עבור לתוכן

TUNIQ TOWER 120 - שאלה דחופה

Featured Replies

פורסם

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000.

בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות.

למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ?

יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע)

מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי)

פורסם

הוא אמנם לא הכי לינארי, אבל בחלט יש שינוי לכל אורך הסקאלה

כשבתחום העליון המאוורר בהחלט רועש

פורסם
  • מחבר

הוא אמנם לא הכי לינארי, אבל בחלט יש שינוי לכל אורך הסקאלה

כשבתחום העליון המאוורר בהחלט רועש

מה ??? :bash:

מה קשור :s07:

פורסם

יש מצב שהאופציה של השליטה החכמה במאוורר פועלת אצלך בביוס,ואז הידית מאחורה בכלל לא משנה כי הוא נשלט ע"י המחשב.

אצלי יש TUNIQ והאפשרות הזאת מופעלת(זאת ברירת מחדל) והוא נמצא על 700 במנוחה ו900 במאמץ(בדיקה קצרה שערכתי עכשיו עם SUPER PIE 2M)

כאשר לפי תיאור המוצר טווח העבודה שלו בכלל צריך להיות 1000-2100.

קיצר אם מישהו פה יכתוב איך קוראים לזה באנגלית תוכל לבדוק אם זה מופעל אצלך ואם כן לבטל את זה

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהאופציה של השליטה החכמה במאוורר פועלת אצלך בביוס,ואז הידית מאחורה בכלל לא משנה כי הוא נשלט ע"י המחשב.

אצלי יש TUNIQ והאפשרות הזאת מופעלת(זאת ברירת מחדל) והוא נמצא על 700 במנוחה ו900 במאמץ(בדיקה קצרה שערכתי עכשיו עם SUPER PIE 2M)

כאשר לפי תיאור המוצר טווח העבודה שלו בכלל צריך להיות 1000-2100.

קיצר אם מישהו פה יכתוב איך קוראים לזה באנגלית תוכל לבדוק אם זה מופעל אצלך ואם כן לבטל את זה

1. אני כן יכול לשלוט אליו, אבל כמו שאמרתי אחרי חצי סיבוב ה RPM לא ממשיך לעלות.

2. אז לא הבנתי, יש משהו בביוס שקובע אם זה ידני או אם זה אוטו' ? אני פשוט אסתובב קצת בביוס ואולי אני אמצה את זה. ואם משהו יודע שגם יגיד.

אולי זה אפילו משהו אחר, אולי יש משהו בביוס שמגביל את המהירות שלו, כי שוב - אני כן שולט בא.

פורסם

מה ??? :bash:

מה קשור :s07:

תגיד, יא חתיכת כפוי טובה, זה מה שיש לך להגיד ?!?! אחרי שנתתי מהזמן שלי להכנס לת'רד שלך

לטרוח לקרוא אותו, לנסות להבין מה הבעיה, ולרשום לך תגובה ?!?!?!?

אין לך טיפת בושה?

אם אתה לא מבין מה שרשמתי, או שאתה לא מבין איך מה שרשמתי יכול לעזור לך...אז תשאל!

ואל תצטט את ההודעה שמעליך ותוסיף לה סמיילים מטופשים ומעליבים.

חצוף

HF

פורסם
  • מחבר

תגיד, יא חתיכת כפוי טובה, זה מה שיש לך להגיד ?!?! אחרי שנתתי מהזמן שלי להכנס לת'רד שלך

לטרוח לקרוא אותו, לנסות להבין מה הבעיה, ולרשום לך תגובה ?!?!?!?

אין לך טיפת בושה?

אם אתה לא מבין מה שרשמתי, או שאתה לא מבין איך מה שרשמתי יכול לעזור לך...אז תשאל!

ואל תצטט את ההודעה שמעליך ותוסיף לה סמיילים מטופשים ומעליבים.

חצוף

HF

לא, לא הבנתי את מה שאמרת . אבל ממה שהבנתי בכללי זה לא עונה לי על השאלה בכלל.

פורסם

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000.

בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות. - בטוניק טואאר שלי: הוא אמנם לא הכי לינארי (כלומר אחיד בצורה שווה לכל אורך הסיבוב של הכפתור), אבל בחלט יש שינוי לכל אורך הסקאלה - כלומר הוא לא עוצר באמצע, כפי שקורה אצלך).

למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ?

יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע)

מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי) - ב-2000 סל"ד לאן שהוא אמור להגיע, הוא בהחלט רועש וניתן לשמוע אותו בבירור מעל כל המאווררים האחרים.

מסקנה - יש אצלך באמת בעיה. יכול להיות שהבעיה היא באמת בביוס (ותלוי איזה לוח אם יש לך).

אבל אם לא קשה לך לחזור להיכן שקנית את זה, אז תעשה את זה ותבקש מהם עזרה (או שאולי פשוט תתקשר אליהם).

פורסם

ברוב הלוחות יש בקרים חכמים לשליטה על מהירות המאוורר לפי טמפ' המעבד....

כנראה שאצלך הבקרה הזו מופעלת ומה שהיא עושה היא מגבילה את סיבובי המאוורר למספר מסויים...

כדי לפתור את הבעיה תחפש איפה בביוס אצלך מכבים אותה.. אם אתה לא יודע לך לספר של הלוח הכל כתוב שם..

בהצלחה..

פורסם

כן יש אופציה בביוס שמבטלת את השליטה האוטו על המאורר ,ממש לא מומלץ לעבוד במקס RPM עם הטוניק -רועש כמו טרקטור .

פורסם

1. אני כן יכול לשלוט אליו, אבל כמו שאמרתי אחרי חצי סיבוב ה RPM לא ממשיך לעלות.

לפי הנתונים של הטוניק מהירות הסיבוב שלו היא בין 1000 ל2100,משהו כזה.

ככה שאם אתה היית שולט עליו באופן מלא בלי להזיז את הכפתור מאחורה בכלל הRPM שלו היה מתחיל מ1000,לא מגיע באמצע ל1000 ונעצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים