עבור לתוכן

קירור פסיבי למרובע ליבה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה',

אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד בעל 4 ליבות בחודש חודשיים הקרובים, ההתלבטות כרגע היא בין ה Q6600 לבין המעבדים החדשים שצפויים להגיע שיכילו 12

מגה זכרון מטמון...

השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות (בכל אחת מהאופציות) לקרר את המעבד בצורה פסיבית? השאלה מתחלקת לשניים - בהנתן שאיני עושה OC, ובהינתן שכן.

סה"כ אני לא בטוח לגבי הצורך ב OC במעבדים האלה כי למה שאני צריך אותם הם לדעתי מעל ומעבר גם ככה... אבל הסקרנות תמיד מחייבת לשאול.

פורסם

יש את הTR IFX 14 שנחשב לקירור פסיבי מאוד מוצלח אבל המחיר שלו בהתאם-400 שקל.

אבל תכלס יש קירורים שקטים מאוד גם עם מאוורר

פורסם
  • מחבר

יש את הTR IFX 14 שנחשב לקירור פסיבי מאוד מוצלח אבל המחיר שלו בהתאם-400 שקל.

אבל תכלס יש קירורים שקטים מאוד גם עם מאוורר

זה קירור שהוא לגמרי פסיבי? (מחיר פחות בעייתי...) ז"א זה לא איזה קירור מבוסס מים או PELT או משהו בסנגון...? פשוט צלע שמלבישים על המעבד עם צינורות פיזור חום, שכבר דואגת שלא יהיה למעבד חם...

השאלה היא האם זה יכול להחזיק מעבד שעובר OC, בינוני ..?

פורסם

ThermalTake SonicTower - רק תקנה מארז בהתאם כי הוא פשוט ענק. נדמה לי אבל שה-TR יותר טוב...

אגב, הדיון הזה שייך לפורום "אוברקלוקינג וקירור" - חכה שמודרייטור יעביר את הדיון.

פורסם

הקירור פסיבי לגמרי,לגבי כמה OC אפשר לעשות איתו אנלא יודע ..

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/cpu_cooler_charts_2008/page8.html

(שים לב רק שבמבחנים שם הם הרכיבו מאוורר..אבל גם בלי המאוורר הביצועים אמורים להיות ממש טובים)

פורסם

מנסיון SCYTHE NINJA או INFINTY עובדים פאסיבית באופן מעולה בנוסף עם OC קל.

וגם אם תחבר אותם עם מאווררי SCYTHE לא תשמע אותם כלל כי הם שקטים מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים!

יש לי שאלה אחרונה בערך בעניין... לדעתכם תהיה למעבדים החדשים שיצאו בהמשך החודש עליונות מבחינת

טמפרטורות על ה 6600 של היום? (נדמה לי שהם מיוצרים כבר בליטוגרפיה של 45NM או שאני טועה?

פורסם

קירור פסיבי ומרובעי ליבות לא ילכו ביחד בחיים...

זאת גם הסיבה לזה שהנינגה REV B נמכר עם מאוורר

הTDP שלהם גבוה מדי, יש כמות מסויימת של חום שקירור פסיבי מעולה יכול לעבוד איתה בלי שהוא יהיה יותר מדי בשבילו

מרובעי ליבות הם יצרני חום אימתניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים