עבור לתוכן

עזרה| OC Q6600

Featured Replies

פורסם

אני חדש בעסק ומעוניין ללמוד קצת איך מתחילים לעשות OC..

קראתי את המדריכים אך הם לא ממש מובנים לי..

אשמח לקבל עזרה.. תודה :)

פורסם

מה המפרט המלא שלך?

פורסם
  • מחבר

Q6600

P35-DS3L

G.skill 2GB 800MHz CL4 4-4-4-12

Sparkle 8800GT 512MB

Corsair 450XV

עוד משהו?

פורסם

איזה קירור למעבד?

פורסם
  • מחבר

TT BT 120VX

פורסם

תעשה חיפוש בפורום בטוח תמצא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעדיף הסבר צמוד :)[br]פורסם בתאריך: 29.02.2008 בשעה 19:46:07

אפשר עזרה? עף לי הנושא לעמוד השני..
פורסם

1) ב-CPU Host Clock Control לשנות ל-Enable.

2) ב-PCI Express Frequency לשנות ל-100.

3) ב-System Memory Multiplier לשנות ל-2.00.

4) ב-DRAM Timing Selectable לשנות ל-Manual.

5) ב-Standard Timing Control לשנות את התזמונים לתזמונים של הזיכרונות שלך.

שנה אותם ל-4-4-4-12 (אני כותב לך את זה בהנחה שיש לך זכרונות עם תזמונים של 4-4-4-12)

6) אחרי שעשית את כל זה, תתחיל להעלות את CPU Host Frequency לאט לאט בקפיצות של 10MHz,

תתחיל מ-280MHz.

7) אחרי שסיימת עם זה, צא לתפריט הראשי, לחץ על Save and Exit, המחשב יתכבה ויידלק מחדש.

אם ה-OC יציב, אז אתה תעבור את ה-POST.

אחרי שהוינדוס עלה, תבדוק עם תוכנת Prime95 אם המערכת שלך יציבה, ובהתאם תבדוק טמפ' של המעבד עם תוכנת CoreTemp או TAT.

פורסם
  • מחבר

1) ב-CPU Host Clock Control לשנות ל-Enable.

2) ב-PCI Express Frequency לשנות ל-100.

3) ב-System Memory Multiplier לשנות ל-2.00.

4) ב-DRAM Timing Selectable לשנות ל-Manual.

5) ב-Standard Timing Control לשנות את התזמונים לתזמונים של הזיכרונות שלך.

שנה אותם ל-4-4-4-12 (אני כותב לך את זה בהנחה שיש לך זכרונות עם תזמונים של 4-4-4-12)

6) אחרי שעשית את כל זה, תתחיל להעלות את CPU Host Frequency לאט לאט בקפיצות של 10MHz,

תתחיל מ-280MHz.

7) אחרי שסיימת עם זה, צא לתפריט הראשי, לחץ על Save and Exit, המחשב יתכבה ויידלק מחדש.

אם ה-OC יציב, אז אתה תעבור את ה-POST.

אחרי שהוינדוס עלה, תבדוק עם תוכנת Prime95 אם המערכת שלך יציבה, ובהתאם תבדוק טמפ' של המעבד עם תוכנת CoreTemp או TAT.

תודה רבה אני ינסה..

רק שחכתי להעיר שמעבד שלי עבר כבר OC והוא עכשיו 3GHz - OC שהחנות עשתה לי.. אז הפעולה נשארת אותה פעולה?

ועוד שאלה, מה זה POST? ומאיפה אני משיג את התוכנות שציינת?

פורסם

post זה בעצם המסך הראשון שמוצג כאשר המחשב עולה ואת התוכנות אתה יכול למצוא פה באתר במדור ההורדות

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא =/

דרך אגב, לא ענית לי לגבי ה- OC.. שלי כבר מומהר..

פורסם

תודה רבה אני ינסה..

רק שחכתי להעיר שמעבד שלי עבר כבר OC והוא עכשיו 3GHz - OC שהחנות עשתה לי.. אז הפעולה נשארת אותה פעולה?

ועוד שאלה, מה זה POST? ומאיפה אני משיג את התוכנות שציינת?

אם הוא אצלך כבר על OC, אז פשוט תמשיך להעלות את CPU Host Frequency לאט לאט בקפיצות של 10MHz עד שתקבל אי יציבות.

POST זה המצב שבו המחשב מתחיל לטעון את רכיבי המחשב, מראה איזה מעבד יש לך ועל איזה תדר הוא רץ, לוח אם, זיכרון ואיזה כונני אחסון יש לך.

את התוכנות אתה יכול להשיג ע"י חיפוש בגוגל, פשוט תעתיק את שמות התוכנות ותוסיף לזה download, אתה תראה שהוא יימצא לך.

פורסם

בעיקרון כדי להגיע לתדר מקסימלי אתה צריך לשבת כמה ימים ופשוט לנסות לתת מתחים שונים למעבד ,לגשרים וכו,תשים לב לטמפ רק .

אצלי למשל אני יכול לעבוד ב 3500GHZ ב 1.4 V ,ל 3.6 צריך יותר כדי שיהיה יציב ,זה שונה ממעבד למעבד,הגעתי גם למהירות הרבה יותר גבוהה אבל בעייתי ליצב. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע אז עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה רק להעלות את CPU Host Frequency את כל השאר אני לא צריך??

וברגע שאני מקבל אי יציבות מה קורה למעבד??

נ.ב. הפעלתי את הפריים וזה תקע לי את המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים