עבור לתוכן

אני החולה היחיד פה או שעוד אנשים רוצים שמכבי תפסיד היום ?

Featured Replies

פורסם

מצטער, אוהד הפועל, שארפ הוא אחד השנאות שלי ::)

זה נכון שלא כל גארד הוא קומבו גארד....

בד"כ גארד יכול לשחק גם 1.

יש גארדים שיכולים לשחק גם 3.

יש גם שחקני 3 ו4 שמנהלים התקפות....

• תגובות 61
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קרירין אתה יורה שטויות בקצב מטורף

ביינום לא רכז! מה אתה לא מבין?

היחיד במכבי שהוא רכז זה קאמינגס, הבעייה היא שיש לוזר שנוגס לו בבטחון ובדקות ולכן שלח אוהב להכריז שהוא עדיין מחכה לו

ביינום כשרון עצום במונחים אירופיים... במקרה הכי הכי גרוע אם הוא עוזב את אירופה(סביר כמו להגיד שהלפרין יכנס להיכל התהילה) הוא יגיע לליגת ה"שיפור"(לא יודע איך לקרוא לזה בעברית) של ה-NBA ויקבל חוזה תוך שנה לא יותר, להערכתי. צריך לדעת להשתמש בו, לבנות לו תרגילים - הוא לא רול פלייר!

למעשה אני חושב שבהיעדרו של פייזר, גם את מוריס לא מנצלים כראוי. בעניין טפירו - לשלב אותו בהרכב הנוכחי(מינוס הלפרין כ-מ-ו-ב-ן) יפעל כמו קסם, כבר אין לי סבלנות לראות אותו בכחול צהוב, בשילוב עם בורשטיין אם הוא יחזור(ברור של כמו שהוא עזב, אבל גם חצי מזה יתקבל בברכה) ומכבי תוכל להפסיק להתבסס על התפוצצות של הצעירים (הלפרין צעיר, אבל הוא ולהתפוצץ... אין דבר כזה..) דוגמת ביינום שאתה כ"כ נהנה להשמיץ.

קשה לי לראות את מכבי מנצחת במדריד שבוע הבא ( ובחולון לצורך העניין, ושוב אני מציין - הכי הייתי רוצה לראות מתווסף לסגל הישראלי הוא מורן רוט, או רביב לימונד! עדיפות לשניהם. לא קבלו תיקון - עדיפות לטפירו לימונד ורוט :D)

אני לא מבין למה כל פעם אתה מנסה להראות כאילו הירידות שלי על ביינום מציגות את הלפרין כרכז על

מה שבכלל בכלל לא נכון

אם הייתי מאמן והייתי יכול לבחור שחקנים הלפרין היה הרכז השני או השלישי שלי ולא הראשון

חוץ מבמקרה שלא הייתה ברירה כמו בקבוצות ליגה רגילות ולא מכבי

שאין להם כסף להציג סגל טוב בלי לקחת הימורים

אבל בעניין ביינום-לא משנה למה הביאו אותו

בפועל בהרבה דקות משתמשים בו כרכז והוא מסריח בזה

רכז לא אמור לקחת הרבה זריקות לבדו

רכז אמור בעיקר לנהל משחק

בין אם זה ללכת על שחקן יריבה אם הרבה עברות

(לדוגמה בני השרון הלכו להתקפות דרך מוריס שהיה לו 4 עברות וזה פעל מצוין)

בין אם לפתוח הגנות שצריך וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים