אני הבנתי שזה מגבלה של ווינדוס ולא של הלוח, אבל מה הטעם לעשות לוח עם 20 גיגה זיכרון אם ווינדוס יכול להשתמש רק ב 3 גיגה.לא משנה תודה על העזרה בכל אופן אני יחכה לויסטה sp2.גם SP100 לא יפתור את הבעיה כמו שאמרו... אם זה חשוב לך, תעבור ל 64 ביט.מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בקריאת כמות הזיכרון?איך אצלו זה קורא 3.07 גיגה ואצלי זה מראה 2.93 גיגה?זה תלוי בכמה רכיבים יש לך במחשב וכמה זיכרון כל אחד דורש. למשל כרטיס מסך עם 1 גיגה זיכרון יקח ממרחב הכתובת של המחשב 1 גיגה שלם.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אתה יכול לראות את המפרט שלי בפרופיל. מה בדיוק לוקח זיכרון פתאום?כשהיה לי 2 גיגה הוא זיהה בדיוק 2 גיגה, עכשיו כשיש ארבע במקום 3.5 הוא מזהה 2.93...זה לא ברור לי בכלל.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים תבדקי בביוס אם יש אופציה של REMAP MEMORY או משהו דומה ותנסי לשנות אותה ולראות אם זה משפיע.ושוב, זה לא פתאום והכלל של 3.5 הוא חסם עליון בלבד. כשהיה לך רק 2 גיגה זיכרון, למחשב היה מספיק מקום במרחב הזכרונות של 4 גיגה לדחוף את שאר הדברים בלי לקחת מקום מהזיכרון, אבל עכשיו יש התנגשות. על פניו אני לא רואה איזה משהו קריטי ולכן אולי שווה לבדוק את האופציה הזו בביוס.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים ^^^אם היא תפעיל את זה במערכת הפעלה 32 ביט הווינדוס יזהה רק 2 גיגה.אתה יכול לראות את המפרט שלי בפרופיל. מה בדיוק לוקח זיכרון פתאום?כשהיה לי 2 גיגה הוא זיהה בדיוק 2 גיגה, עכשיו כשיש ארבע במקום 3.5 הוא מזהה 2.93...זה לא ברור לי בכלל.כי זה מישתנה מחומרה לחומרה, זה לא משהו שאפשר ליצפות.גם אצלי מזהה 2.93 גיגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.