פורסם 2008 במרץ 517 שנים אני מתאמן רק עם משקולות,כפיפות,חזה,בלי חיזוק הרגליים.אני יכול לגרום נזק לרגליים?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים שום נזק... הרגליים מסתגלות למשקל עם הזמן... כל עוד אתה רץ מדי פעם אין שום סכנה.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים זה צעד לא חכם. אני גם לא אוהב רגליים ומכניס אימון רגליים רק מדי פעם כדי לא לאבד פרופורציה.בכל מקרה אין לך מדריך? תתיעץ אתו.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים שום נזק... הרגליים מסתגלות למשקל עם הזמן... כל עוד אתה רץ מדי פעם אין שום סכנה.למה ריצה עוזר לנושא הזה?
פורסם 2008 במרץ 617 שנים למה ריצה עוזר לנושא הזה?כי ריצה מחזקת תרגליים.לפותח הת'רדיהיה לך גוף עם חלק עליון מנופח וחלק תחתון שחיפיזה סתם לא פרופורציונלי...כדאי להכניס אימון רגליים מדי פעם...
פורסם 2008 במרץ 617 שנים נפוץ, ומאוד לא נכון.לא מומלץ אלא חובה להכניס אימון רגליים.הרגליים הם היסודות של הגוף, וכמו שלא בונים בניין בלי יסודות יציבים לא בונים גוף בלי רגליים.אגב, לגברים יש נטייה לעבוד בעיקר על שרירי הפוזה שלהם (יענו דו ראשי בידיים, חזה ובטן) ולהזניח גב ורגליים ולנשים יש נטייה לעבוד על שרירי הישבן.מה שיוצא מזה שגבר נראה כמו פירמידה הפוכה ואישה כמו פרמידה.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מומלץ מאוד לפתח גם רגליים למה במיוחד מהסיבה שבזמן עבודה על הרגליים אתה מפריש כמות גדולה של הורמון גדילה כי אתה עובד על חצי גוף במכה... גם שאתה עובד על חזה מומלץ לפתח גב חזק בטן חזק וזוקפי הגו (גב תחתון)... כמובן ידיים ויותר יד אחורית (שוב סיבה היא שהיד אחורית היא תלת ראשי וקידמי זה דו-ראשי) המשך אימון מהנה לך תבנה תוכנית טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.