עבור לתוכן

חביות בירה - צריך מידע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עלות הברז מינימלית וחד פעמית גם לפעמים הבאות. קירור לא בעיה. ואין בעיה גם של ברמן.

פורסם

תברר מול קוקה קולה וטמפו, בעיקרון הייניקן גולדסטאר ודומייהם זה ברז ואן סייז, מרפיס אפליהם וכל מיני כאלה יש להם ברז אחר , אני לא יודע איך יעבוד לך הברז , אצלנו בפאב יש בלונים של גז , כמו כן אתה צריך שהבירה תעבור קירור בדרך ואל תשכח שיכול להיות שתקבל חבית דפוקה !!! שכל הבירה תקציף ואז זה זין.

פורסם
  • מחבר

תברר מול קוקה קולה וטמפו, בעיקרון הייניקן גולדסטאר ודומייהם זה ברז ואן סייז, מרפיס אפליהם וכל מיני כאלה יש להם ברז אחר , אני לא יודע איך יעבוד לך הברז , אצלנו בפאב יש בלונים של גז , כמו כן אתה צריך שהבירה תעבור קירור בדרך ואל תשכח שיכול להיות שתקבל חבית דפוקה !!! שכל הבירה תקציף ואז זה זין.

וואו סוף סוף תגובה נורמלית.

אתה יודע אולי באיזה מידה הברז וון סייז הזה?

פורסם

כולם אמרו לך את זה.

למה זאת תגובה נורמלית? כי הוא ברמן?

בקיצור חבל על הכסף.. קח בקבוקים, שים במקרר של גלידה וסגור ענין

פורסם

אחי, אתה צריך להבין שזה פשוט לא ממש עובד ככה.

הספקים רוצים שתקח שתי חביות בשבוע (סתם מספר) למשל, הם לא מתעסקים עם לקוחות סופיים

דבר שאתה יכול לעשות זה לנסות ללכת לפאב באיזור שלך, ולעשות זאת דרכם, תשאיר להם איזה פיקדון, ואת מחיר הבירה

זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, דרך הספקים נראה לי שזה יהיה בלתי אפשרי.

פורסם
  • מחבר

כולם אמרו לך את זה.

למה זאת תגובה נורמלית? כי הוא ברמן?

לא, כי כולם מנסים למצוא לי פתרונות אחרים ולא עונים לי על השאלות.

חבית בירה אני יכול להשיג, יש לי חבר שהוא בעל פאב ואחי גם די בעסק - אני יכול לסדר משהו.

פורסם

לא, כי כולם מנסים למצוא לי פתרונות אחרים ולא עונים לי על השאלות.

חבית בירה אני יכול להשיג, יש לי חבר שהוא בעל פאב ואחי גם די בעסק - אני יכול לסדר משהו.

אם יש לך חבר שהוא בלע פאב ואחיך גם בעסק, למה פנית לפורום כללי של אנשים שמתעסקים במחשבים וטכנולוגיה? לי נראה שהאלה שאתה מכיר אומרים לך שזה לא יעבוד, שזה מסובך, ואתה מנסה להוכיח להם ההפך. ככה זה נראה לי.

פורסם
  • מחבר

כי שניהם לא כ"כ נגישים כרגע

פורסם

אז תחכה שיהיו זמינים. תחשוב על החברים שלך כHWZONE, ועל HWZONE כמוכרים בערוץ הקניות שמנסה למכור מחשב.

פורסם

מידע על אלכוהול - שם :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים