פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר מכבי אם תקציב כזה ענק הפסידה כבר 4 פעמים בליגה לקבוצות אם תקציב נמוך בהרבה רק מה שמכבי מנצחת ושואלים למה אז הם אומרים שזה בגלל המשכיות ומציגים את עצמם כבעלי ניהול מבריק בפועל קבוצות כמו בני השרון\חולון\גליל\ובעצם כל קבוצות הליגה חוץ מי ירושלים ותל אביב לא יכולות להרשות לעצמם המשכיות לשחקנים מבריקים והרבה פעמים שחקנים כאלו נקנים על ידי מכבי וירושלים אני רק לא מבין איך לא מכבי ולא ירושלים קנו את לי נילון הוא לבד העיף את תל אביב מהגביע בשנה הקודמת שבני השרון הייתה קבוצה חלשה +כוכב אחד
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר עדכון-ירושלים הפסידה לנהריה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3514417,00.html עכשיו יהיה לה מאוד קשה להיכנס לפינל :funn:
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מכבי התאוששה לא רע בכלל. ראיתי חצי מהרבע השני, ואני לא אמשיך לראות את שאר המשחק כי אין לי זמן לזה
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר כן נכון אין לי מושג מה קרה לחולון בסוף המחצית בכל מקרה למכבי יש גם הרבה עברות ככה שזה יכול להשפיע בסוף בינתיים משחק מעניין אני גם שמח שבני השרון כנראה תנצח את ראשון
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר כן במיוחד שזה הפסד בנקודה אבל מבחינתי הניצחונות של בני השרון חשובים בהרבה מההפסדים של מכבי ככה שלמרות שמכבי נצחה אני שמח שבני השרון עברה עוד מכשול בדרך לפינל
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מסכנים חולון..הפסידו בנקודה , הם אולי החטיאו איזה 20 נקודות מהקו ואיזה 20 ליי אפים של סלים קליםחבל הגיע להם לנצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.