פורסם 2003 באפריל 2522 שנים הלימודים ביום א' יתקיימו כרגיל בתום מו"מ בין ארגוני המורים למשרד החינוך הוסר איום השביתה. בית דין לעבודה: על משרד החינוך לנמק פיטורי המורים עד מחר (נלקח מהאתר YNET) SORRY ! :'( :-[ :-\
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מצויין. יש לי מבחנים לעשות... הייתי מפוצץ למשרד האוצר איזה סניף אם השביתה הייתה בתוקף.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים גם לי יש מבחנים ( ליתר דיוק , מבחן מתכונת במחשבים ) אבל לא הייתי מתנגד לשביתונת קטנטונת ...למה אתה מתנגד לשביתה מישה ?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מה יש להצטער...גם אם הייתה שביתה אז היו מקזזים את הימים האלו מהחופש הגדול או חופשה אחרת,עדיף שכך.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אם יש אלוהיםשאחד מהמכתבי פיטורין ישלח למחנכת שלי ימ"ש.כנ"ל! אמן כן יהי רצון!
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים טוב יש לי משבוע הבא 4 בגרויות ואני בכיתה י"א אבל מה אכפת לי אני לא עושה שןם בגרות וכנראה מעיפים אותי מהבית ספר. אמאל'ה רק שלא ישאירו אותי כתה זה יהיה הכי גרועעעעע.אני שואל עכשיו את בעלי הניסיון והגדולים ממני: אם אני לא עושה אף בגרות, מה תעשה לי ההנהלה של הבית ספר??
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים טוב יש לי משבוע הבא 4 בגרויות ואני בכיתה י"א אבל מה אכפת לי אני לא עושה שןם בגרות וכנראה מעיפים אותי מהבית ספר. אמאל'ה רק שלא ישאירו אותי כתה זה יהיה הכי גרועעעעע.אני שואל עכשיו את בעלי הניסיון והגדולים ממני: אם אני לא עושה אף בגרות, מה תעשה לי ההנהלה של הבית ספר??תעיף אותך מבית ספר.אין להם שום סיבה להשאיר אותך כי אתה כבר סיימת עם חוק חינוך חובה שנה שעברה.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים תעיף אותך מבית ספר.אין להם שום סיבה להשאיר אותך כי אתה כבר סיימת עם חוק חינוך חובה שנה שעברה.העיקר שלא ישאירו אותי כיתהפווווו...........{נרגעתי} ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אם יש אלוהיםשאחד מהמכתבי פיטורין ישלח למחנכת שלי ימ"ש.לא מצחיק ואיבד מטעמו.ננעל. נראה אם זה ממש יצחיק אם יפטרו את אמא שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.