עבור לתוכן

ביצעתי אוברקלוק לכרטיס ויש כמהה שאלות

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810.

כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה.

האם זה אמור להיות ככה?

ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה?

ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה?

תודה מראש :yelclap:

פורסם

הספק שלך יחזיק את הכרטיס הזה בכיף ואפילו 2 כאלה לפי דעתי.

תשכח מהספק.

הבעייה שלך היא בכרטיס עצמו, אין שיפור נראה לעין כמעט מ50 מגהרצים, אוברקלוק לכרטיס מסך זה סתם דבר שטותי זה בקושי משנה משהו, אלא אם כן זה V-MOD רציני או צריבת ביוס.

מה שחשוב זה האמנם מגהרצים גבוהים לליבה ולזכרונות אבל מה שנותן הכי הרבה ביצועים זה כרטסים עם BIT גבוהה כמו סדרת ה9800 העומדת לצאת, היא תעשן את כל המשחקים

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהכרטיס הוא לא משו

ואני חושב שאתה טועה לגבי הספק ספק גנרי 400 וואט לא מומלצ בכלל לאוברקלוק ...לקחתי סיכון.

אבל אין לי מה לעשות עם הכרטיס אוברקלוק זה דרך לשיפור הביצועיםם בלי כסף אשמח אם מישו יענה לי על השאלות הנ"ל

פורסם

אז ככה:

1) ספק ג'נרי, באופן כללי, הרבה פחות יציב מאשר ספק מתוצרת טובה. כששינויי מתחים קטנים עושים הבדל גדול, בהחלט עדיף להחליף ספק למשהו יציב יותר, במיוחד כשמדובר באוברקלוקינג, על אחת כמה וכמה אם אתה מתכוון לשנות מתחים. המלצה אישית - אנרמקס ליברטי 400.

אגב, ספקים ג'נריים ידועים בזה שהם מתפארים בכמות וואטים מנופחת, כלשמעשה הם נותנים הרבה פחות הספק נציל.

2) יש לי את אותו כרטיס, עשיתי לו אוברקלוקינג ממש טיפה יותר גבוה, ואני מוכרח להסכים עם morel. השינוי כמעט ואינו מורגש, למעט בציוני 3DMARK. מה שבאמת קובע את רמת הביצועים של הכרטיס היא רוחב הפס של הכרטיס (כלומר רוחב הפס שבו הרכיבים השונים שלו מתקשרים אחד עם השני), שנמדד בBIT. הכרטיס שלנו הוא 128 ביט, שזה בבחינת ציון "מספיק בקושי" בDIRECTX10. החל מרוחב פס של 256-384 ביט, זה כבר מתחיל להראות ביצועים. ככה זה כשחוסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים