עבור לתוכן

מסך למשחקים/טלוויזיה/סרטים. גודל - לפחות "20. תקציב 2000~ שקלים. מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום.

אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite.

האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו).

יש לכם הצעות מעניינות?

תודה

עמרי

פורסם

רוב מסכי 22" עם חיבורי קומפוזיט יקרים מדי ביחס לתמורה שהם נותנים. אך אם אתה מתעקש על התפשרות בתחום איכות תמונה לטובת הגודל יש דגם לא יקר יחסית עם חיבור כזה (וגם בעל אפשרויות ארגונומיות יותר נדיבות) Chimei 222H. תצטרך לדאוג גם לרכישת מתאם HDMI-to-DVI כי אין לו DVI עבור המחשב.

ביחס ל-2007WFP הדגם 2007FP דווקא לא נראה קטן, והוא אפשרות עדיפה לצפייה בתכנים של ממירים דיגיטליים, היות שרוב התכנים הנצפים דרכם הם בפורמט 4:3.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

ונניח שאני מגדיל את התקציב בעוד כ 1000 ש"ח לטובת מסך 24", האם ללכת על ה Dell 2407WFP ?

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה-2407WFP, תקבל קפיצת מדרגה באיכות התמונה, וכמובן בשטח העבודה, לעומת כל 22" TN. האפשרות לצפות בסרטי 1080P אם רוצים מעלה את התמורה שלו (גם 720P רואים לא רע). אתה יכול גם לעבוד על כל יישום ולראות תוכן וידאו מהממיר ב-PIP או PBP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים