עבור לתוכן

2 שאלות...1-על כוכבים בשמים, 2- על ניתוחים

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני וחבר שלי היתערבנו על חבית בירה בשני דברים

1- בלילה כשאנחנו רואים כוכבים בשמים... מה זה בעצם?

אני אמרתי שכל הכוכבים האלה.. זה בעצם שמש (הרבה שמשות חח לא יודע איך להגיד ברבים)...

2- הגדלת האיבר המיני הגברי בניתוח.. האם זה באמת אפשרי? ואני מדבר על ניתוח ניתוח ולא פומפות או כדורים או כל דבר אחר...

ממש לעשות ניתוח ובעזרת זה הוא יגדל...

אני אישית אמרתי שזה בילתי אפשרי כי זה שריר והוא בנוי ככה שגם אם יעשו ניתוח כזה להגדלה הוא לא יעמוד אחר כך...

עם מישהו יודע בוודאות ויביא לי כתבות בעיברית או באנגלית שמוכיחות את זה.. אני יותר מאשמח לזכות בחבית בירה

תודה

• תגובות 30
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1 - כוכבי שביט :s05: (בין השאר)

2 - frash meat מה קורה איתך בזמן האחרון אחי?

אתה שואל אותנו על ניתוני לייזר ועל ניתוחים להגדל האיבר המיני הגברי...

בכל מקרה הבנתי שיש כל מיני דברים שמאפשרים את זה, לא יודע עד כמה בידיוק הם אמינים.

אתה רוצה להוריד איזה אבן מהלב ולשתף אותנו?

פורסם

אפשר לבגדיל איבר מין בניתוח... ולא כל הכוכבים זה שמשות, אתה חייב חבית בירה חביבי

פורסם

לפי מה שזכור לי מהחטיבה ( :smile1:) - ולא התעמקתי בזה אחר כך, אלו הן שמשות כמו שאמרת. (אין לי מושג עד כמה זה נכון אבל זה מה שזכור לי)

לגבי הקטנצ'יק - אין לי שום נסיון בעניין ( 8))

:P

פורסם
  • מחבר

אפשר מאמרים לשני הדברים האלה שיוכיחו את מה שאתם אומרים? כמו שאתם זרקתם מילים לאוויר ככה גם אנחנו היתערבנו

צריך משהו יותר ספציפי שלא יהיה על מה להיתווכח

פורסם
  • מחבר

תודה

לפי המאמר של הגדלת האיבר מין... אי אפשר בתאכלס להאריך אותו... אלא לעשות אותו יותר עבה... בעזרת שומן ממקומות אחרים בגוף...

אבל שומן כמו שאני יודע אחרי מספר חודשים של שימוש זה יחזור לגודל המקורי שלו ביגלל שהוא ישרף ואז יווצר עודף עור וצלקות מגעילות אני מתאר לעצמי

ולגבי המאמר על הכוכב.. מוסבר שם המון... אבל לא מצאתי מקום שבוא כתוב שהכוכבים שאנחנו רואים בשמיים הן בעצם שמשות...

אני צודק?

פורסם

אז קצת על כוכבים.

רוב הכוכבים שאנחנו רואים אינם יוצרים אור.

כלומר הם מקבלים אור ממקור אחר (כמו השמש שלנו) ומפיצים את זה. כמו הירח.

חשיבה הגיונית.. למה אתה חושב שאתה רואה את הירח בלילה??

אז רוב הכוכבים מחזירים אור, ואנחנו יכולים לראות אותו אחרי מספר שנים, תלוי במרחק של הכוכב מאיתנו, בשנות אור.

אז בשאלה הראשונה טעית.

פורסם

אז קצת על כוכבים.

רוב הכוכבים שאנחנו רואים אינם יוצרים אור.

כלומר הם מקבלים אור ממקור אחר (כמו השמש שלנו) ומפיצים את זה. כמו הירח.

חשיבה הגיונית.. למה אתה חושב שאתה רואה את הירח בלילה??

אז רוב הכוכבים מחזירים אור, ואנחנו יכולים לראות אותו אחרי מספר שנים, תלוי במרחק של הכוכב מאיתנו, בשנות אור.

אז בשאלה הראשונה טעית.

זה ממש לא נכון.

עד כמה שאני יודע (ואני כמעט בטוח), הפלנטות ("כוכבים שלא יוצרים אור") היחידות שרואים בלי מכשירים מיוחדים הן הפלנטות ממערכת השמש שלנו.

חוץ מהן, כל הנקודות הלבנות בשמיים זה שמשות (ואולי עוד שטויות ממערכת השמש שלנו כמו כוכבי שביט ומטאוריטים).

פורסם

הרוב המוחלט של ה"כוכבים" שאנחנו יכולים לראות בעיין בלתי מזויינת הן אכן שמשות. אני בספק מאד גדול אם אפשר לראות אובייקטים שמיימים כמו הירח שלנו, בהתחשב בעובדה שהשמש של אותו הירח מאירה הרבה יותר חזק וכך בעצם "מעלימה" אותו מעינינו.

מה שכן, פלנטות ממערכת השמש שלנו הן כן נראות בתנאים מסוימים.

לא אי אפשר להגדיל את איבר המין ע"י ניתוח, במצב מאד קשה מה שמנתחים עושים זה להוציא את החלק של האיבר שנמצא בתוך הגוף החוצה(זה במקרה שהאיבר שלך הוא 6-8 ס"מ ולא מאפשר חיי מין נורמאליים).

יש שמועות על מתיחות ושטויות כאלה וזה אכן אמור לעבוד אבל כמו כל רקמה אלסטית אחרת בגוף אם אתה מפסיק האיבר שלך חוזר לקדמותו, וגם כאשר האיבר ארוך יותר הוא כן נהיה דק יותר(כמו בכל מתיחה).

פורסם

זה ממש לא נכון.

עד כמה שאני יודע (ואני כמעט בטוח), הפלנטות ("כוכבים שלא יוצרים אור") היחידות שרואים בלי מכשירים מיוחדים הן הפלנטות ממערכת השמש שלנו.

חוץ מהן, כל הנקודות הלבנות בשמיים זה שמשות (ואולי עוד שטויות ממערכת השמש שלנו כמו כוכבי שביט ומטאוריטים).

אז זהו שאתה טועה! ואל תקטול ככה אנשים כשאתה לא בטוח על מה שאתה מדבר...

כל שמש היא מעיין מנורה וכל כוכב הוא סוג של מראה לא אידיאלית.

הכוונה בלא אידיאלית היא שהוא לא מחזיר את כל האור שמגיע אליו - חלק נבלע וחלק מוחזר.

ולכן אפשר להסתכל עלייהם כעל מנורות חלשות יותר.

עכשיו בהנחה שאין דיספרסיה בחלל (הנחה לאו דווקא נכונה אבל עדיין לשם פשטות נניח אותה) אין שום סיבה שלא נראה הכל, גם שמשות וגם כוכבים.

כמובן שהאור שהם פולטים מתקדם במהירות האור ויגיע אליינו רק אחרי זמן מאוד ארוך ובגלל זה אומרים שככל שמסתכלים יותר רחוק רואים יותר לעבר.

עוד "בעייה" שיש היא הסכה לאדום שזה כבר עניין של דופלר וגורם לאור ככל שהוא מתקדם לשנות את אורך הגל שלו ולכן באמת אפשר להגיד שרוב מה שאנחנו רואים זה שמשות כי הן מקורות האור הכי חזקים ולכן הם מושפיעם הכי פחות מ"הפרעות" שבדרך אבל להגיד שזה רק שמשות זה דבר ממש לא נכון ואתה חייב לו בירה...

ובקשר לזין, עדיף שתלמדו להשתמש במה שיש לכם במקום לחשוב כל היום על איך להגדיל אותו...

כי יש אמת באימרה "זה לא (רק) המסמר, זה הפתיש שתוקע אותו"

פורסם

אז זהו שאתה טועה! ואל תקטול ככה אנשים כשאתה לא בטוח על מה שאתה מדבר...

כל שמש היא מעיין מנורה וכל כוכב הוא סוג של מראה לא אידיאלית.

הכוונה בלא אידיאלית היא שהוא לא מחזיר את כל האור שמגיע אליו - חלק נבלע וחלק מוחזר.

ולכן אפשר להסתכל עלייהם כעל מנורות חלשות יותר.

עכשיו בהנחה שאין דיספרסיה בחלל (הנחה לאו דווקא נכונה אבל עדיין לשם פשטות נניח אותה) אין שום סיבה שלא נראה הכל, גם שמשות וגם כוכבים.

כמובן שהאור שהם פולטים מתקדם במהירות האור ויגיע אליינו רק אחרי זמן מאוד ארוך ובגלל זה אומרים שככל שמסתכלים יותר רחוק רואים יותר לעבר.

עוד "בעייה" שיש היא הסכה לאדום שזה כבר עניין של דופלר וגורם לאור ככל שהוא מתקדם לשנות את אורך הגל שלו ולכן באמת אפשר להגיד שרוב מה שאנחנו רואים זה שמשות כי הן מקורות האור הכי חזקים ולכן הם מושפיעם הכי פחות מ"הפרעות" שבדרך אבל להגיד שזה רק שמשות זה דבר ממש לא נכון ואתה חייב לו בירה...

ובקשר לזין, עדיף שתלמדו להשתמש במה שיש לכם במקום לחשוב כל היום על איך להגדיל אותו...

כי יש אמת באימרה "זה לא (רק) המסמר, זה הפתיש שתוקע אותו"

אפשר לשאול מאיפה אתה מביא את המידע הזה?

לפי מה שאני יודע, אתה לא יכול לראות את הכוכבים האלה עקב מספר סיבות:

א)הם מאד רחוקים ומחזירים כמות קטנה מאד של אור ש"נבלע" דיי בקלות בחלל.

ב)השמשות שאת האור שלהן הם מחזירים בוהקות הרבה יותר ולכן "מסתירות" אותם.

ג)הם מאד מאד רחוקים, כמו שאתה לא יכול לראות נר מ50 קילומטר גם כוכב שמחזיר כמות אור קטנה מאד לא נראה למרחק רחוק כל כך.

http://www.space.com/scienceastronomy/visible_from_earth_031229.html

לינק שמסביר טיפה יותר טוב, ולצורך העניין "Star" = שמש.

כמות הפלנטות שאתה יכול לראות נגמרת פחות או יותר בצדק, שבתאי ומאדים וגם זה בקושי.

ופטיש כותבים עם ט'.

משעמם לי אז אני ארחיב טיפה יותר על כל הקטע של ההגדלות.

דבר ראשון זה לא שריר, זה פשוט מערכת של כלי דם שמתנפחת.

בניתוח ל"הגדלה" מה שעושים זה חותכים רצועות שמרימות את האיבר לכיוון הבטן, וכך האיבר יכול להגיע יותר רחוק "קדימה" ולהראות ארוך יותר, אבל כמובן שעקב כך הזווית שבה האיבר עומד משתנה ובמקרים קיצוניים אפילו גורמת לאיבר "לעמוד" כשהוא מכוון למטה.

ובקיצור, מגיע לך חבית בירה!

ועוד משהו קטן, לartyom שורה ראשונה מהלינק שאתה הבאת

A star is a massive, luminous ball of plasma. The nearest star to Earth is the Sun

לפחות תקרא לפני שאתה נותן את זה כהוכחה לזה שאתה טועה.

עוד הוכחה לכך שהכוכבים היחידים שאתה יכול לראות הם ממערכת השמש שלנו

http://en.wikipedia.org/wiki/Naked-eye_planet

למעלה שכחתי את חמה ונוגה.

פורסם

בנוסף למה ש Moon-Mage אמר, לפי מה שאני זוכר מתוכניות ב Discovery גם עם מכשירים וטלסקופים חזקים לא קל לזהות פלנטות רחוקות, כי האור שחוזר מהן זניח ביחס לאור שיוצא מהשמש. אם אני זוכר נכון הדרך לזהות אותם היא בעזרת הצל שהם מטילים.

פורסם

אפשר לשאול מאיפה אתה מביא את המידע הזה?

לפי מה שאני יודע, אתה לא יכול לראות את הכוכבים האלה עקב מספר סיבות:

א)הם מאד רחוקים ומחזירים כמות קטנה מאד של אור ש"נבלע" דיי בקלות בחלל. אין בליעה (או יותר נכון דיספרסיה) בחלל בסקאלות ועוצמות מספיק גדולות

ב)השמשות שאת האור שלהן הם מחזירים בוהקות הרבה יותר ולכן "מסתירות" אותם. סבבה כמו שאמרתי, כמה מנורות, חלקן יותר בוהקות חלקן פחות..

ג)הם מאד מאד רחוקים, כמו שאתה לא יכול לראות נר מ50 קילומטר גם כוכב שמחזיר כמות אור קטנה מאד לא נראה למרחק רחוק כל כך. שוב, אמרתי שמגיע אור, לא דיברתי על כמה חזק הוא כי זה תלויי במליון ואחת אלף דברים אחרים

http://www.space.com/scienceastronomy/visible_from_earth_031229.html

לינק שמסביר טיפה יותר טוב, ולצורך העניין "Star" = שמש.

כמות הפלנטות שאתה יכול לראות נגמרת פחות או יותר בצדק, שבתאי ומאדים וגם זה בקושי.

ופטיש כותבים עם ט'.

משעמם לי אז אני ארחיב טיפה יותר על כל הקטע של ההגדלות.

דבר ראשון זה לא שריר, זה פשוט מערכת של כלי דם שמתנפחת.

בניתוח ל"הגדלה" מה שעושים זה חותכים רצועות שמרימות את האיבר לכיוון הבטן, וכך האיבר יכול להגיע יותר רחוק "קדימה" ולהראות ארוך יותר, אבל כמובן שעקב כך הזווית שבה האיבר עומד משתנה ובמקרים קיצוניים אפילו גורמת לאיבר "לעמוד" כשהוא מכוון למטה.

ובקיצור, מגיע לך חבית בירה!

ועוד משהו קטן, לartyom שורה ראשונה מהלינק שאתה הבאת

A star is a massive, luminous ball of plasma. The nearest star to Earth is the Sun

לפחות תקרא לפני שאתה נותן את זה כהוכחה לזה שאתה טועה.

עוד הוכחה לכך שהכוכבים היחידים שאתה יכול לראות הם ממערכת השמש שלנו

http://en.wikipedia.org/wiki/Naked-eye_planet

למעלה שכחתי את חמה ונוגה.

על סמך מה אני אומר את זה? על סמך יותר מ-3 שנים של לימודי פיסיקה באוניברסיטה העיברית, מספיק מוסמך בשבילך?

ושוב, לא אמרתי שאין תופעות שנראות כמו דעיכה (או במילים שלי "הסכה לאדום" כי אין באמת בליעה של החלל.. בסקאלות מספיק גדולות אין מה שיבלע את זה...)

ואם תסתכל על הכאילו מודל שנתתי לך שם, אז ברור שאם אני אדליק פרוג'קטור ולידו כמה לדים קטנים רוב האור שאני אראה יהיה מהפרוג'קטור אבל זה לא אומר שאין אור שמגיע אליי מהלדים הקטנים! ואת זה אמרתי שם... ועכשיו אם אני אחפש אני בטוח שאני אוכל לתת לך דוגמאות של קריסות קורנות של כוכבים שאותן אתה תראה.. והאמת היא שיש פיסיקאים שכל העבודה שלהם זה לחקות קריסות כאלה לפני הקרינה הזאת, ואומנם זה לא קרינה של הכוכב אבל זה גם לא שמש...

בקיצור אין תשובה חד משמעית, ברור שהשמשות יהיו הדברים הכי בולטים שתראה, אבל אי אפשר להגיד שרק אותם תראה...

פורסם

חלאס לבלבל.

מה שנקרא "כוכב" הוא אך ורק שמש. כדור הארץ, מאדים, נגה וכד' אינם כוכבים - הם פלנטות (מה שנקרא "כוכב לכת").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים