פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אין כלל מקדים באוברקלוקינג להיצטייד בקירור , זו רק אופציה לשיפור.שמת את המחשב על קרחונים?!בדקת את הכרטיס מסך לאחר ההמהרה?איזה לוח אם וזכרונות (RAM) יש לך?מה הטמפרטורות בשאר הרכיבים?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר הטמפרטורה של הכרטיס מסך 42-45 במאמץ ובמשחקים יכול להיות שזה הדמיון שלי אבל זה עובד קצת חלק יותרממממ בדקתי את הטמפרטורת CPU ב BIOS ב PC HEALTH והיא 44-48C אבל כשאני חושב על זה המחשב לא במאמץ בכלל במצב BIOS אז זה לא אומר הרבה נכון?יש לי זיכרון 1GB לוח אם.. ואי אני לא יודע מה הלוח אם אבל הוא בטח לא משהו ל אובר קלוקינגקראתי את מדריך OC למעבד וזה נשמע מסובך ואני לא בטוח שהספק והלוח אם שלי טובים מספיק בשביל זה, אתה חושב שאני יכול לעשות OC קטן ל 3.2 GHZ?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים עשית OC לכרטיס מסך, ה"דמיון" שלך מממש את המציאות שאמורה להיות = שיפור.כוונתי הייתה לקבל את הדגמים של הזכרונות והלוח אם, כך שנוכל לעזור לך באופן פרטני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.