עבור לתוכן

עכשיו זה סופי: אני הבעלים הגאה של dell 2407

Featured Replies

פורסם

אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה:

רכשתי מסך, הdell 2407.

עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום.

הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש.

בסוף, הדל 2407 נבחר.

החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף.

נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי.

המחיר: 3134 ש"ח במזומן.

לשמחתי לא היה פיקסל שרוף.

מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר.

עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים להבין את העולם אחר שעומד בפני כעת.

פתאום הכל זז, זורם.

3 ג'יגה של תיקיות מועברים בדקה וחצי (אל תתפסו אותי במילה), בעוד שעם הקודם הייתי יכול לצאת לקמפינג של 4 ימים בשדרות ולחזור כשהוא מסיים להעביר את הקובץ האחרון...

והמסך.

פשוט עולם אחר.

תענוג, אין לי מילה אחרת.

בדיוק מה שהייתי צריך.

ואם שואלים אותי איזה עצות לתת למי שעומד לרכוש מסך:

אם יש באפשרותך להוסיף עוד קצת לתקציב שלך, לך על זה.

המסך הזה שווה את ההפרש.

אז המון תודה לחברי הפורום על העצות שנתתם ובמיוחד לאורלינס, תודה על הסבלנות לענות לשאלות של ניוב מוחלט בתחום.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

לי יש את ה2007 . בהחלט עולם אחר . אני הולך לחברים שלי עם 226 אני מיתעוור

פורסם

תתחדש :xyxthumbs: רכישה מעולה.

זאת הייתה ההרגשה שלי כשעברתי מ-15" CRT ל-20" LCD, כשעברתי מאוזניות ג'נריות ל-SR60, והכי חשוב, כשעברתי מ-ATHLON XP 2500+ ו-FX5700 ל-E4300 OC ו-8800GTS 320MB. פתאום עולם אחר לגמרי, הרבה הרבה יותר כיף :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים