פורסם 2008 במרץ 1117 שנים למיקאל אקרפלדטאני בטוח שכולם יבינו אם תבוא עם שיער בלונדיני ארוך ומבטא שוודי.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים תקשיב, השם שלי זה מיכאל, כך שטכנית, אם אני נוסע לשוודיה (* מצרף לרשימת הדברים לעשות בחיים) יקראו לי מיקאל
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים כנראה אני וחבר ניישם את הפאקמן (רק בשביל החוויה).נקמבן את זה עם מסגרת לאופניים ואז נעשה סיבובים דרך הבצפר ונסתכל לפני שהערסים יסקלו אותנוואז.. מרתון אמריקאן פאי
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים בואו נתחפש למחשב בערוץ הקניות 8) מאיפה תשיג הדום לרגליים עכשיו?! בטח כל ההומואים יתחפשו למייקל סקופילד הם מתחפשים כבר לשראפובה
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים לי יש שני רעיונות אף אחד מהם לא הולך לקרות כי אני שונא להתחפש 1)להתחפש לאף ולשים שלט עם שם של איזה אחד שאנחנו יורדים עליו בגלל זה2)ערבי מזיין כבשה (:
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים אתה יכול להתחפש לרוצח מסרטי אימה לקחת ג'ינס ישן וחולצה T שירט לבנה ישנה בעזרת סירופ תירס חלב מרוכז (בקופסת שימורים ) צבע מאכל אדום לערבב ולשפוך על המכנסיים וחולצה בצורה של השפרצה ,לאפקטים נוספים לעבור עם היידים על החולצה שישארו סימנים של ידיים לפנים: לקנות 2-3 מסכות לטקס של פורים עדיף בגוונים שונים, לגזור אותם לחלקים ולתפור מחדש בצורה של פאזל (אתה מקבל פנים חדשים ולכלי הנשק זה קצת בעייתי ,אפשר להכין סכין גדול או משהו קצת יותר קשה לארגן מסור חשמלי ישן על בנזין להוריד לו את השרשרת , ולעטוף את הלהב בספוג (בטיחות קודמת להכל),ולצבוע אותו בצבעים מתאימים אפשר גם לעשות אפקט של דם על הלהב. יהיה הרבה רעש ואבל שום סכנה ממשית והרבה ילדים צועקים סרט אימה של ממש והתחפושת הכי מקורית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.