עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על האינטרנט שלכם?

Featured Replies

פורסם

1.5 מגה , משלם 80 ש"ח לנטוויז'ן+הוט :)

• תגובות 45
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4 מגה!

4000/400

משלם 80 לבזק ונטויז'ן (80 בערך לכל אחת)

פורסם

אתה משלם באופן יחסי יותר ממני לספק. עם התשתית יש לך קומבינה אבל לי אין YES אז זה המקסימום שיכולתי לקבל. לא ברור לי איך llime טוען שהוא משלם 120 כי המבצע שיש לי זה אותו מבצע אצל כולם

למעשה זה אפילו פחות:119.90 לחודש... ;D . הסיפור הוא כזה: הייתי מחובר ללא התחיבות לא. זהב במהירות 2.5 . טילפנתי לבזב"ל לגבי חבילת הגיימרים (למרות שאני לא גיימר,פשוט חשבתי שזה יותר טוב...) ,וחיברו אותי לשבוע ניסיון ללא התחיבות שעליו שילמתי מחיר מלא. אח"כ טילפנתי שוב ואמר להם שאני נשאר בא. זהב,ואז הם העבירו אותי לשימור לקוחות/קשרי לקוחות ווטאבר....ורק שם קיבלתי את ההצעה של 119.90 לחודש (באנדל עם בזק).

ד"א, במשך התקופה שהייתי מחובר לבזב"ל ,לא התנתקתי מא. זהב,וכאשר חזרתי אליהם,ואמרתי שאני סופית מתנתק (תוך ציון המחיר שקיבלתי בבזב"ל), הם התעצבנו ואמרו לי שאני יכול לקבל אותה עסקה גם אצלם עם חודש מתנה כך שזה יוצא למעשה 109.90 לחודש.....אבל בסוף נשארתי בבזב"ל,בעיקר בגלל ההמלצות בפורום.

פורסם

60 שקל, מחובר ל-Smartnet

פורסם
  • מחבר

60 שקל, מחובר ל-Smartnet

מהירות?

פורסם

60 שקל, מחובר ל-Smartnet

מה אתה בחו"ל/מלון?

פורסם

לכל מי שהתחבר לחבילת 4 מגה בזק+בזק בינלאומי, איך הצלחתם להגיע למחיר באנדל של 129 שקלים?

הם מוכנים רק במחיר של 145 שקלים כי אני לקוח קיים. ולא אכפת לי מה-16 שקלים, פשוט מעצבן שמישהו עם אותה חבילה כמוני מקבל מחיר נמוך יותר כי הוא כנראה צעק ואיים ואני לא בגלל שהייתי נחמד :bash:

פורסם

מהירות?

ובכן' date=' כתוב אצלי 56 מגה, אבל זה שטויות. זה מרגיש כמו 1.5 מגה, אם כי ה-Upload לצערי קצת יותר איטי.

מה אתה בחו"ל/מלון?

לא, כל מה שכתבת זמני, מי נשאר במלון חודש? :silly:

זה במעונות במכללה.

פורסם

ובכן, כתוב אצלי 56 מגה, אבל זה שטויות. זה מרגיש כמו 1.5 מגה, אם כי ה-Upload לצערי קצת יותר איטי.

לא, כל מה שכתבת זמני, מי נשאר במלון חודש? :silly:

זה במעונות במכללה.

אחי זה 56 אבל לא של המהירות עצמה..זה בטח אינטרנט אלחוטי WIFI נכון ? ככה זה אבל אתה לא מקבל את זה באמת..

פורסם

כן, זה אלחוטי

פורסם

לכל מי שהתחבר לחבילת 4 מגה בזק+בזק בינלאומי, איך הצלחתם להגיע למחיר באנדל של 129 שקלים?

הם מוכנים רק במחיר של 145 שקלים כי אני לקוח קיים. ולא אכפת לי מה-16 שקלים, פשוט מעצבן שמישהו עם אותה חבילה כמוני מקבל מחיר נמוך יותר כי הוא כנראה צעק ואיים ואני לא בגלל שהייתי נחמד :bash:

תתקשר לסמייל ותגיד שאתה רוצה לברר אליהם אבל לפני כן אתה רוצה לעשות סקר מחירים ותבקש לדעת מחיר באנדל. הם יגידו לך לבד על המבצע. אם הם לא יגידו לך אז תגיד להם ששמעת על המבצע הזה ותשאל אם הוא קיים. כאן הם בטוח יציעו לך. הם יספרו לך סיפורים שזה מבצע ללקוחות חדשים אבל זה בולשיט כי זה קיים אצל כולם. למעשה, אם תתקשר לספקית שלך ותגיד שאתה עוזב אותם בגלל המבצע אתה תראה שהם יציעו לך את אותו מבצע
פורסם

30 בזק

30 012

2.5 מגה +התחייבות לשנה

פורסם

30 בזק

30 012

2.5 מגה +התחייבות לשנה

איך !? גם אני רוצה ! יש מצב אתה עוזר לי להשיג גם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים