עבור לתוכן

אבא נוסע לגרמניה - מה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו.

זרקו רעיונות.

פורסם

פורשה

פורסם

ויסקי ולהביא איזה בווארית בת 18 במזוודה.

פורסם

q7

פורסם

פורשה

כן רק שתצתרך להסתפק בכל דגם שהוא לא 911...היה פיצוץ במפעל

פורסם

להביא איזה בווארית בת 18 במזוודה.

:xyxthumbs:

It doesn't get any better than this.

ועכשיו ברצינות, אין הרבה מה להביא משם- כל מדינות האיחוד, שמשתמשו באירו, מאוד יקרות, אפילו ביחס לישראל. מעטים הדברים שתוכל למצוא בזול יותר.

ובכל מקרה, לפני שאתה שואל מה להביא- תן כיוון. מה חסר לך?

פורסם

אני מציע לך להגיד לו ליקנות לך מעבד E8500 + לוח אם GIGABYTE P35-DS3 +זיכרון CORSAIR 2X2GB 800MHZ XMS + כרטיס מסך XFX GF8800GT 512MB 256BIT + ספק כוח TT TOUGHPOWER 600W כל זה יעלה לו בסביבות ה2500 שקל בגרמניה וזה לפחות ניראה כמו מתנה טובה מי חוץ לארץ :xyxthumbs:

פורסם

קרם בוואריה עוגת היער השחור ונקניקיות קפואות

כתבו פה באיזה אשכול שהמחשבים שם מאוד זולים.. תקנה איזה רכיב אם בא לך

ואם יש חברות שמייצרות שם ולא בסין יש מצב זה יהיה זול יחסית

אבל יכול להיות שבכל אירופה זה יהיה זול אותו דבר כי יש כל מיני חוקים באיחוד האירופאי עם המיסים בין המדינות שם

פורסם

בירה (: והרבה ....

פורסם

מזה השטויות האלה. תיקנה את מה שהצעתי לך הכי טוב ועם אבא שלך נסע לגרמניה זה אומר שיש כסף באמת שיקנה לך תחלקים ויהיה לך מחשב חדש שתוכל להנות מימנו כי מה שאני רואה בחתימה בטח בסאה לשחק איתו במשחקים חדשים

פורסם

איזה גרמנייה....הנקמה האולטימטיבית

פורסם

בגדים אם מעניין אותך הבנתי שיש שם מציאות.....

פורסם

אני מציע לך להגיד לו ליקנות לך מעבד E8500 + לוח אם GIGABYTE P35-DS3 +זיכרון CORSAIR 2X2GB 800MHZ XMS + כרטיס מסך XFX GF8800GT 512MB 256BIT + ספק כוח TT TOUGHPOWER 600W כל זה יעלה לו בסביבות ה2500 שקל בגרמניה וזה לפחות ניראה כמו מתנה טובה מי חוץ לארץ :xyxthumbs:

אתה הוזה. באמת נראה לך שהמחירים שם נמוכים ב 40% מפה? :kopfpatsch:

מזה השטויות האלה. תיקנה את מה שהצעתי לך הכי טוב ועם אבא שלך נסע לגרמניה זה אומר שיש כסף באמת שיקנה לך תחלקים ויהיה לך מחשב חדש שתוכל להנות מימנו כי מה שאני רואה בחתימה בטח בסאה לשחק איתו במשחקים חדשים

תהליך הסקת מסקנות מפגר, ברצינות. מה שזה גם לא בדיוק עניינך אם "יש כסף" או משהו בסגנון.

אולי זו נסיעה על חשבון העבודה? אולי זה משהו שתוכנן מראש כבר הרבה זמן? אל תקטין ראש ותפלוט שטויות כאלו לדפי הפורום.

פורסם

מאפרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים