עבור לתוכן

OC בלוחות G33 והחשיבות בתמיכה בזכרון 1066

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני צריך מחשב לא למטרת משחקים, אך עדיין אני מעוניין להמהירו. אני חושב ללכת על לוח G33 של GigaByte, להם יש לוח התומך בזכרות 1066, וכזה שלא. מכיוון שידוע לי שלצורך המהרה אין צורך ממשי בזכרונות 1066 (אני מתכנן על E4500), האם הלוח הזול יותר חסר התמיכה יפגע ביכולתי להמהיר.

נ.ב.

מבחנים מראים שגם לוחות ה G33 יודעים להמהיר כמעט כמו לוחות P35.

תודה!

פורסם

אני נוטה להסכים איתך אבל טעמי האישי אומר שאלא אם אתה חייב לקחת G33 מהסיבה של MICRO -ATX אני לא רואה למה לא לקחת P35 - ההבדלים הם לא כאלה מטורפים לדעתי.. ההפרש מצדיק את התוספת.

פורסם

מבחינת יכולות OC, אני מאמין שהG33 יהיה קצת יותר מסובך. אני חושב שיהיה לא הרבה יותר יקר לקחת לוח P35 וכרטיס מסך חיצוני נחמד.

בקשר לזכרון, כל הלוחות האלו יכולים להגיע ל1066. התמיכה הרשמית הזאתי היא סתם שטויות ובשביל OC של מעבד כמו E4500 מספיק זכרון 800 הרבה מעל ומעבר, וכל OC שתעשה אתה לא תצטרך להמהיר את הזכרונות.

לסיכום, תתיעץ בפורום מפרטים מה דעתם על המפרט וכד' אה וגם תשים לב שעוד שבוע שבועיים נכנס המעבד E8400 במחיר של 950-1000 שקל, תבדוק אם זה מוביל לירידת מחירים כלשהם בשבילך

פורסם

בנוסף לנאמר, אני מאמין שאתה לא רוצה להגיע לאי הבנות כשתקנה לוח כלשהו, יש לוחות אשר לא כוללים מחלקים סנכונים לזכרונות ומכאן הדבר מגביל בOC משום שתצטרך זכרון מהיר יחסית.

אתה הולך להישתמש בכרטיס מסך המובנה של הG33 ? אם כן, אז שווה לקנות אותו ממגבלות תקציב, אחרת תוספת לP35 זול כלשהו תהיה עדיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים