עבור לתוכן

מה אמורים לאכול לפני ואחרי ריצה ?

Featured Replies

פורסם

כן אבל מן הסתם אם לא תתאמן אתה סתם תשמין

תזונה בלי ספורט לא שווה כלום

ספורט בלי תזונה לא שווה כלום

פורסם

פני ריצה אוכלים פחמימות אנרגיה זמינה לגוף כשעה לפני... אחרי זה אוכלים עד חצי שעה אחרי קודם כל גבינות קוט'ג שמכיל סידן לבניית העצם חזרה כי אחרי ריצה העצם מאבדת מצפיפותה... ואחרי חצי שעה נוספים עד שעה אוכלים ארוחה שמכילה עד כל 3 אבות המזון.

פורסם

אתה בתקופת מסה או מה?

פורסם

מי? אם אתה שואל עליי אחי אני כבר איזה חודשיים לא מתאמן ואם אני מתאמן אני עושה אימון כוח מירבי...

פורסם

ד"א היום נזכרתי בנושא שלך ואני חייב להמליץ לך...

אופניים - אתה משיג בדיוק אותם דברים כמו בריצה (דיאטה, כושר גופני, כוח) רק לא דופק תברכיים והרבה יותר נהנה

גם אני רצתי פעם וזה היה קשה, משעמם וכאב לי בברכיים

לא מזמן התחלתי לנסוע באופניים והתמכרתי

כל פעם אני עושה טיול למקום אחר והיום אני כבר בכושר מספיק טוב אני יכול להגיע מהבית שלי ציק צק לכל מרכז קניות

אני אוכל כמו מטורף כי אני ניסיתי לעשות דיאטה תוך כדי, אבל זה שורף הרבה קלוריות ונעשים רעבים בצורה בלתי רגילה

פורסם
  • מחבר

לא היו לי מעולם כאבי בירכיים.

לא יודע למה אני לא אוהב אופניים, אני לכל מקום הולך ברגל, בד"כ רץ...

אני לא אוהב ליהיות תלוי במשהו, בריצה אתה רץ לא משנה מה.

פורסם

ואם אתה מחליק על פיסטוק ונופל ? אתה עדיין רץ (:

פורסם

שיערתי שאתה רוצה לרדת במשקל. אם אתה רוצה להעלות ריצה לא תעזור לך, למרות שאם תרוץ פעם-פעמיים בשבוע עד הסוף החיים אני מבטיח לך שאיכות החיים שלך אחרי גיל 65 תעלה בהרבה (אין לך מושג כמה שזה תורם לכל המערכות).

כדי להעלות מסה אתה צריך מכון כושר, שם המדריך כבר יסביר לך הכל.

פורסם

אופניים יכולים לדפוק תגב.

ובריצה אם רצים על שביל עפר אז זה לא כ"כ נורא לברכיים נכון?

פורסם

אוי אל תתחילו עם "ריצה דופקת את הברכיים" וכל הדברים הללו. אף אחד כאן לא אצן מקצועי שאמור לדאוג בקשר לזה. ריצה זאת פעילות טבעית. הגוף שלנו בנוי לריצה. אם מישהו רץ 3 פעמים בשבוע, בתנאי מתאימים (כלומר נעליים מתאימות, מתיחות וכו' וכו') אז אני בטוח שאנחנו "מהונדסים" לשאת בנטל...

פורסם

רץ 3 פעמים בשבוע, לרוב על אספלט. שניסיתי את זה לפני שנה, עם נעליים ב 200 שקל, התחילו לי כאבים בכל מיני חלקים ברגל.

עשיתי הפסקה של כמה חודשים, קניתי נעליים טובות של ניו באלאנס שמותאמות לריצה גם על משטחים קשים (מדהים איך יש להם דגם של נעל לכל שימוש הכי ספציפי שתוכלו להגדיר)

שום כאבים בשום מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים