עבור לתוכן

אני החולה היחיד פה או שעוד אנשים רוצים שמכבי תפסיד היום ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא כי הישראלים קבלו הרבה דקות

• תגובות 61
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנטישמי?להיות נגד קבוצה(פרטית)זה להיות פרטית?

המחלה הצהובה לא יצגה,לא מייצגת ולא תייצג אותי.

את המדינה שלך היא מייצגת? או שגם לא?

לא מבין את זה, אין לישראל הרבה תחומים שמביאים לה נחת וגם כשיש, אז הצרות עין הזאת והמחשבה של "אם אני לא עף, אף אחד לא עף" פשוט דורסת הכל. גועל נפש.

לצורך העניין של מכבי VS הפועל אז - הפועל י-ם נותנת משחק אחת טוב בעונה נגד מכבי. בד"כ זה איזשהו משחק בליגה שאחריו שלל הפרשנים מתחילים לדבר על "אולי הפעם" והנה סוף סוף קבוצה שנותנת פייט למכבי בגמר. בסוף כולם יודעים איך זה נגמר עם 4-0 חלק של מכבי בגמר. העונה קרה והמשחק נפל בדיוק בגמר אחרי שהם כבר היו במקום ממנו בלתי אפשרי לחזור. שבוע לאחר מכן הם חזרו להרגלם והובסו ע"י מכבי. מה שנותנת לירושלים סיכויים טובים יותר זה שעברו בישראל (אם אני לא טועה) לשיטת הפיינל פור, ומעידה במשחק אחד = אליפות.

גם אם קובי בריאנט יבוא לשחק בעצמו לי-ם ויקלע 100 נק' בערב, כל ערב, הפועל עדין לא תיקח אליפות כי התארים באים כשיש בסיס, והניהול של מכבי הוא בליגה אחרת. כמו הניהול של יעקב שחר בכדורגל, וכמו הניהול שגאידמק הביא לבית"ר. מכבי היא עסק לכל דבר. הישראלים שמגיעים לשם יודעים את זה ויודעים שאם הם רוצים להתפתח, הם צריכים להראות את עצמם כטובים יותר מהזרים. ואני לא רואה איך הלפרין או אליהו יכולים לסחוב את מכבי באירופה, כשכל כאפה שהם חוטפים מעיפה אותם ליציע.

פורסם

פחחח רק אם בכלל תשמעו שקובי בראינט יבוא לפועל אתם לא רק תנסו לגנוב אותו אלא גם לאזרח אותו, כי אתם פוחדים.

אתה מדבר איתי על ניהול של מכבי? הניהול של מכבי זה הניהול הכי פחדני שיש בספורט הישראלי וזה ידוע...

בוא נגיד שלא נתת את הדוגמה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר
לא רק תנסו לגנוב אותו אלא גם לאזרח אותו

:lol: :lol: :lol:

גדול :xyxthumbs:

פורסם

את הניהול הליצני של קליין בשנים עברו צריך להזכיר לך או ששכחת כבר?

פורסם

זה נכון שהוא עשה שטויות, אבל למה זה אמור לעניין את אוהדי מכבי :nixweiss:

פורסם

ובאותו יחס - ניהול מכבי לא צריך לעניין את אוהדי הפועל, ובכלל את האוהדים\מועדונים אחרים.

פורסם

אתם לא עוקבים הא?

הניהול של הפועל פגוע בקבוצה עצמה ולא בליגה.

הניהול של מכבי פוגע גם בליגה. היא קובעת לעצמה את כללי המשחק.

פורסם
  • מחבר

אני מחדש את הדיון בעקבות המשחק היום

ראיתי רק את המחצית השנייה

ומאוד שמחתי שמכבי הפסידה כי חוץ מהלפרין היו על המגרש רק זרים\מאוזרחים

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

דיון טיפשי עם רצון טיפשי, במקום לאחל לה הצלחה באירופה, דבר שקבוצות ישראליות לא מתקרבות לזה בכלל,

אתה מאחל לה כישלון, פשוט תפסיק עם זה.

ת'רד מטומטם ופופוליסטי, העיקר להיות "אנטי מכבי" ולהתלהב מזה ::)

פורסם
  • מחבר

לפעמים צריך להיות אנטי למשהו

מכבי הרסה את הליגה הישראלית שנים

מכבי יבשה שחקנים ישראלים שנים על הספסל

מכבי היא הקבוצה היחידה בארץ שיכולה להקים סניף של משרד הפנים ;D

אז כן אני שמח שהיא הפסידה

במיוחד איך בתקשורת חשבו שהיא הולכת לנצח בטוח בבית

אולי הם יתעוררו וישנו גישה

עכשיו נראה איך הם יבוא נגד חולון ביום ראשון

לפי המשחקים האחרונים של חולון -חולון פיבוריטית לדעתי

פורסם

אני מחדש את הדיון בעקבות המשחק היום

ראיתי רק את המחצית השנייה

ומאוד שמחתי שמכבי הפסידה כי חוץ מהלפרין היו על המגרש רק זרים\מאוזרחים

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

הלפרין הוא *בדיוק* הסיבה שמכבי נראית כ"כ לא קלאץ' וכ"כ עלובה וחסרת אופי כשזה מגיע לקורד הסיום...

זה כ"כ לא פרופציוני כמות הדקות שהוא מקבל ביחס לתפוקה שלו שאני פשוט אפסיק להעלות את זה. אני חושב שיש משהו שאני לא רואה וזהו :nixweiss:

היום למשל ראיתי רק ת'רבע הראשון והרביעי(הפיגוע וזה..), אני מתערב אתכם ששרף הגדיר שהוא זה שיכניס כדורים וינהל ת'משחק! קאמינגס לא נתן אסיסט אחד כל הרבע כמעט!!! הוא פשוט מסר להלפרין את הכדור(שוב, כנראה בהוראת צביקי) שהוא יכניס... מה עשה האפס? מסר לבלות'נטאל מימינו יעני בנו-לוק פאס...

ראבאק! ספרתי את זה 3 פעמים! ברבע! אח"כ קאמינגס עשה מהלך של 5 פאקינג נק' (חטיפה יפהפיה,קוסט טו קוסט ושלשה + אסיסט יפה ביותר לאסטבאן)

מה עשה צביקי? הוציא אותו

פשוט נשבר לי מהלפרין! צביקי קלט ברבע הרביעי רק שהוא לא בא למשחק(ג'י..איזו הפתעה...) והכניס את גארסיה וניקו. למה לא יודעים לסיים משחקים?

כי אין גוטו גאי - להלן מוריס\ניקו\ביינום. נו באמת.. שלשה לגארסיה? על הבאזר? אפשר לחשוב שהוא מר קלאץ'(דונט טץ') יותם הלפרין... וידוע שלהלפרין יש את היד הכי טובה באירופה, והוא מנהיג אדיר וזה פלא שהוא לא משחק באירופה ::) ראבאק עוף לי כבר מהקבוצה!!!!!!!!!!!

בימי פיני הוא לא ראה שנייה פרקט, וכשהוא נכנס הוא נראה כמו צבי שמסתכל באורות של מכונית שעומדת להכנס בו - לך כבר קיבינמט! לקחת דקות לקאמינגס..פפפ..

מה שעוד שיגע לי ת'שכל השבוע זה הרכישה של וודס - ממממהההה????? - לליגה? אותה ליגה שכל "גבוה" הוא בקושי פורוורד?? כשיש לך את אליהו וכספי המצויינים שצריכים לקבל דקות אנושות?? כשהסמול בול עובד כ"כ נפלא עם ניקו וביינום הפקות?

אבל לא.. העיקר שיש את מר קלאץ' הלפרין כעוגן :kopfpatsch:

אשכרה לא מבין :s07:

פורסם

בלות'נטל עם השלשת "פייד אוואי" הגרועה הזאת פשוט גמר תמשחק...

פורסם

כן, טוב שלא זרק מהחצי :screwy:

פורסם
  • מחבר

Electric Boom צריך להפנים שהשנה למכבי יש קבוצה גרועה יחסית למכבי

וזה לא רק הלפרין זה כולם

מה שהחזיק את מכבי בשנים האחרונות היה וויציץ

אבל הוא כבר סוס מת בגלל הפציעה

פיזר איך שאו הצליח להשתפר והיה מחליף טוב אבל הוא גמר את העונה ולא הייתי מהמר אליו

לעונות הבאות כי מספיק טל בורשטין אחד בקבוצה

בינום -יכול לנצח לך משחקים יכול להרוס לך משחקים

הוא מסוג השחקנים שדומיננטיים מאוד בהתקפה אבל יש לו יותר מידי ימים לא טובים לסמוך אליו

גרסיה\בלומנטל\מוריס-וכל יתר האחרים פשוט לא יציבים

הם שחקנים ברמה של הליגה שלנו לא יותר ולא פחות

זה לא מכבי של שארס -וויציץ ושרפ הצעירים וכו

וגם בעמדה של המאמן

לדעתי זה יהיה טמטום להשאיר את צביקה לעוד עונה כמאמן ראשי

הוא יותר טוב מקאטש אבל לא ברמה של מאמן צמרת

מכבי צריכים לגנוב את בירנבאום מבני השרון ולהחליף המון שחקני סגל

הייתי מעיף את :פיזר\גרסיה\בינום\וויציץ(לא מאמין שיחזור לרמה גבוה אחרי הפציעה הזאת)\קאמינגס

שרפ

משאיר את הלפרין\אליהו\כספי\ובלומנטל (רובם לא בחמישייה הפותחת-והם בטח זולים יחסית)

מוסיף את טפירו לעונה אחת

ואת איבי כי יש לו המון פוטנציאל

ובתקציב הגדול שנשאר (רובם הרבה יותר זולים מהשחקנים שיש היום למכבי)

ממלא את הסגל בשחקנים תותחים מחול לפי העמדות שחסרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים