פורסם 2008 במרץ 217 שנים ואיי את זה אני זוכר היה בא לי להרוג אותו ביגלל כול השטויוט שהוא אומר 1 )הוא הרא את הקירור והיראה את המדבקה של האינטל והיתחיל להיתלהב כמו לא יודע מה אינטל מקורייי !!!!!!!2) הפך את הקירור הראה איפו שסמים את המישחה הטרמיט אחרי ניגוב ואמר" זה המעבד הינא שתי הליבות " נישבע לכם אוקצור לא מבינים בשיט יווווווווו נכון אני זוכר את זה! פאק נשפכתי מצחוקקקקקקקקקקק לול איזה מצחיק זה היה!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים 3D-FORCE 64MB O/B איפה לעזאזל מייצרים את הלוחות אם האלו? במחרטות של עזה? ???
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אולי מישהו ימצא את הסירטון אם המאוורר של המעבד אני אנסא לחפש מצאתי כמה סירטונים (עם הוויסטה קינג ופרינס ) אני יחפש את המאוורר (זה הכי קרע אותי )
פורסם 2008 במרץ 217 שנים DMT אתה מתכווןונראה לי שהם מעשנים את זה חופשייריץ סופר מריו חלק ROFLהוא צודק דווקא, PCP זה סם הזייה. תראה, זה רק הגיוני שהם יזכירו PCP, אחרי הכל רק מישהו מסטול רצח ישלם על הזבל הזה, הוא בטח יצפה לקבל עוד מנה כדי להעביר את הבאסה לא?
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אני אנסא לחפש מצאתי כמה סירטונים (עם הוויסטה קינג ופרינס ) אני יחפש את המאוורר (זה הכי קרע אותי ) שים תויסטה קינג!!!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים הם נראה לי תמיד מעשנים ולא רק כשמדברים על מחשבים אם הם לא מעשנים איך תסביר את זה שהם נותנים שמות למוצרים שלהם
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מה נסגר איתכם? מדובר בPC Partner[tt]Home > About PCP > About UsEstablished in Hong Kong in 1997, PC Partner is one of the world's pioneering manufacturers of electronic manufacturing services (EMS), motherboards, graphics cards and consumer electronics. With production plants in Mainland China, we specialize in offering state-of-the-art technology and quality support service for system integrators, distributors and OEM/ODM customers around the world.[/tt]החברה עדיין קיימת???היה לי לוח אם בימי פנטיום 2.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים חחח תודה אחי גם פה אין לכם מה לדאוג הלוח אם תומך ויסטה האבתי איך שהוא אמר תראו הויסטה מותקן הוכחה שהמחשב יכול להפעיל אותו
פורסם 2008 במרץ 317 שנים בבקשה :http://www.f2h.co.il/699123אם תצליח להביא את הסרטון שהוא מראה את הקירור ואומר "הנה המעבד כפול ליבה" נראה לי תהרוג פה את כולם..
פורסם 2008 במרץ 317 שנים אחרי 2 דקות לא הייתי מסוגל להמשיך לצפות בסרטון הזוועתי הזה. הרגשתי איך הם לועגים לאינטליגנציה של הצופים.פאק, היום אפשר לקנות אחלה מרובע-ליבתי עם ספק טוב ושני ג'גיה זכרון במחיר הזה והם דוחפים פנטיום 4 חד ליבתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.