פורסם 2008 במרץ 517 שנים כותרתתתת ניסיתי לעשות OC למעבד הבתחלה העלתי אותו לב100 מגהרץ בלי לגעת עוד בכלום.. קיצור המחשב עלה יפה העלתי 3DMARK06 עבר סבבה ההעלה לי את הציון בדיי הרבה כי יש לי צואר בקבוק עם ה88GT..אחר כך עשיתי בדיקה בS&M זה הגיעה לפחות ל30 אחוז חח אחר כך נירדמתי לאיזה חצי שעה שהתעוררתי ראיתי שהמחשב עבר הפעלה מחדש כנראה קריסה.. מה נירא לכם הבעיה? ואיך אני מעלה עוד? ספק כוח FSP 450PNR לוח אמ Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260( למה אמרתי לוח אמ טיפה בעיתי? חיפשתי בביוס כמה פעמים לא ממצאתי העלאת מתחים ולא מצאתי איך לעלות את מהירות הסיבוב של המאורר למעבד.. עם חסר פרטים או משהו תגידו תודהה נ'ב לא נירא לי זאת טמפרטורה. בסטוק במאממץ הוא הגיעה ל50.. בביוס כתוב ב56 זה גג נירא לי לא יודע איך לעלות את המאורר.. אולי כדי לי לעשות OC למעבד דרך מערכת ההפעלה?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים 100 במכה זה די הרבה...נעלת תדרים לפני ? זיכרון/PCI וכו ?כמו כן חפש באופציות השונות בביוס ובחוברת של לוח הםא..איזה אפשרות אתה צריך לעשנות על מנת "שיפתחו" לך אופציותהמתחים וכו...כמו כן ערכת השבבים בה משתמש לוח האם שלך..לא הכי מוצלחת לOC...אז קח את העניין בחשבון..
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר 100 במכה זה די הרבה...נעלת תדרים לפני ? זיכרון/PCI וכו ?כמו כן חפש באופציות השונות בביוס ובחוברת של לוח הםא..איזה אפשרות אתה צריך לעשנות על מנת "שיפתחו" לך אופציותהמתחים וכו...כמו כן ערכת השבבים בה משתמש לוח האם שלך..לא הכי מוצלחת לOC...אז קח את העניין בחשבון..אז ככה..אני ינסה לעלות משהו כמו 20 או פחות במכהאבל איך נועלים תדרים? מזה אומר בכלל??כתבת " זיכרון/PCI וכו'"למה אתה מתכווןאני יחפש בחוברת מחר חח אין לי בית ספר אז יש לי הרבה זמן פנויואמרת ערכת השבבים שלא הכי מוצלחת לOCערכת השבבים שלי זה nForce550 כה? יעני זה הציפסט ערכת שבבים זה ציפסט?אני לא מתכנן OC ענקאני רוצה משהו כמו 200-400 מגהרץ שיהיה יציב מאוד ולא חם מידי..אני רוצה להקטין את הצוואר בקבוק כמה שיותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.