עבור לתוכן

מישהו יודע על חנות מחשבים בת"א שזקוקה לעובדים?

Featured Replies

פורסם

אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".

פורסם
  • מחבר

אייבורי תמיד מחפשים.

אבל תודה :)

עוד מישהו?

פורסם

אם חנות כלשהי מחפשת- זה יהיה מוצהר באתר שלהם.

למעשה, Pandas מחפשים, אבל לא בת"א עצמה, אלא בקיסריה.

פורסם

לפי הכתובת באתר של TMS- יש סיכוי שהם יפתחו סניף פה בת"א אבל לכי תדעי מתי זה יהיה.

פורסם

אייבורי תמיד מחפשים.

אבל תודה :)

עוד מישהו?

הייתי אצלם בראיון.

פשוט תת רמה.

פורסם

אפשר לשמוע חוויות? :smile1:

פורסם
  • מחבר

הייתי אצלם בראיון.

פשוט תת רמה.

אני לא מופתעת.

פורסם

אפשר לשמוע חוויות? :smile1:

ראיון עם שאלות מפגרות בשביל לראות אם אתה מבין במחשבים ,נותנים לך כמה דפים עם שאלות טיפשיות שכל אחד יודע לענות עליהן.

לא לקחו אותי בגלל שלא הייתי מוכן לעבוד 11 שעות ביום+שישי.

פורסם

למה את מחפשת לעבוד בחנות מחשבים?

זו עבודה ממש לא נחמדה, (מהנסיון שלי, והדעה שלי),

וגם כסף לא ממש טוב,

הרבה יותר נחמד לעבוד בבר, מסעדה, בית קפה, או כל מקום מפגש חברתי אחר

שוב זה בהסתמך על נסיוני.

אני אנמק

האנשים לא הכי חברותיים, והלקוחות סתם מציקים

בהרבה מקרים הבוס והאחראים כל הזמן ישאלו למה לא מכרת, למה הוא לקח את היותר פשוט, בלה בלה

כל היום יושבים על התחת ולא זזים,

קחי לתשומת ליבך,

אני אישית נהנה הרבה יותר לעבוד בבר, מרוויח יותר, על הזמן צחוקים, ולא יושב על הזמן על התחת.

יקפצו כאלה ויגידו "אני עצלן אני אוהב לשבת כל היום" :smile1: אז לא, זה ממש לא נחמד כמו שזה נשמע

באיזה מקומות יצא לך לעבוד, ספרי לנו, זה יוכל לעזור בכיוון

פורסם

KSP תמיד מחפשים שם .. או שתלכי ב-ZED זה ליד קניון איילון (אבל זה בתל אביב קריית החיל או משהו כזה .. ליד האולפנים של ערוץ הילדים :smile1:)

פורסם

רמת החייל. איזה מצחיק, חשבתי חברת המחשבים היחידה ברמת החייל היא אקסלנט. מסתבר יש גם זד. למרות שלפי ההשקעה באתר שלהם, לא הייתי נכנס לשם בחיים..

פורסם

ב- skypc הייתה עד לא מזמן מודעת דרושים עם הרבה תפקידים

בהצלחה!

פורסם

רמת החייל. איזה מצחיק, חשבתי חברת המחשבים היחידה ברמת החייל היא אקסלנט. מסתבר יש גם זד. למרות שלפי ההשקעה באתר שלהם, לא הייתי נכנס לשם בחיים..

עזוב אותך אחי זה לא הכל הולך לפי אתר.. הם גם שירות חרא .. התקלקל לי שם ההארד דיסק אחרי שנה והם לא רוצים להחליף וחיון מסכימים להחליף לי בלי קבלה אפילו!(כאילו אני אביא איתי לכל מקרה של ZED) וסתם הזכרונות הם גנריים והם התקלקלו לי שם 5 פעמים וכל פעם שמים משהו יותר גרוע מהשני ..

שמו לי קירור סטוק אבל שהוא תקול ומגיע רק עד ל-1400RPM..בקיצור להתרחק מהחנות ..וחוץ מזה..עד שעונים לך שם בטלפון אתה יכול להשתגע,רק בשביל להגיע לשירות לקוחות אתה תחכה חצי שעה ולפעמים אפילו לא מעבירים למעבדה כי היא "מפוצצת בטלפונים" ואומרים שתשאיר טלפון ויכול להיות שאפילו רק מחר יתפנה והם יתקשרו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים