פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אתה צריך להחליט אם חשובה לך איכות תמונה (ואז אפשר למצוא מסכי "20 איכותיים במחיר הזה) או הגודל (ואז פשוט תיקח מסך "22 ותישאר עם הרבה עודף בכיס, או אפילו איזה "24 פשוט במיוחד). אתה לא תוכל לקבל את שתיהן - אין במחיר הזה מסך "22 ומעלה שגם נותן איכות תמונה גבוהה.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר לא מאוד קריטי לי הגודל.. למרות שכמובן אני מעדיף 22 השאלה אם יש מסכי 22 סבירים במחיר הזה? או שעדיף ללכת על 20 אינץ'?DELL 2007WFP הוא מסך 20 אינץ' הכי איכותי שיש?אם אני מחליט ללכת על 22 איזה מסך הכי טוב בסדר גודל של מחירים אלו?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים הדל הוא בהחלט מהטובים שניתן להשיג כאן בטח בתקציב שלך.המסך הטוב היחיד בגודל 22 חורג חזק מהתקציב ואיננו משתלם.אם תיקח FP הוא יהיה בגובה של 22 (אך פחות לרוחב כמובן).
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר ראיתי את הדל אבל יש לו זמן תגובה של 16 מ'ל זה לא יהיה איטי מדי למשחקים?ועוד דבר אם אני מחליט ללכת על מסך 22 איזה מסך הכי מומלץ?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אל תשים לב לנתון הזה.הוא אכן קצת פחות מהיר מ22 TN אך זה לא מורגש.הנתון של מעבר מצבע לצבע הוא שונה בין החברות.2MS המוצהר במסכי TN הוא במעבר בין צבעים אחרים לעומת ההצהרה של דל.יש את הדל להמון אנשים והוא איננו איטי.ההיפך הוא הנכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.