עבור לתוכן

דעות של שרות ואחריות של Dell, HP, Gigabyte

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב לאחי, סטודנט שאוהב גם לצפות בסרטים במחשב, בתקציב של כ-5,000 ש"ח. מההמלצות כאן צימצמתי את האפשרויות לכמה דגמים של HP, DELL ו-Gigabyte. כיוון שמבחינת חומרה אין הבדלים גדולים, נושא השרות חשוב לי במיוחד (ולכן שלושת שנות האחריות של Dell קורצות לי במיוחד) -

מנסיונכם, איזו משלושת החברות נותנת שרות טוב יותר ללקוחות פרטיים בארץ? עד כמה הם מנסים "למרוח" את הלקוח, או שהם מתקנים את הדרוש תיקון מהר וביעילות? האם אני צריך להביא את המחשב ליבואן הרשמי, או כל נציג מכירות יכול לעשות את זה בשבילי?

אגב, אחי נמצא במכללת תל-חי, לכן תחנת שרות בצפון (או שרות עד הבית) הוא חשוב במיוחד.

תודה מראש,

אדם

פורסם

תראה לי יש גיגהבייט ןב"ה עדיין לא הזדקקתי לאחריות אך אני יודע שהיא טובה כמו כן גם של דל טובה רק תבדוק שזו אחריות כוללת ולא רק על חלקים וכאלה...HP בטוח שלא האחריות שלהם זוועה וזה הורס להם הרבה..

פורסם

האחריות על העסקיים של HP מעולה.

פורסם

האחריות של HP השתפרה פלאים מאז שנכנס מנכ"ל חדש.

לסדרות הביתיות יש להם לפעמים בעיה של זמינות חלקים, למרות שבד"כ הכל עובר חלק.

לדל אין יחסי ציבור בכלל (כנראה בגלל העובדה שדל ישראל לא קשורה בכלל ליבואנים), ולכן רצוי לא לדבר עם היבואנים- אלא ישר להתקשר למעבדות.

בצד החיובי, אפשר לפחות להגיד שהמעבדות מקצועיות מאוד, זמינות חלקים תמידית לכל הסדרות, זמני עבודה לא ארוכים, והם גם שומרים מאוד על הציוד של הלקוחות (עוד לא שמעתי על מקרה שלקוח שלח מחשב לתיקון, והמחשב חזר עם שריטה על המכסה, לדוגמה)

לגבי ג'יגבייט- מור לוי, אחלה אחריות ואחלה שירות. בתכל'ס, מבין 3 החברות האלו, יש להם שירות יותר טוב. גם המעבדות מקצועיות מאוד, ככה שאין מה לדאוג.

בכל מקרה, במקרה של תקלה, אתה פונה ל:

HP- ל HP ישראל

DELL- ישר למעבדות CPM

ג'יגבייט- ליבואן, מור לוי טכנולוגיות.

לא יודע לגבי HP, אבל אצל דל וג'יגבייט אף אחד לא "ימרח" אותך, וזמני העבודה בד"כ קצרים (במיוחד בדל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים