פורסם 2008 במרץ 517 שנים שתי הצעות, אחת לבד ואחת עם כמה חבר'ה: 1. שקית סנדביצ'ים. בתכלס זה אמור להיות פשוט. פשוט שים על עצמך שק שקוף ענקי שתמצא 2. תחפושת שזכתה פעם באיזה תחרות תחפושות - חיל זונות. (על משקל "חלזונות" כמובן) אם החבר'ה שלך בעניין, תתחפשו לחלזונות עם גרביונים וחצאיות ואודם ובלאגנים ותצעדו עם רובה ביד בשורה כל היום. אחד הדברים החזקים.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים וואי, החיל זונות הזה נשמע מגניב.אבל איך אפשר להתחפש לחלזון עצמו??ובקשר לפאק-מן הזה, שזה הדבר הכי ענק ששמעתי, איך לדעתכם אפשר לארגן תחפושת כזו? ממה?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים קרטון (והרבה!) וצבע צהוב..לא כל כך בעיה..מה שכן בעיה זה לארגן תחפושת של הדמות ב-Crysis ;D
פורסם 2008 במרץ 717 שנים קונדום הכי טוב גם ערכי! לבית ספר האידס הזה שמדברים עליו כל היום גם תצא קול ולא דמות מ CRYSIS ואולי איזה בת תרצה לזרום איתך..
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים יאלה אני וחבר מתחפשים לפאקמן והרוח על אופניים, עושים סיבוב בבצפר ואז מתפזרים לשאר בתי הספר
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אתם מציעים פה רעיונות שצריך לעבוד עליהם קשה..ועוד שבוע כבר פורים..אני גם צריך רעיון בעיקרון, ותחפושת מקורית לוקחת זמן להכין..תתחפש לדייג או משהו כזה..חח
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים JZ זה ראפר שמוכר בכינוי GIGA ובית זה בית גיקק אני מתחפש ליובל המבולבל ועובר בין כל הגנים בעיר (שדרות) לחלק ממתקים לילדים. סופר גיקק סתם, אחלה בחור אתה, מטרה טובה תתחפשו לדודו זר, זה אחד הגדולים! או לדץ החרמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.