עבור לתוכן

קניתי dell 2407wfp-hc ואני טיפה מאוכז. זקוק לעזרה בכיוון ראשוני

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי.

האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה!

אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות.

אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

פורסם

הוא מחובר ב-DVI? האם האסוס שהיה לך התאפיין בציפוי משתקף?

פורסם
  • מחבר

כן הוא מחובר ב-DVI

והאסוס היה בלי ציפוי משתקף

פורסם

זה די תמוה שאתה אומר שהתמונה לא חדה. 24" נותן ברזולוציה של 1920X1200 טקסט חד יותר מכל המסכים, למעט 20" ו-30". תמונות, שנשמרות כרקע לשולחן העבודה, אם הן ברזולוציות אחרות ויימתחו לפי בקשתך יתעוותו ויאבדו חדות, לכן הן צריכות להיות ברזולוציה של 1920X1200 בה המרקם של האובייקטים נראה לפרטי פרטים, ניתן להוריד מבחר גדול מאתרים אלה:

http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date

http://www.graffitiwallpaper.com/index.php?size=6

אין קשר בין כיווני בהירות וניגודיות לחדות הטקסט. נטיית רקע לבן לאחד משלושת צבעי היסוד ניתן לתקן בעזרת שינוי ה-RGB בתפריט של המסך. אני ממליץ שתשחזר את הבהירות וניגודיות להגדרות יצרן ועם SoftMCCS תוכל לכוון את הבהירות ע"י הורדה מקבילה של ה-RGB ותוך כדי כך לתקן נטייה לצבע יסוד אם קיימת.

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי שהכתב לא ברור. התלוננתי על כל התצוגה.

פשוט נראה פחות חד מהאסוס 22 הזול. אני פשוט מאוכזב

פורסם

בפירוש אין כאן עניין של נחיתות בחדות, כי 24" חדים מ-22" בכל היבט כל עוד מדובר ברזולוציה טבעית בתמונות, משחקים וסרטים בפורמט 1080P, אלא אם כן מדובר במסך או כרטיס מסך תקול ובשביל זה גם כדאי לבדוק איך התצוגה נראית עם מחשב אחר לחלוטין ו/או ללכת לראות עוד מסך זהה לחלוטין בחנות או אצל חבר. רפרודוקציית צבע זה סיפור אחר מסכי 22" מראים צבעים עזים ולא מדוייקים. אם התרגלת לרוויית צבע גדולה מהאסוס אין פיתרון לכך אלא להתרגל לצבעים של ה-2407WFP-HC. זה שהוא מומלץ פה בתדירות גבוהה זה לא אומר שהוא הטוב ביותר בסגמנט של 24", אלא כמכלול הוא נותן תמורה טובה במחירו. מסכי 24" טובים יותר מבחינת דיוק צבעים וניגודיות גבוהה משמעותית עולים מ-4500 שקלים ומעלה.

פורסם

אולי תשחק עם ה-IMAGE MODES

פורסם

אני רואה שאני לא לבד....

אני החלפתי אתמול את ה226BW שלי בDELL 2407WFP-HC וגם אני מאוכזב, מצטער לומר. ציפיתי ליותר עם כל ההאדרות שרצו פה על הדל והירידות על כל ה22 בעלי פאנל הTN.

את הצבעים אני עדיין מכייל וזה משתפר אבל גם אצלי יש בעיה של חדות כללית. הטקסט פחות קריא מב226BW ובמשחקים כמו EVE ONLINE זה ממש מעיק.

בסרטים המסך מציג תמונה טובה יותר וצבעים טובים יותר, במשחקים אין תלונות לבינתיים, חוץ מEVE (מה שהספקתי לבדוק, זה לא הרבה).

משהו ממש ממש מפריע לי עם החדות הכללית של התמונה ואני לא יודע למה זה קורה. כ. המסך שלי הוא 8800GTX והחיבור הוא בDVI כמובן.

פורסם

כמה נאיבי אפשר להיות? אתה באמת לא ידעת שגודל הנקודה של ה-"24 קטן יותר מגודל הנקודה של ה-"22?

פורסם

גם אני חושב שזו הבעייה כאן.

כנראה החדות זה ענין סובייקטיבי ודווקא גודל פיקסל קטן יותר נראה להם פחות חד רק בגלל שהוא קטן יותר - ומשתלב יותר בתמונה. טקסט בעיקר נראה כביכול חד יותר על פיקסלים גדולים רק כי הוא ברור יותר (מבחינת גודל והפרדה משאר הנקודות), אבל כמובן הוא לא באמת חד יותר אלא מפוקסל יותר וגדול יותר, זה בהחלט יכול להוביל לאשליה של טקסט חד יותר.

כנראה פשוט צריך להתרגל מהמעבר, כעיקרון מסך עם פיקסלים קטנים יותר יציג תמונה טבעית ואחידה יותר (פחות מפוקסלת).

מומלץ פשוט לבחון מסך 24 אחר ולראות על מה באמת מדובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים