פורסם 2008 במרץ 417 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3514754,00.htmlחוק מטומטם ביותר לדעתי יש לנו מספיק ימי זיכרון וחגים עצובים במדינה
פורסם 2008 במרץ 417 שנים בבתי-הספר יתקיימו טקסים מיוחדים לציון המאורע, בהם ייסקרו דמותו ומפעל חייו של הפוליטיקאי או השופט, אשר הלך לעולמו. עם כל הכבוד למותם של כבודי עם ישראל, אני חושב שיש לנו בגרויות לעשות ואנחנו גם ככה בפיגור של איזה חודש וחצי.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים חוק מגוחך ומטופש לדעתי, סתם לגרום נזק כספי למדינה כדי שהמנהיגים ה"נערצים" שלנו יוכלו לקבל "כאילו כבוד" מהמדינה.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים עם כל הכבוד למותם של כבודי עם ישראל, אני חושב שיש לנו בגרויות לעשות ואנחנו גם ככה בפיגור של איזה חודש וחצי. עם כל הכבוד למבחן שתעשה במשך שעה וחצי, יש אנשים שהשקיעו את כל חייהם למען המדינהאני לא כזה פטריוט, ולא התעמקתי כ"כ בכל פרטי הכתבה, אבל פשוט ראיה צרה כזו מדהימה אותי
פורסם 2008 במרץ 617 שנים בבתי-הספר יתקיימו טקסים מיוחדים לציון המאורע, בהם ייסקרו דמותו ומפעל חייו של הפוליטיקאי או השופט, אשר הלך לעולמו. על איזה מנהיג הם מדברים?עם כל הכבוד (ואין כבוד) אני לא הולך ללמוד על מורשת פרץ, או איזה שר בממשלה המושחטת הזאת
פורסם 2008 במרץ 617 שנים זה פשוט פתטי.במקום שהכנסת תנסה לכפות על הציבור לכבד אותה, אולי חברי הכנסת יתחילו לעשות דברים שיהפכו אותם לראויים לכבוד?אבל לא, יותר קל לחייב את כולם ביום אבל.LOL.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים עם כל הכבוד למבחן שתעשה במשך שעה וחצי, יש אנשים שהשקיעו את כל חייהם למען המדינהאני לא כזה פטריוט, ולא התעמקתי כ"כ בכל פרטי הכתבה, אבל פשוט ראיה צרה כזו מדהימה אותיזה פשוט פתטי.במקום שהכנסת תנסה לכפות על הציבור לכבד אותה, אולי חברי הכנסת יתחילו לעשות דברים שיהפכו אותם לראויים לכבוד?אבל לא, יותר קל לחייב את כולם ביום אבל.LOL.הנה עוד סיבה למה לא לעשות את זה... בכל מקרה, אם אותו אדם עשה בחיי משהו שיגרום לכך שיהיה ראוי ליום אבל לאומי לאחר מותו, סבבה, אבל אם לא, למה הדורות הבאים צריכים לדעת מי הוא בכלל? חוץ מזה, בעלי מסעדות ובתי עסק אחרים כמו בתי קולנוע יתנגדו מאוד לחוק הזה - יום עבודה פחות, יום עבודה פחות להרוויח בו, וזה לא כלכלי.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים לדעתי רק במקרה רצח צריך לעשות את זה. אם בנאדם מת כתוצאה מסיבות טבעיות (נגיד התקף לב) אין טעם להשבית את המדינה. וכמובן - רק שמי שנפטר כיהן בתפקיד. אין טעם לעשות יום אבל אם קצב ימות עוד 20 שנה מזיקנה (גם מי יזכור אותו עוד 20 שנה..).
פורסם 2008 במרץ 717 שנים עוד חוק מטופש של כנסת ישראל!יש בארץ "מנהיגים" (נשיאים וראשי ממשלה) שהרסו את המדינה ולא זכאים לטיפת כבוד!כבוד זה לא דבר שאתה זכאי לו באופן אוטומאטי מתוקף התפקיד שלך. כבוד זה דבר שאתה צריך להיות ראוי לו.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים זה פשוט פתטי. במקום שהכנסת תנסה לכפות על הציבור לכבד אותה, אולי חברי הכנסת יתחילו לעשות דברים שיהפכו אותם לראויים לכבוד? אבל לא, יותר קל לחייב את כולם ביום אבל. LOL.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אין טעם לעשות יום אבל אם קצב ימות עוד 20 שנה מזיקנה (גם מי יזכור אותו עוד 20 שנה..).א' ב' ג' ד' ה'.... - ת'
פורסם 2008 במרץ 817 שנים עם כל הכבוד למבחן שתעשה במשך שעה וחצי, יש אנשים שהשקיעו את כל חייהם למען המדינהכבר אין כאלה אריאל שרון היה האחרון מבין הפטריוטים
פורסם 2008 במרץ 817 שנים לגבי שמעון פרס ואריאל שרון, הם תרמו רבות למדינה וקיבלו הכרה וההערכה על תרומתם. אבל, לצערי הנזקים שהם גרמו למדינה מאפילים על כל ההישגים שלהם (פרס נתן רובים לגרועים באוייבי ישראל, ושרון גירש אלפי יהודים מביתם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.