עבור לתוכן

עבודה באילת

Featured Replies

פורסם

היי ערב טוב לכולם,

יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר).

רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת?

תודה מראש.

פורסם

לא משהו ...

לא מומלץ בכלל, חוץ מהעובדה שאפר להרוויח שם שני מענקי שחרור בכאליו חצי שנה כפול 2

אבל הכסף הוא מינימום, היחס הוא מינימום והאווירה היא מינימום..יש? :xyxthumbs:

פורסם

אפשר להרוויח שם שני מענקי שחרור בכאליו חצי שנה כפול 2

כמה זה יוצא בשקלים?

ותמיד חשבתי שזה סבבה לעבוד באילת, אתה 8 שעות עובד עבודה רגילה ואז יש לך בריכה וכל שאר השטויות בעיר/במלון..

פורסם
  • מחבר

לא משהו ...

לא מומלץ בכלל, חוץ מהעובדה שאפר להרוויח שם שני מענקי שחרור בכאליו חצי שנה כפול 2

אבל הכסף הוא מינימום, היחס הוא מינימום והאווירה היא מינימום..יש? :xyxthumbs:

קודם כל תודה, אבל אשמח אם תוכל לפרט יותר במספרים.

פורסם

כמה זה יוצא בשקלים?

ותמיד חשבתי שזה סבבה לעבוד באילת, אתה 8 שעות עובד עבודה רגילה ואז יש לך בריכה וכל שאר השטויות בעיר/במלון..

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות שוב פעם.

השאלה מזה לקרוע את התחת? כמה בתכלס שעות ביום עובדים וימים בחודש כדי להגיע למשכורת שציינת? והאם זה משכורת נטו אחרי כל ההורדות למינהן או ברוטו?

אני מצטער שאני מבקש לדייק בזוטות אבל עבודה קשה וקריעת תחת זה דבר יחסי אחרי הכל אז אם תוכל לתת את הפרטים האלה זה יהיה מעולה.

תודה רבה לך שוב פעם..

פורסם

בוא נתחיל בזה שאם אין לך תעודת ברמנים או מציל אז אתה עובד בעבודות מסריחות שאין לך חיים .

הם דורשים ממך לתת כפולות ומפתיעים אותך בכל מיני משמרות שאתה לא מעוניין בהן בכלל.

ובנוגע למשכורת הזאת אתה צריך לדפוק כפולות כמו כלב חצי מהחודש בשביל להגיע לשם.

פורסם

שישאל את משה

פורסם

אני עבדתי באילת כל חופש סוכות, בתור "מלצר". ולמה זה במרכאות? כי זה לא בדיוק מלצור- אתה מפנה את האוכל מהשולחנות וסוחב מגשים בארוחות בוקר-ערב ובשאר הזמן אתה מבלה בעבודות שחורות והכנת החדר אוכל לארוחה הבאה... אני עבדתי בממוצע 13-14 שעות ביום...זיינו לנו תתחת כמו שאתה מבין. ה"שיא" שלי (חח) זה 16 שעות ביום. אבל זה תלוי גם כנראה אביזה מלון אתה עובד. וכנראה שמלצרים עובדים הכי קשה (ויחס חרא מ"מנהלים" (הם גם מלצרים חח*)).

אני שמעתי אבל שיש גם עבודות יורת סולידיות כמו חדרנים או משו

פורסם
  • מחבר

והיו מחשיבים לך שעות נוספות מעבר לעבודה של 8 שעות או שעשו בעיות עם זה (ככה אני שומע מהרבה שאומרים שמתחמנים בדברים האלה)?

מה לדעתך לעבוד כ"נער בריכה"? אלה שאחראים על הסידור שם של הדברים - כסאות, מגבות ...

תודה.

שישאל את משה

מי זה משה?

פורסם

תכלס כולכם צודקים שאילת היא לא כזאת חוויה.

אבל, זה תלוי מאד איפה אתה נופל ובאיזה עבודות אתה עובד!

גם אני נסעתי לשם ועבדי בתור מלצר כמו חמור בחדר אוכל, אבל אחרי זה אפשר להתקדם שם, ולמצוא מקומות סולידים ומהנים לעבוד בהם, גם בתחום המלצרות!

אני עבדתי במלון רויאל ביץ', ומי שמגיע שם לעבוד במקומות כמו פאב המאנקיס או מסעדות היוקרה( וואנגס, ראנץ' האוס) יכול לעשות משכורות דמיוניות, ועל הדרך גם לקיים חיי חברה מצויינים ולבלות וכל מה שבא לכם!

פורסם

והיו מחשיבים לך שעות נוספות מעבר לעבודה של 8 שעות או שעשו בעיות עם זה (ככה אני שומע מהרבה שאומרים שמתחמנים בדברים האלה)?

מה לדעתך לעבוד כ"נער בריכה"? אלה שאחראים על הסידור שם של הדברים - כסאות, מגבות ...

תודה.

מי זה משה?

הם עשו הפסקה של שעתיים בין משמרות ככה שאם אני זוכר נכון לא קיבלתי שעות נוספות כי זה לא היה ברציפות...

ונער בריכה נשמע הרבה יותר נחמד ממה שאני עשיתי 8).

ציטוט מהמנהל חדר אוכל האהבל שהיה לי:

אני: זה נכון שעבדת פעם 28 שעות ברציפות?

הוא: כן. לא פעם אחת ולא שתיים, פעמיים! :bash:

פורסם
  • מחבר

תכלס כולכם צודקים שאילת היא לא כזאת חוויה.

אבל, זה תלוי מאד איפה אתה נופל ובאיזה עבודות אתה עובד!

גם אני נסעתי לשם ועבדי בתור מלצר כמו חמור בחדר אוכל, אבל אחרי זה אפשר להתקדם שם, ולמצוא מקומות סולידים ומהנים לעבוד בהם, גם בתחום המלצרות!

אני עבדתי במלון רויאל ביץ', ומי שמגיע שם לעבוד במקומות כמו פאב המאנקיס או מסעדות היוקרה( וואנגס, ראנץ' האוס) יכול לעשות משכורות דמיוניות, ועל הדרך גם לקיים חיי חברה מצויינים ולבלות וכל מה שבא לכם!

יצא לך להתגורר בבית ישרוטל?

הם עשו הפסקה של שעתיים בין משמרות ככה שאם אני זוכר נכון לא קיבלתי שעות נוספות כי זה לא היה ברציפות...

ונער בריכה נשמע הרבה יותר נחמד ממה שאני עשיתי 8).

ציטוט מהמנהל חדר אוכל האהבל שהיה לי:

אני: זה נכון שעבדת פעם 28 שעות ברציפות?

הוא: כן. לא פעם אחת ולא שתיים, פעמיים! :bash:

מזכיר לי את התנהגותם של נגדי במטבח בצבא.. :)

פורסם

יצא לך להתגורר בבית ישרוטל?

לא, גרתי במלון בל במשך שנה , שזה על הטיילת, המיקום הכי טוב לגור בו באילת :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי שתחילה כולם מתחילים לעבוד בחדר אוכל הרגיל ולאחר זמן מה עוברים למסעדות?

יש לך אולי פרטים בנוגע לזה? כמה זמן זה לוקח והאם כל אחד עובר בין המקומות שבהם אפשר לעבוד כמלצר במלון?

תודה מראש,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים