עבור לתוכן

* שאלון העדפות קד"צ - מה עושים ?! *

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור).

לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי.

בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם:

1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601.

2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501.

3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301.

ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את זה.

בחלקו השני של השאלון התבקשתי להשיב על מס' שאלון, כמו; רישיון נהיגה, מסגרת דתית ואף ניתנה לי האפשרות להביע את דעתי ולבחור מתוך הרשימה המלאה של התפקידים (כאלה שדורשים מיוני קד"צ וכאלה שלא) את התפקיד המועדף עליי - תוכניתן.

ברור לי כי הסיכויים לקבל זאת שואפים לאפס .. מה עליי לעשות ?! על מה אתם ממליצים ?

אני ממש מבולבל, ואת האמת ?! מאוכזב.

ממש לא בא לי להתעורר כל בוקר במשך 3 שנים ולשרת בתפקיד שאני בכלל לא רוצה.

מצטער על כל הבלאגן, מקווה שתוכלו לעזור כמה שניתן,

תודה מראש,

לירן

פורסם

להגיד לך שאתה אחד מהרוב לא יעזור, אבל זה הצבא...לפעמים לא מקבלים את התפקיד שרוצים, ולפעמים לא מקבלים את התפקיד...

הצחיק אותי שקוראים לח"א - חיל האוויר והחלל עלק.. אישית נראה לי ששרות במשטרה כחולה הוא הכי עדיף מבין שלושתם. לגבי תוכניתן, יש לך רקע? כלומר למדת במגמת מחשבים והכל?

פורסם
  • מחבר

למדתי 5 יח"ל מחשבים בתיכון - שפת C ואסמבלר (ציון סופי 94).

ואם זה עוזר במשהו ..

5 יח"ל אנגלית (ציון סופי 80), 4 יח"ל מתמטיקה (ציון סופי 92) וכל שאר הבגרויות עם ציונים סופיים מעל 80 ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים