עבור לתוכן

מחפש תוכנה לבדיקת חום למעבד q6600 ושאר חלקי המחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב עושה רעש גדול ורוצה לטפל בבעיה ולדעת עם הוא מתחמם יתר על המידה..

הוא דלוק אצלי ימים ורק מדיי פעם אני נותן לו לנוח....

וגם תוכנה לבדיקת איזה רכבים יש לי במחשב..

תודה מראששש....

פורסם

ננסה את EVEREST של Lavalys

פורסם

הלו, משתמש חדש יש חוק כאן.

נירשם חדש אסור לו ליעץ . חוץ מזה אם כבר תמליץ לו על אברסט אולטימט שיזה את לוח האם החדש.

וגם זה בספק

פורסם

קודם כל, כל משתמש יכול ליעץ למשתמשים האחרים, ללא תלות במונה התגובות שלו - זוהי מהותו של הפורום, אם הוא טועה (והוא לא), נתקן אותו.

דבר שני, גרסאת ה-ULTIMATE של EVEREST אכן מומלצת, אבל התוכנה שאני יודע שהכי מחממת את המעבד נקראת TAT. אלו ראשי תיבות עבור Intel Thermal analysis tool, וכפי שהשם מרמז, זו תוכנה שנכתבה על ידי אינטל בעצמה בכדי לנטר טמפרטורות ולאמץ את המעבדים שלה. מחממת את המעבד יותר תוכנה אחרת.

פורסם

יש את תוכנת RAMMA שיכולה לאמץ כול ליבה בניפרד. אפשרי להפעיל אותה ל2 הליבות ולהגיע ל100 אחוז CPU

זאת הבדיקה הכי טובה, היות והיא עובדת בלופים מספיק שתריץ אותה 15 דקות אתה תקבל אינדיקציה הכן הכשל

פורסם

לופים? כל תוכנה שהוזכרה פה בדיון (כולל EVEREST, TAT, PRIME95 ORTHOS, S&M וכו' וכו') תעבוד מעצמה עד שתגיד לה להפסיק או עד שהמחשב יכבה או יעשה RESTART.

פורסם
  • מחבר

ומה היא הטמפ' המומלצת למעבד?

אני מפחד שבגלל שהמחשב כל היום והלילה דלוק בגלל שאני מוריד בלי הפסקה הוא עוד יכול להישרף לי..

פורסם

כעיקרון, בגרסה האחרונה של TAT, אסור לעבור את ה-80 מעלות (יש הסבר פה בסטיקי בפורום למה 80 דווקא) אם אתה רוצה שהמעבד יאריך ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים