עבור לתוכן

עזרה | טמפ' כרטיס מסך - 8800GT

Featured Replies

פורסם

יש לי 8800GT גירסאת OC של inno3d (לא i-chill)

עכשיו במאמץ הוא מגיע לי ל- 72-75 מעלות

אז קודם כל רציתי לדעת אם זה נחשב גבוה מאוד?ודבר שני אם אני מעלה את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך אז זה פוגע באחריות שלו?

תודה לעונים!

פורסם

תרגיש חופשי לעשות מה שמתחשק לך עם מהירויות המאוורר של הכרטיס - זה לא יסיר את האחריות אלא אם תעשה מוד פיזי. דבר שני, הכרטיס שלי מגיע לאותן טמפרטורות במאמץ, אז זה נראה לי בסדר גמור.

פורסם

עד 80 זה נורמלי לחלוטין, אם תעלה את מהירות המאוורר הטמפ' תרד במאמץ וזה לא פוגע באחריות הכרטיס.

פורסם

הטמפ סבירה לחלוטין אין צורך להכנס ללחץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת אתם ממליצים להעלות את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך?

(אתמול הוא הגיע לי ל-77 מעלות ב-crysis)

פורסם

אם אני לא טועה כרטיס מסך מהסוג הזה יכול להגיע עד טמפ' של 110-120 מבלי להישרף אני צודק?

פורסם

אני יודע שכרטיסי SPARKLE גרסאות הFANLESS ,כלומר קירור פסיבי רק עובדים ב 96 מעלות אז 77 זה לא השיא .

פורסם
  • מחבר

אז אתם ממליצים כן להגביר את מהירות המאוורר או לא? עזבו את הטמפ'...פשוט תגידו מה דעתכם...להגביר או לא?

פורסם

אם לא איכפת לך מהרעש - לך על זה.

פורסם

אז אתם ממליצים כן להגביר את מהירות המאוורר או לא? עזבו את הטמפ'...פשוט תגידו מה דעתכם...להגביר או לא?

תשמע, יש לי המלצה טובה בשבילך.

כשאתה בווינדוס אין ממש מה להגביר את מהירות המאוורר, אבל אם אתה רוצה להיות בראש שקט מבחינת הטמפ', תכוון בRIVA TUNER את המהירות מאוורר ל-100 אחוז, זה אומנם יעשה לך קצת יותר רעש, אבל תוכל להיות בראש שקט ולא יקרה כלום לכרטיס מסך, כמובן במידה ואנחנו מדברים על מהירויות שעון סטוק, כן(?) .

פורסם
  • מחבר

רשמתי למעלה שזו גירסאת oc (מהירות הליבה 650)

ומזתומרת בווינדוס?אני מתכוון שכשאר אני נכנס למשחקים והטמפרטורה קופצת ל-74-77 אז כדאי לפי שאני נכנס למשחק להגביר את המאוורר?

פורסם

כן YES דה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים