עבור לתוכן

מה דעתכם על המזגן ?

Featured Replies

פורסם

מאיפה אתה יודע איזו בקרת איכות יש לאלקטרה?

לגבי הדבר השני שאמרת ,לא יכול לענות על מצב היפותטי כזה.

בסך הכל ,זה כולה מזגן פשוט לחדר ,ומזגן מעולה מניסיון אישי שלי, אתה לא קונה פה בית .

פורסם

מאיפה אתה יודע איזו בקרת איכות יש לאלקטרה?

לגבי הדבר השני שאמרת ,לא יכול לענות על מצב היפותטי כזה.

בסך הכל ,זה כולה מזגן פשוט לחדר ,ומזגן מעולה מניסיון אישי שלי, אתה לא קונה פה בית .

אני בטוח שאלקטרה יכולה להקפיד על בקרת איכות ברמה גבוהה יותר, מאשר יבואן קטן שמוכר כמות מצומצת של מזגנים.

מתוך אתר אלקטרה:

"האם יש לאלקטרה אישור מכון התקנים?

לאלקטרה יש תו תקן ישראלי מלא לכל מוצריה. חשוב להדגיש, שלא מדובר רק באישור של מכון התקנים, המתייחס בעיקר למבחני בטיחות בסיסיים. תן תקן ישראלי מלא, לעומתו, מקיף הרבה יותר תחומים, מצביע שלחברה יש אישור לתהליך הייצור הכולל במפעל והבטחה לכך שנעשות בדיקות מדגמיות במהלך השנה. תו זה מבטיח את איכות המזגן לאורך זמן. "

פורסם

נראה לי אתה עובד באלקטרה אם טרחת לצטט לי את זה מהאתר שלהם :P

פורסם

נראה לי אתה עובד באלקטרה אם טרחת לצטט לי את זה מהאתר שלהם :P

דווקא לא, רק חיפשתי תשובה לשאלה שלך בנוגע לנושא בקרת האיכות.

פורסם

כמו שציינו קודמיי , אכן מזגן צריך לקנות מחברה רצינית שיהיה למי לפנות!!!

לדוגמה הכרטיסים של תדיראן שנשרפים (ושורפים) בתים!!! אבל יש למי לפנות ויש מי שיבוא להחליף ...

עוד דוגמה היא של אלקטרה,יש לנו בצבא מגורים שהותקנו בהם מזגנים של חברת בת של אלקטרה כביכול ו80% מהמזגנים לא תקינים ומגיעים טכנאים פעמיים בשבוע להחליף/לתקן משהו אז אם אתם רוכשים מזגן של אלקטרה לברר ולהתעקש שהמזגן הוא תוצרת אלקטרה ולא כל חברה אחרת שאלקטרה נונתים להם שרות !!!!

ולדעתי לא כדאי לחסוך 500 שק לעל מזגן חדש כי זה מה שיעלה התיקון הראשון שלו :)

פורסם

דווקא לא, רק חיפשתי תשובה לשאלה שלך בנוגע לנושא בקרת האיכות.

הבנתי.

כמו שציינו קודמיי , אכן מזגן צריך לקנות מחברה רצינית שיהיה למי לפנות!!!

לדוגמה הכרטיסים של תדיראן שנשרפים (ושורפים) בתים!!! אבל יש למי לפנות ויש מי שיבוא להחליף ...

עוד דוגמה היא של אלקטרה,יש לנו בצבא מגורים שהותקנו בהם מזגנים של חברת בת של אלקטרה כביכול ו80% מהמזגנים לא תקינים ומגיעים טכנאים פעמיים בשבוע להחליף/לתקן משהו אז אם אתם רוכשים מזגן של אלקטרה לברר ולהתעקש שהמזגן הוא תוצרת אלקטרה ולא כל חברה אחרת שאלקטרה נונתים להם שרות !!!!

ולדעתי לא כדאי לחסוך 500 שק לעל מזגן חדש כי זה מה שיעלה התיקון הראשון שלו :)

מצד אחד אתה אומר שכדאי לקנות מחברה מוכרת עם שירות ,מצד שני אתה ממחיש שמה שהם מוכרים זה זבל .
פורסם

וגם ציינתי את השרות שמקבלים מהחברות הגדולות , כל מה שצריך מוחלף ומתוקן שלא בהכרח תקבל את השרות הזה בנורמנדי עם טכנאי פרטי !!!

פורסם

גם היבואן של נורמנדה ושאר החברות נותן אחריות ,אז למה שבעת תקלה הוא לא יחליף את מה שדרוש ,במסגרת האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים